Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

QUOTE(žostautė @ 2010 06 10, 21:17)
Aš čia ne į temą įsikišau, bet negalėjau nutylėt biggrin.gif Nu bus tas žurnalas mėnesio pabaigoj, tai paparacinkit, paparacinkit  ax.gif  Ar jau ir šiaip turit ko gero?  bigsmile.gif

Rimtai bus kažkoks žurnalas bigsmile.gif prašom išduot paslaptį koks ir apie ką? cool.gif Kokių nuotraukų reikia? tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 06 10, 22:26)
Rimtai bus kažkoks žurnalas  bigsmile.gif prašom išduot paslaptį koks ir apie ką?  cool.gif Kokių nuotraukų reikia?  tongue.gif  lotuliukas.gif

Molėtų cacibuose bus dalinamas smile.gif Einam į AŽ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 06 10, 21:40)
Molėtų cacibuose bus dalinamas smile.gif Einam į AŽ biggrin.gif

Gaila kad taip toli doh.gif

AB šeimininkai stenkitės gražiai atrodyt prieš mano fotiką, o tai dar ir į žurnalą pakliūsit nail.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minixe @ 2010 06 10, 18:50)
g.gif geras klausimas, reiks pamatuoti... duosim zinoti, bet pagal mus ji neiszemuju.

tai jau taip biggrin.gif Nes palyginime kai ji stovejo prie Aro,tai lygi su patinuku

ei, paparace biggrin.gif tik nereikia musu gasdinti savo fotikais ir fotosopais tongue.gif smoke.gif Mes nebijom brunette.gif Mielu noru papozuosim flirt.gif
Beje,as taip pat turiu "graziu" foto kolekcija nail.gif

Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 06 11, 08:44)
tai jau taip biggrin.gif Nes palyginime kai ji stovejo prie Aro,tai lygi su patinuku
ei, paparace biggrin.gif tik nereikia musu gasdinti savo fotikais ir fotosopais tongue.gif  smoke.gif  Mes nebijom  brunette.gif  Mielu noru papozuosim  flirt.gif
Beje,as taip pat turiu "graziu" foto kolekcija nail.gif

Tai vat dabar greit registruokis į parodą ir mane kvieskis mirksiukas.gif photo.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 06 11, 21:06)
Tai vat dabar greit registruokis į parodą ir mane kvieskis  mirksiukas.gif  photo.gif  dirol.gif

tai kad pavėlavom verysad.gif Molėtų CACIB'e nedalyvauja nei vienas AB cool.gif

Praeitoje temoje rodžiau bull tipą, o daba standartas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
paskutinėj foto irgi standartas? kažkoks, ne koks, bokseris lotuliukas.gif
ne bet šitas tipas man gražiausiais wub.gif (pirmosios foto smile.gif )
Papildyta:
Beje, iškilo man čia kažkada toks klausimas, o kaip parodose jie būna vertinami? Na ta prasme, į ringą eina visų tipų šunys??? Teisėjas, kiekvieną vertina pagal atskirą standartą? O BOB'as laimi pagal simpatijas tipui? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikodema: 14 birželio 2010 - 14:21
QUOTE(Nikodema @ 2010 06 14, 16:23)

Beje, iškilo man čia kažkada toks klausimas, o kaip parodose jie būna vertinami? Na ta prasme, į ringą eina visų tipų šunys??? Teisėjas, kiekvieną vertina pagal atskirą standartą? O BOB'as laimi pagal simpatijas tipui?  biggrin.gif

čia kokias parodas turi omenyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 06 14, 15:27)
čia kokias parodas turi omenyje ax.gif

Taip, taip parodas smile.gif)
Atsakyti
nu čia pas mus tai gi pati žinai į jokius tipus neskirsto smile.gif vertina kartais nežinau net kaip (šeis metais aš aplamai nesuprantu vertinimo AB ringuose). Jei teisėjas užsenietis ir yra čiupines AB,tai dažnai vertina pagal savo šalies AB smile.gif Pagal ka LT vertina man vis dar mįslė biggrin.gif nors jau kaip ir turėčiau žinoti ale...
Jei aproda ne FCI ir ne UCI,tai skirsto į tipus.Kartais būna net į 3 tipus suskirsto.Mes kai dalyvavom buvo dviejų tipų ringai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 06 14, 13:43)

Tai yra daug parodų ir be Molėtų mirksiukas.gif O į Molėtus tai ir aš nevažiuosiu schmoll.gif
gražių ciuciku čia prikėliai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=inesak,2010 06 14, 14:43]

user posted image
user posted image

koks grozis wub.gif snukutis i Ara uznesa blush2.gif
Papildyta:
Nikodema - gal foto mums parodysi is Kauno parodos 4u.gif
Atsakyti