Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

QUOTE(diabllo @ 2011 04 12, 18:09)
Ka nors lengvesnio uzduok blush2.gif
Jinai gyvena uz Jurmalos.Jeigu tau labai ydomu vakare paziuresiu ir rytoj parasysiu,daba esu darbe

biggrin.gif biggrin.gif kad cia nieko sudetingo mirksiukas.gif
Nu idomu, nors numanau jau kas ax.gif tai lauksim isamiau ryt rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=diabllo,2011 04 11, 17:20]
Laba Diena,
pasirodome ir mes General Maximus:
Laukiama vada 2011 06

o geras idomu kas mama bus nestuke.gif ?? o jus Maxsui daret dispazijos tyrimus?? blink.gif bet tai Maxsiuka matyt gerai paseriat , netgi labai gerai manyciau . Maxsiukui sportas neprosal man rodos butu fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2011 04 12, 17:00)
mes cia visi nerealaus grozio biggrin.gif

vA va as apie ta pati bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2011 04 12, 17:06)
laba,o cia is FCI ar UCI g.gif  ax.gif Butu tada lengviau tas prezidentes atsirinkti biggrin.gif

koks skirtumas ar FCI ar UCI to labiau vardas jos, svarbu kad Amerikan bull prezidente ir cia jau viskas yra tom pasakyta ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=margaret5772,2011 04 12, 17:28]
[quote=diabllo,2011 04 11, 17:20]
Laba Diena,
pasirodome ir mes General Maximus:
Laukiama vada 2011 06
o geras idomu kas mama bus nestuke.gif ?? o jus Maxsui daret dispazijos tyrimus?? blink.gif bet tai Maxsiuka matyt gerai paseriat , netgi labai gerai manyciau . Maxsiukui sportas neprosal man rodos butu fitness3.gif fitness4.gif
[/quote]
Displazijos nedareme nebuvo reikalo kazkaip anksciau g.gif
Galvoju kad reikes pasidaryti,nors jam jau keturi metukai tai nelabai zinau kas ten bus,reikejo daryri anksciau schmoll.gif
Kas liecia sporta tai jis pas mus tinginys didelis, vacation4.gif ir pagal savo anotomija didelis ir sunkus,man atvirksciai jis truputi per kudas,na gal raumenuku reiketu daugiau uzpompuoti showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diabllo: 12 balandžio 2011 - 21:05
QUOTE(diabllo @ 2011 04 12, 21:04)
reikejo daryri anksciau schmoll.gif
Negi dabar per velu?
QUOTE(diabllo @ 2011 04 12, 21:04)
man atvirksciai jis truputi per kudas

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2011 04 12, 22:45)
Negi dabar per velu?

blink.gif

Na niekada nepervelu,bet su suns amziumi yra didele tikimybe kad displazija bus didesne blink.gif
Atsakyti
Inesa parasau tik kales varda;
Sternduko Norabella from Safohouse mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diabllo: 13 balandžio 2011 - 08:38
QUOTE(diabllo @ 2011 04 13, 10:35)
Inesa parasau tik kales varda;
Sternduko Norabella from Sofohouse mirksiukas.gif

dekui,žinom kas cia per kalytė ir viska kita cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2011 04 13, 09:37)
dekui,žinom kas cia per kalytė ir viska kita cool.gif

Inesa tu kaip krikstatevis viska zinai kas,kaip,kur,kodel thumbup.gif
O visa kita,tai cia kaip laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diabllo: 13 balandžio 2011 - 08:56
QUOTE(diabllo @ 2011 04 13, 10:54)
Inesa tu kaip krikstatevis viska zinai kas,kaip,kur,kodel thumbup.gif

aš krikštamotė tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne viska tik šiek tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diabllo @ 2011 04 13, 10:54)
O visa kita,tai cia kaip laugh.gif

visa kita tai plačiau žinom biggrin.gif Vardus , pavardes, kalę žinom ir t.t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diabllo @ 2011 04 13, 08:14)
Na niekada nepervelu,bet su suns amziumi yra didele tikimybe kad displazija bus didesne blink.gif

Didesne???? su tokia mase ji bus tragiska ax.gif verysad.gif ir FCI jums niekada neleistu kergtis be displazijos testo, tuo labiau neisduotu suniukams doku, del to tik ir galit su UCI kergtis nes ten viskas imanoma, nors ir vienaakis butu ir vienakojis rolleyes.gif drinks_cheers.gif va tai tau veisejai Amerikan Bull prezidentai bigsmile.gif

Displazijos nedareme nebuvo reikalo kazkaip anksciau
Galvoju kad reikes pasidaryti,nors jam jau keturi metukai tai nelabai zinau kas ten bus,reikejo daryri anksciau -----
Jei suo sveikas, tai ir 4 metu HD bus su gerais rezultatais. Kaip vienas protingas zmogus sake, HD yra liga. Ji yra arba jos nera ax.gif

Kas liecia sporta tai jis pas mus tinginys didelis, ir pagal savo anotomija didelis ir sunkus,man atvirksciai jis truputi per kudas,na gal raumenuku reiketu daugiau uzpompuoti--------
Mano manymu, Jus suni perseret, o ne anatomija ar genai kalti, kad jis toks yra blush2.gif Perkudas blink.gif doh.gif MDAAAA manau Maxsiukas ne desimtmecio nepratems, nes toks svoris kenkia sveikatai-didele apkrova sirdziai,sanariams. Cia seimininku minusas, kad suo tinginukas tongue.gif Gautu maziau maisto ir dazniau butu paganomas lauke, vaizdas pasikeistu . As ne is piktos valios, bet tikiu, kad jam sunku su tokiu svoriu gyventi ): jau nekalbant, kad jis ir i veisles standarta netelpa.
JEI KA IZEIDZIAU IS ANKSTO ATSIPRASAU , PASISAKIAU KA MANAU . 4u.gif

Atsakyti