tai jau taip Nes palyginime kai ji stovejo prie Aro,tai lygi su patinuku
ei, paparace tik nereikia musu gasdinti savo fotikais ir fotosopais Mes nebijom Mielu noru papozuosim
Beje,as taip pat turiu "graziu" foto kolekcija
paskutinėj foto irgi standartas? kažkoks, ne koks, bokseris ne bet šitas tipas man gražiausiais (pirmosios foto ) Papildyta: Beje, iškilo man čia kažkada toks klausimas, o kaip parodose jie būna vertinami? Na ta prasme, į ringą eina visų tipų šunys??? Teisėjas, kiekvieną vertina pagal atskirą standartą? O BOB'as laimi pagal simpatijas tipui?
Beje, iškilo man čia kažkada toks klausimas, o kaip parodose jie būna vertinami? Na ta prasme, į ringą eina visų tipų šunys??? Teisėjas, kiekvieną vertina pagal atskirą standartą? O BOB'as laimi pagal simpatijas tipui?
nu čia pas mus tai gi pati žinai į jokius tipus neskirsto vertina kartais nežinau net kaip (šeis metais aš aplamai nesuprantu vertinimo AB ringuose). Jei teisėjas užsenietis ir yra čiupines AB,tai dažnai vertina pagal savo šalies AB Pagal ka LT vertina man vis dar mįslė nors jau kaip ir turėčiau žinoti ale... Jei aproda ne FCI ir ne UCI,tai skirsto į tipus.Kartais būna net į 3 tipus suskirsto.Mes kai dalyvavom buvo dviejų tipų ringai