Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(Kavytė @ 2010 06 04, 15:54)
kažkas sena pasijuto  lotuliukas.gif  bet pastebėjau, kad vyresniems nepatinka, kai kreipiasi į juos "jūs"  bigsmile.gif

as irgi pastebejau, bet pati taip darau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vilhelmena @ 2010 06 04, 17:36)
Sveikos  wink.gif
Tikriausiai paskutines nuotraukos iki nuemimo, nes niekas jau nebesikeis, nebent gumyciu spalvos  biggrin.gif . Priekinio danties kampas islindes, nes jo forma kitokia. Jeigu noresiu ideliai galima bus poliruot, bet kolkas bent jau tenkina ir toks rezultatas
http://img696.images...9/dsc04146w.jpg is priekio
http://img707.images...5/dsc04157n.jpg lankas
Jau prisiskaicius apie nuemima darosi baisu, pas mane bent 4 ziedai  lotuliukas.gif

Kazkas paauglystei nenorejo detis, o as pati ,16metu budama dar,  issireikalavau breketu  4u.gif .

labai grazus dantukai wub.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2010 06 04, 17:46)
Man 27, tai aš čia irgi iš pagyvenusių  biggrin.gif

QUOTE(natale @ 2010 06 04, 19:24)
prasyciau user posted image man irgi 27, pats gazas  thumbup.gif
norejau paklasuti, D.L. uz  priklijavima paeme kiek nors ar ne?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dvi pagyvenusios
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės.. 4u.gif

turiu klausimuką..kada maždaug po breketų uždėjimo galėjot jau valytis dantis su siūlu? nes aš net prisiliest prie dantų kol kas negaliu, tai apie siūlą net minčių negali būti?
kiek čia maždaug laiko praeis, kol galėsiu normaliai tarpdančius išsivalyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 07, 09:18)

turiu klausimuką..kada maždaug po breketų uždėjimo galėjot jau valytis dantis su siūlu? nes aš net prisiliest prie dantų kol kas negaliu, tai apie siūlą net minčių negali būti?
kiek čia maždaug laiko praeis, kol galėsiu normaliai tarpdančius išsivalyt?  unsure.gif

As pirma diena jau valiau, nebuvo aisku nei kiek malonu, bet kazkaip pavyko. Db jau savaite su breketais ir atsirado kita beda :s nesnekant aisku apie breketu pritrintas zaizdeles dar ir dantenos pasidare jautrios labai, gal perdaug as ten stengiuos valyt viska ir net ant ju zaizdeliu pritryniau doh.gif doh.gif db valymas pasidare didesne kancia nei pirmom dienom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 06 07, 09:28)
As pirma diena jau valiau, nebuvo aisku nei kiek malonu, bet kazkaip pavyko. Db jau savaite su breketais ir atsirado kita beda :s nesnekant aisku apie breketu pritrintas  zaizdeles dar ir dantenos pasidare jautrios labai, gal perdaug as ten stengiuos valyt viska ir net ant ju zaizdeliu pritryniau doh.gif  doh.gif  db valymas pasidare didesne kancia nei pirmom dienom  verysad.gif

Tai gal persistengi su dantuku valymu mirksiukas.gif
Papildyta:
O kam domina kainos,tai breketai man isejo su nuemimo 5500litu+higienos,dantuku tvarkymai apie 1000,bet cia jau individualiai smile.gif Breketai metaliniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 06 07, 09:28)
As pirma diena jau valiau, nebuvo aisku nei kiek malonu, bet kazkaip pavyko. Db jau savaite su breketais ir atsirado kita beda :s nesnekant aisku apie breketu pritrintas  zaizdeles dar ir dantenos pasidare jautrios labai, gal perdaug as ten stengiuos valyt viska ir net ant ju zaizdeliu pritryniau doh.gif  doh.gif  db valymas pasidare didesne kancia nei pirmom dienom  verysad.gif

uoj, pas mane visa burna išdraskyta smile.gif tai namie pastoviai vatos prisikišus vaikštau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 07, 07:18)

kiek čia maždaug laiko praeis, kol galėsiu normaliai tarpdančius išsivalyt?  unsure.gif

as siulu valiau jau pries breketu uzdejima, o uzdejus nenutraukiau valymo. prisimenu, kad paciom pirmom dienom prakisant siula kai kur taip sugeldavo, kad net akyse aptemdavo, gal tik po pusvalandzio skausmas visiskai nurimdavo. bet turbut nebuvo taip jau labai ziauru, nes buciau nutraukus ta valyma keliom dienom.

jei tau skausmas per ziaurus, tai palauk dar kokias 5 dienas, turetu aprimti.

QUOTE(Degtine @ 2010 06 07, 07:28)

dantenos pasidaro jautresnes kai breketus uzdeda. man vienu metu net patine buvo ir atrode lyg zaizdele atsiradus. man higieniste patare daug kartu per diena skalauti su vandens ir druskos tirpalu. na ir su skalavimo skysciais, kurie turi antiseptiniu savybiu, su azuolo zieves ekstraktu pavyzdziui.
o ten kur breketai trina/pritryne, dekis vaska, kad galetu uzgyti ta vieta.4u.gif
Atsakyti
[quote=ajaja,2010 06 07, 12:38]
as siulu valiau jau pries breketu uzdejima, o uzdejus nenutraukiau valymo. prisimenu, kad paciom pirmom dienom prakisant siula kai kur taip sugeldavo, kad net akyse aptemdavo, gal tik po pusvalandzio skausmas visiskai nurimdavo. bet turbut nebuvo taip jau labai ziauru, nes buciau nutraukus ta valyma keliom dienom.

aš jau nuo senų senovės siūlą naudoju, užtai man ir keista, kai db negaliu išsivalyt..na tikiuosi, kad kaip ir sakai, turėtų aprimti..nes kol kas tai jaučiu prisiusiočiau į kelnes, jei pabandyčiau tą siūlą įgrūst tarp dantų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 07, 13:18)
aš jau nuo senų senovės siūlą naudoju, užtai man ir keista, kai db negaliu išsivalyt..na tikiuosi, kad kaip ir sakai, turėtų aprimti..nes kol kas tai jaučiu prisiusiočiau į kelnes, jei pabandyčiau tą siūlą įgrūst tarp dantų  mastau.gif

rolleyes.gif siaubas biggrin.gif
-------------
Aš ryt labai laukiu savo antros konsultacijos, nėra čia susidėjusių pas Budrienę? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 birželio 2010 - 14:50
Natale, kada tau paruosima Herbstui prades? Rasyk ataskaitas smile.gif
Man viskas nusikele i rugpjucio menesi, nes per birzeli nespeja visu dantu atstatyti, baigs tik liepos vidury. Tai pas D.L. einu tik rugpjucio 10 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 08 birželio 2010 - 08:16
Sveikos, as po konsultacijos pas Budriene (Vilniaus implantologijos centre), esu ziauriai laiminga, birzelio 22 diena uzdes breketus virsutiniam zandikauliui wub.gif wub.gif
Visgi pasirinkau ja, o ne Stoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 08, 17:52)
Sveikos, as po konsultacijos pas Budriene (Vilniaus implantologijos centre), esu ziauriai laiminga, birzelio 22 diena uzdes breketus virsutiniam zandikauliui  wub.gif  wub.gif
Visgi pasirinkau ja, o ne Stoma  ax.gif

blink.gif Kaip greitai mirksiukas.gif super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 08, 20:00)
blink.gif Kaip greitai  mirksiukas.gif super  4u.gif

gal galetum idet savo dantukus su plokstele? blush2.gif
Atsakyti