Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

dar foto iš jaunimo bestų, kur dalyvavo GOTA ORBITA
user posted image

už foto dėkoju Ingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bulldoger @ 2010 06 09, 16:05)
manau čia foto ne kokia, nevisi mes užsigimę fotografai

Pakankamai foto ivairiais kampais, kad pastebetume, jog kazkas ne visai gerai.
Atsakyti
Sveiki,

vis nesiryzom parasyti blush2.gif, bet pagaliau prisiruosem... Esame Gotos Orbitos seimininkai smile.gif. Tikiuosi priimsite i draugija.
Nors esame kazkada viena/ gal dvi zinutes i sita tema imete, kaip ieskojome AB, l. jau buvom uzsidege patina nusipirkti, nors kazkas is jusu buvo pasiule pirkti Gota,bet va likimas taip susikloste, kad po ilgu apmastymu ir atsitiktinumu auginame GOTA.

Dekojame uz nuotraukytes su Gota, l. dziaugiames, nes patiems sunkiai pavyksta geru su ja padaryti.

Rasa ir Gintaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minixe: 09 birželio 2010 - 16:57
QUOTE(Minixe @ 2010 06 09, 18:53)

Dekojame uz nuotraukytes su Gota, l. dziaugiames, nes patiems sunkiai pavyksta geru su ja padaryti.
Rasa ir Gintaras

prašom 4u.gif
Junkitės drąsiau drinks_cheers.gif Aš pamenu Jus ax.gif
Atsakyti

ernessa, kurioj vietoj Jus matot “ŽVAIRIAUS” žvairumą ???? nors vienoj foto parodikit, kur jis žvairas . Nevertetu svaiditis tokiais žodziais.Kaip jau Inesa ir rašė, įvardinkit nors vieną privalumą, kuriam reikėtų pavideti Jūsų šuniui (bailumo pavideti, kudumo ar nesocializacijos ringe reikia pavideti). Norečiau dar pridurti , parodose gerbkit ne tik save bet ir kitus. Čia liečia Kauno parodą , kada Jūsų šuo palaidas varinejo po ringa saugokit savo šuniuką. Ne visi šunis geranuoriški ir gali grepti, o pasekmės bus liūdnos. Ir niekas nesikabineja tikrai prie Jūsų ,o pasakė, kad nekorektiškai elgetės ringuose ir kad pavadukas netinkamas, nes jis skirtas kitai veislei . ( bet tikrai niekas neminejo kad jis kaskoks zvairis bailis ir panasei tai kad nereikia cia kitų įžeidinėti, kaip ir pati minejote kiekvienam savas šuo gražiausias . Taigi, savo piktus komentarus ir įžeidimus pasiliekam kiekvienas sau
[/quote]

Pirmiausia, tai as nesakiau, kad tas suo yra grazesnis uz visus kitus AB, tik palyginau su tuo, kurio seimyninke matyt is nuoskaudos reiskesi. Kalbant apie privalumus, tai kam Jums mano subjektyvi neprofesionales nuomone? smile.gif reikejo teiseju paklausti kokie privalumai jei jau ivertino taip blink.gif
Antra, suo yra ne mano mirksiukas.gif
Nereikia pykti uz isreiksta nuomone, jus juk irgi ja cia reiskiat ...
Papildyta:
[quote=bulldoger,2010 06 09, 12:16]
Įlindo trolis ir jovala sukėlė smile.gif
Troliai- tokie interneto gyventojai, tik samyšį kelia ir psio smile.gif, nekreipkit dėmesio

o koks mielas pavadinimas biggrin.gif
Atsakyti
Do tikiuosi susitvarkysi problemytes ir nereiks atiduot niekam Dorfo 4u.gif
Inesak ačiū už nuotraukas 4u.gif bigsmile.gif Labiausiai ačiū už praitos temos babaigoj parodytus ciucikus wub.gif vos ekrano nenuseiliojau beiūrėdama į pirmą ciuciką wub.gif wub.gif
Ai fotkių iš parodos aš nekomentuosiu, o tai dar ir prie manęs prikibs kad pavydžiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mat aš čia kogero didžiausia konkurentė tongue.gif lotuliukas.gif Ai bet negaliu..., tiesiog akis bado neparodiniai pavadžiai ir bailūs šunys schmoll.gif doh.gif
O teisėjas tai krūtas jei net kiaušiukų neišdįso patikrint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 09 birželio 2010 - 20:58
QUOTE(ernessa @ 2010 06 09, 20:36)

o koks mielas pavadinimas  biggrin.gif

I'm sorry, aš apsirikau biggrin.gif, jei antrą kartą pasirodėte reiškia tikrai ernessa smile.gif

ir nesikandžiojam moterys, nesikandžiojam biggrin.gif

Welcome Minixe , čia būtina rašyti !!!! biggrin.gif (gaila kad keiktis nieks neleidžia......)
Atsakyti
QUOTE(Minixe @ 2010 06 09, 17:53)
Sveiki,

vis nesiryzom parasyti  blush2.gif, bet pagaliau prisiruosem...  Esame Gotos Orbitos seimininkai smile.gif. Tikiuosi priimsite i draugija.
Nors esame kazkada viena/ gal dvi zinutes i sita tema imete, kaip ieskojome AB, l. jau buvom uzsidege patina nusipirkti, nors kazkas is jusu buvo pasiule pirkti Gota,bet va  likimas taip susikloste, kad po ilgu apmastymu ir atsitiktinumu auginame GOTA.

Rasa ir Gintaras

dziaugemes kad prisijunget thumbup.gif
Papildyta:
Deje, nuoskaudu as nereiskiu. Kadangi Artas ne mano suo, kuri jus zvairiu vadinate, idekite nors viena foto kurioi jis zvairas yra jei jau taip prabilote tai ir pagriskite savo zodzius. Paroda, tai loterija- siandien patiko vienas, kita diena patiko kitas .O kad is piktumo net zvairiu vadinat del kaskokio BOB’o tai cia isvis virsune. Kaip sakoma, kaip sauksi taip ir atsilieps. O del labiau atitinkanciu visu reikalavimu kriteriju taip atsakymo ir neisgirdau smile.gif per kuria jis vieta labiau atitinka nei kitas LT AB. Jei specializuotoje parodoj papultumet NORS i 10 , tada ir galetumete sakyt kad atitinkantis visus reikalavimus, nuosirdziai jus pasveikinciau. Kas paranojiskai atsizvelgia i parodas taip ir buna kad negali pripazinti pralaimejimu ir BOB’u negavimo, pradeda rasynet visokias pip….. nesamones.
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 06 09, 22:56)
Inesak ačiū už nuotraukas  4u.gif  bigsmile.gif  Labiausiai ačiū už praitos temos babaigoj parodytus ciucikus  wub.gif  vos ekrano nenuseiliojau beiūrėdama į pirmą ciuciką  wub.gif  wub.gif

nėr už ka ax.gif seilėjuosi ir aš žinok doh.gif

O tu tai baisinga konkurentė lotuliukas.gif Oi ne konkurentė, o paparacė baisi blink.gif ,nes tavo fotikas iškraipo realius vaizdus rolleyes.gif tongue.gif Is gero šuns padaro baidyklę cool.gif verysad.gif

Minixe,gal žinot koks Gotos ūgis yra blush2.gif Pasipasakokite daugiau 4u.gif
Atsakyti

Minixe,gal žinot koks Gotos ūgis yra blush2.gif Pasipasakokite daugiau 4u.gif
[/quote]

g.gif geras klausimas, reiks pamatuoti... duosim zinoti, bet pagal mus ji neiszemuju.
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 06 10, 13:20)
O tu tai baisinga konkurentė lotuliukas.gif Oi ne konkurentė, o paparacė baisi blink.gif ,nes tavo fotikas iškraipo realius vaizdus rolleyes.gif  tongue.gif Is gero šuns padaro baidyklę cool.gif  verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano fotikas labai geras flirt.gif o jei dar kas negražiai išėjo pataisau su fotošopu nail.gif Ketinu vasarą kokią parodą aplankyt, tik dar nenusprendžiau kuria mastau.gif taigi saugokitės! dirol.gif
Gaila kad nėra šunų skandalų kokio žurnalo doh.gif g.gif galėčiau drasiai būt fotokorespondente flirt.gif ne vieną gerą kadrą turiu iš parodų doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 06 10, 19:55)
Gaila kad nėra šunų skandalų kokio žurnalo  doh.gif  g.gif  galėčiau drasiai būt fotokorespondente  flirt.gif ne vieną gerą kadrą turiu iš parodų  doh.gif  tongue.gif

Aš čia ne į temą įsikišau, bet negalėjau nutylėt biggrin.gif Nu bus tas žurnalas mėnesio pabaigoj, tai paparacinkit, paparacinkit ax.gif Ar jau ir šiaip turit ko gero? bigsmile.gif
Atsakyti