Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(pasislėpkim @ 2010 09 28, 19:08)
Norisi dabar ir man jai ikasti. Tik kaip?
Prasau nesmerkit manes  4u.gif

suraskit jos silpna vieta ir kaskit tiesiai be uzuolanku devil.gif
ji turi vyra,seima?? atraskit tai kas ja baugina,jaudina ir ji apie tai vengia sneketi.. ir pabrukit kada prie progos,karta,antra ir manau mergina turetu suvokti kad laikas nustot kisti nosi ne i savo reikalus..
ateina i svecius ir seimininkauja? hm.. as gal perdaug baisiai cia parasysiu,bet mano namai mano sventove-ir as nepasikuklinciau uzvost per nagus tokiai "isibrovelei" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 28, 17:44)
suraskit jos silpna vieta ir kaskit tiesiai be uzuolanku  devil.gif

Gal tai, kad ji stora, o as liekna ir grazesne uz ja blush2.gif blush2.gif Tikrai, reiks man pradeti save labiau puoseleti, juk nuo to turesiu ir pati naudos ir vyras bus patenkintas bigsmile.gif blush2.gif Ir dar, jos ir vyro santykiai tikrai nera pavydetini, ko negaliu pasakyti apie mus - tikriausiai pavydi, kad nerealiai gerai sutariam tai ir erzina replikom.
Del to kisimosi i mano erdve, tai pamenu, kaip karta supyko ant vyro ir isejo is svetaines i virtuve (musu namuose), girdziu tik sauksteliai barska, kava sau gamintis pradejo doh.gif As aisku tokia taiki, tai takart nieko nesakiau, bet va tokie jos poelgiai ir ismusa mane is veziu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislėpkim: 28 rugsėjo 2010 - 19:02

Nevynosiu į vatą... durna tu ir tiek... tai jis pas tave turėjo važinėti, ne iš stoties pasiimti, o galų gale atvažiuoti ir pats pasiimti iš tos Marijampolės. Tau jis turėjo staigmenas daryti. Suprask niekam pašluostės nepatinka. O tu pateikei save: imk ir naudokis, daryk viską, ką nori. Kliunkis tas tavo bernas, nemylėjo jis tavęs, normalus vyras niekada taip nepasakytų, kad gaila bilietėliui lotuliukas.gif O šiaip nesijaudink dauguma tokių kliunkių turėjo, viskas praeis patikėk, prisiminsi ir nesuprasi, ko iš vis buvai su juo.
Ir dar nebedaryk tokių klaidų, kaip "atidaviau jam viską" schmoll.gif gerkb save moterie.
Žodžiu, viskas čia bus gerai, į naudą bus, nebekartosi tokių klaidų, susirasi kitą bernelį ir gyvensi ilgai ir laimingai thumbup.gif
[/quote]

Dėkoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tobsita @ 2010 09 28, 07:57)
Inevitable - pažįstamas jausmas unsure.gif Aišku tai nelyginama su rimtomis problemomis, bet kartais TAI ir tampa kone didžiausia problema verysad.gif

Manau kiekvienai būna dienų kai pasijaučiame "bjauriuoju ančiuku" bet juk kiekvienam neįtiksi,svarbu pamilt save pačiai,nes kai myli save,spinduliuoji energiją,kurią pagauna kito žmogaus biolaukai ir jis tarsi žino,kad tas žmogus gražus,supranta iš vidaus ir kitaip net galvoti negali.Gal keistai nuskambėjo,bet tai įrodyta moksliškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 09 28, 20:00)
Gal tai, kad ji stora, o as liekna ir grazesne uz ja blush2.gif blush2.gif

nu gal ji nekompleksuoja visai biggrin.gif
ne reiktu kazko rimtesnio.. aisku kol issiaiskinsite jos silpnas vietas,tapkite biski arsesne savo teritorijoje mirksiukas.gif nu jomajo ner cia ko seimininkauti atejus i svecius,brolis ne brolis,savo namuose lysk i spinteles ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 28, 18:54)
nu gal ji nekompleksuoja visai  biggrin.gif
ne reiktu kazko rimtesnio.. aisku kol issiaiskinsite jos silpnas vietas,tapkite biski arsesne savo teritorijoje  mirksiukas.gif nu jomajo ner cia ko seimininkauti atejus i svecius,brolis ne brolis,savo namuose lysk i spinteles  ax.gif ...

nu gal ir ne blush2.gif
Bet aciu, kad palaikot. Ieskosiu dabar silpnu vietu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 09 28, 20:12)
nu gal ir ne  blush2.gif
Bet aciu, kad palaikot. Ieskosiu dabar silpnu vietu blush2.gif  4u.gif

O tu nepagalvojai, kad brolio sesuo taip elgiasi todėl, kad tai jai yra normalu, t.y. ji nesupranta, kodėl negali pas brolį namuose pasigaminti sau kavos ar pan.?
Siųlyčiau - tokiu atveju paprasčiausiai ramiai pasakyti - "man nepatinka, kad šeimininkauji MANO virtuvėje. Prašau daugiau taip nedaryti.".... Nors - daugelyje šeimų toks "apsitarnavimo" modelis yra natūralus ir priimtinas, bet - jei jums tai nepatinką, tai tą ir konstatuokite, kad ji žinotų...
O dėl būvimo geresne -- pirmin, tai niekada nepakenks, tai tik pakels jūsų savivertę thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 09 29, 08:22)
O tu nepagalvojai, kad brolio sesuo taip elgiasi todėl, kad tai jai yra normalu, t.y. ji nesupranta, kodėl negali pas brolį namuose pasigaminti sau kavos ar pan.?
Siųlyčiau - tokiu atveju paprasčiausiai ramiai pasakyti - "man nepatinka, kad šeimininkauji MANO virtuvėje. Prašau daugiau taip nedaryti.".... Nors - daugelyje šeimų toks "apsitarnavimo" modelis yra natūralus ir priimtinas, bet - jei jums tai nepatinką, tai tą ir konstatuokite, kad ji žinotų...
O dėl būvimo geresne -- pirmin, tai niekada nepakenks, tai tik pakels jūsų savivertę thumbup.gif  4u.gif

Būtų gerai, jei leistųsi į kalbas.. Kai važiavom kažkada kartu su ja ir aš vairavau, tai blogai pasukau, ne ten kur reikėjo, pradėjo dejuoti, kad mirti dar nenori, kad ji turi vaiką ir vyrą dar doh.gif O kai maniškis pasakė, kad jos draugija tikrai varginanti, tai būtumėt mačiusios kokios scenos buvo - ašarų pakalnės, moralai ir t.t. doh.gif Todėl, jei tiesiai į akis pasakyčiau, kad tegul nesisukinėja po mano erdvę, kaip po savo, tai vėl būtų isterija ir viskas uošviams tuoj pat pasklistų, kad mes jos nevertinam ir t.t. doh.gif
Todėl tikrai eisiu kitu keliu, bandysiu jai parodyti, kad ne ji viena mūsų šeimos rate gali būti ta geriausia schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 09 29, 15:48)
..... tai vėl būtų isterija ir viskas uošviams tuoj pat pasklistų, kad mes jos nevertinam ir t.t. doh.gif
....

O jūs turite už ką nors daugiau ją vertinti, be to kad ji giminė? Ji jums buitį sutvarkė? Vaikus prižiūri? Pinigų duoda? Namus tvarko? Ar dar ką nors? KUO ji gali jums priekaištauti?
Kuo jums uošviai gali pagąsdinti, jei RACIONALIAI ginčisitės su brolio seserim?
Ar jūs dėl šventos ramybės norite, kad ir avis sveika būtų ir vilkas sotus?
Nes nuomonių ir požiūrių nesutapimas - normalus gyvenimo būvis, niekas neturi būti verčiamas pritarti, jei galvoja kitaip....
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 09 28, 20:00)
Gal tai, kad ji stora, o as liekna ir grazesne uz ja blush2.gif blush2.gif Tikrai, reiks man pradeti save labiau puoseleti, juk nuo to turesiu ir pati naudos ir vyras bus patenkintas bigsmile.gif  blush2.gif Ir dar, jos ir vyro santykiai tikrai nera pavydetini, ko negaliu pasakyti apie mus - tikriausiai pavydi, kad nerealiai gerai sutariam tai ir erzina replikom.
Del to kisimosi i mano erdve, tai pamenu, kaip karta supyko ant vyro ir isejo is svetaines i virtuve (musu namuose), girdziu tik sauksteliai barska, kava sau gamintis pradejo doh.gif As aisku tokia taiki, tai takart nieko nesakiau, bet va tokie jos poelgiai ir ismusa mane is veziu unsure.gif

Eik tu saauu.... pasigamino sau kavos blink.gif doh.gif neeee, nuu kaip taip galima... reikėjo policiją iškviesti.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 09 29, 17:34)
Eik tu saauu.... pasigamino sau kavos  blink.gif  doh.gif  neeee, nuu kaip taip galima... reikėjo policiją iškviesti.

Ka siuo komentaru norit pasakyti ar irodyti?
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 09 29, 12:34)
Eik tu saauu.... pasigamino sau kavos  blink.gif  doh.gif  neeee, nuu kaip taip galima... reikėjo policiją iškviesti.

Pritariu... Pasidare kavos savo brolio namuose, man tai atrodo naturalus dalykas
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 09 28, 18:08)
Sveikos. Prireike ir man sio skyrelio. Esu pilna pykcio ir neapykantos, tiesiog .sirstu viduje. Tokia busena mane visada istinka, kai palieciama tema apie mano vyro seseri. Tikrai vargina mane tie pykcio priepoliai, noretusi kazkaip ju isvengti, nes tesiasi tai jau pusmeti.
Ji labai valdinga, absoliuti cholerike, visada iskelia save auksciau kitu, nes jos nuomone yra vienintele ir teisinga. Butent del to ir prasidejo nesutarimai, ji kisasi i savo suaugusio brolio gyvenima, laiko mane turbut, kad kvaile. Isdrista atejus i svecius atsidaryti saldytuva ir isipilti sau gerimo, pasakyti, kad kaip mes taip galim nuolat buti prilipe vienas prie kito, kaip mazvaikiai, arba nurodyneti kaip turetume elgtis vienoj ar kitoj situacijoj. Tiesiog nebegaliu pakesti jos tokio elgesio, visada tyledavau dantis sukandus, bet dabar jau nebe. Nustojome su ja bendrauti, tai dabar skundziasi uosviams, kad pas juos i svecius neuzsukame ir visaip kitaip bando ikasti. Taciau ji yra mano vyro sesuo ir bet kokiu atveju man susitikimai su ja yra neisvengiami. Dabar turiu vieninteli nora – parodyti jai, kad ne ji yra geriausia, kad as galiu buti geresne uz ja. Gal ir vaikiskas noras, bet kitaip nebegaliu. Jau laikiau dantis sukandus pakankamai ilgai. Norisi dabar ir man jai ikasti. Tik kaip?
Prasau nesmerkit manes  4u.gif

Sita sutuacija komentaru jau turi, bet kaip cia kazkas sake vienoje gimineje tai naturalus dalykas, kad artimo giminaicio namuose elgiamasi kaip savuose, o kitoje - tokie dalykai netoleruojami. Jei tau tokia situacija nepatinka - vadinasi privalai ja taisyti. Man visiskai nesvarbu ar tai mano vyro, ar mano pacios sesuo butu, bet sitaip elgtis ir kalbeti ne jos reikalas. Savo namuose seimininke esu as, todel niekas kitas be mano sutikimo neturi teises landzioti i mano saldytuva ar spinteles. As taip nesielgiu kito namuose, todel ir pas mane to nebus. Man tai butu nusispjaut ar jai ar kam kitam toks mano elgesys butu keistas, toks mano sprendimas savo pacios namuose, todel ji turi gerbt. Niekas nenori, kad kistusi i jo privacia erdve. Mano sesuo gana daznai buna pas mane, dar nepilnamete ji, bet vistiek zino ribas kas galima, o kas negalima. Kai kas nors nepatinka - butinai pasakau tiek as, tiek mano vyras. Nepuolu neikada, o racionaliai ir ramiai pasakau kas man nepatinka ka ji daro mano namuose.
Zinai dabar pagalvojau dar betruksta, kad atejusi i dusa nusimaudyti ilistu arba su draugemis ateitu pasedeti, nes tavo namai buvo arciau kavinukes, kurioje iki tol visos sedejo. Juk ji atejo i brolio namus ir kas cia tokio? Na cia juokas pro asaras, bet nereiketu pamirsti, kad tai ne tik jos brolio namai. As siulyciau atvirai, bet zinoma be jokiu izeidinejimu, zeminimu ar pan. pasakyti, kad tau nepatinka, jog ji sitaip elgiasi jusu namuose, jos brolis taip pat turetu issakyti kaip jis del to jauciasi, ka galvoja, nes jo nuomone be abejo aji sbvaresne uz tavo. O jai pakomentavus jusu mazvaikiskuma del to, kad sedit susiglaude atkirsciau, kad tai ne tavo reikalas, nepatinka - neziurek arba pasakyciau, kad pavydi, nes nori, kad ir ja apkabintumet. Imciau ir apkabinciau, nemanau, kad ji pasijaustu gerai ir jaukiai, todel kita karta pagalvos pries metydama replikas. O del to stengimosi jai ikasti - tikrai saldus jausmas kai tai padarai, bet... tikrai nevertetu taip elgtis protingai/kulturingai merginai. Kaip ir stengtis buti geresne negu ji, nes paskui prasideda visokie lenktyniavimai, kurie tik sukirsina, bet neisprendzia problemos. O ir tai, mano akimis ziurint, atrodo kiek kvailai ir vaikiskai 4u.gif Daznai kyla problemos tiesiog del neissikalbejimo kaip ir nemokejimo kalbetis (kai prasideda visokie keiksnojimai ir pan.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte777: 30 rugsėjo 2010 - 01:21