Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(So_sorrow @ 2010 11 01, 13:53)
...Jūsų dėka supratau, kad jei kažką ir galiu keisti, tai tik save 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, kitų žmonių nepakeisim. Lengviausia, o kartu ir sunkiausia- keisti save. dry.gif
Atsakyti
as nekenciu saves.esu istekejusi,turiu mergyte.
mano praeitis nera labai svari,grazi.
praradau nekaltybe budama 14.man tai diziausia geda dabar yra.ir siaip esu pridariusi nemazai slyksciu dalyku per savo gyvenima.ir daugiausia visko buvo per alkoholi.o vat ir dabar neseniai prisigeriau ir ne tam kam reikejo pasipasakojau sy ta is savo praeities.tokiu dalyku,kuriu tikrai gedijuosi.taip nenorejau,kad kas tai suzinotu.dabar neberandu sau vietos.
nezinau ar kas cia ka supras ka supasakojau.bet neturiu kam dabar pasipasakoti kaip slyksciai,bjauriai jauciuosi dabar.
Atsakyti
Su MB esam kartu jau penkti metai ir dabar jis man sako kad po beveik dveju metu jis isvyks gyventi ir dirbti i uzsieni. blink.gif o as tokiu planu neturiu, tikejausi ramaus gyvenimo lietuvoje su juo.... kaip man dabar su juo buti zinant kad jis isvyks ir jam nusispjauti kad as liksiu cia blink.gif maniau kad planuojam ateiti kartu o pasirodo jis cia vienas savo gyvenima planuoja verysad.gif cray.gif
Atsakyti
Yadhira, o tai jis apie tave net neužsimena?? Kaip ten kartu gyvensit, ieškositės būsto ar pan..? Žiaurokai žiauru blink.gif čia su krize santykių kaip tik sutampa..? Kas per velnias galvoj jo.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 11 01, 18:34)
Yadhira, o tai jis apie tave net neužsimena?? Kaip ten kartu gyvensit, ieškositės būsto ar pan..? Žiaurokai žiauru  blink.gif čia su krize santykių kaip tik sutampa..? Kas per velnias galvoj jo..  blink.gif

ne ne zodziu neuzsimina apie mane verysad.gif as taip suprantu kad vyks vienas ir beto absoliuciai nesneka apie jokia ateiti bendra o as jam aukoju graziausius metus o po to liksiu kaip slapiu skuduru kai jis isvyks...sakau jam tai zinai del taves ir as galiu viska mest ir vykt kartu, bet jis tyli nieko nesako blink.gif
Atsakyti
Nieko neatsako?? Na čia jau ir man šokas. blink.gif dar bandėtės kalbėtis ta tema? Jokių lelkų nebuvot planavę?
Atsakyti
Ne , jis jokiu vaiku nenori, nes juk jis planuoja SAVO ateiti uzsienyje blink.gif o man dabar reikia susitaikyti kad jis isvyks o as galiu daryt ka noriu....
Atsakyti
Nu šakės. man dar pasidaro smalsu ar jis iš vis drįsta sakyti 'myliu', 'pasiilgau' ir pan...?..
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 11 01, 18:51)
Nu šakės. man dar pasidaro smalsu ar jis iš vis drįsta sakyti 'myliu', 'pasiilgau' ir pan...?..

ne jis to jau senai nesako cray.gif
Atsakyti
Sunku manau labai dar jei tavųjų jausmų jam yra kokių..
Vargšė console.gif net pasimečiau ir aš pagalvojus čia...
Atsakyti
Moterie, negaiškit laiko su tuo žmogum. Gyvenimas yra nepaprastai trumpas, kad būtų galima be prasmės aukotis žmogui, kuriam Jūs atsibodote (atsiprašau).
Atsakyti