Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 08, 17:52)
Sveikos, as po konsultacijos pas Budriene (Vilniaus implantologijos centre), esu ziauriai laiminga, birzelio 22 diena uzdes breketus virsutiniam zandikauliui  wub.gif  wub.gif
Visgi pasirinkau ja, o ne Stoma  ax.gif

o,kaip fainai bigsmile.gif didžiausi sveikinimai,sėkmės nešiojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 08, 20:00)
blink.gif Kaip greitai  mirksiukas.gif super  4u.gif

Aha, greitai smile.gif siule dar vieta liepos 13, bet noriu greiciau, tai ir uzsirasiau anksciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*4ever @ 2010 06 08, 20:05)
o,kaip fainai bigsmile.gif  didžiausi sveikinimai,sėkmės nešiojant 4u.gif

Aciu smile.gif nors dar neuzdeti, ne laikas sveikinti, pasveikinsit 22 diena smile.gif tiesa, pirma des virsuje, apacioje tik po 3-4 menesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 08, 20:20)
Papildyta:
Aciu smile.gif nors dar neuzdeti, ne laikas sveikinti, pasveikinsit 22 diena smile.gif tiesa, pirma des virsuje, apacioje tik po 3-4 menesiu wink.gif

na nors dar neuždėti,bet pradžia jau yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 08, 18:20)
Aha, greitai smile.gif siule dar vieta liepos 13, bet noriu greiciau, tai ir uzsirasiau anksciau smile.gif
Papildyta:

saunu smile.gif beveik ta pat diena kaip ir as, tik pries metus, man 23d bus metai smile.gif
o rytoj paverzimas ax.gif

o kodel pasirinkai Budriene, o ne Stoma?? kas leme pasirinkima? ar vienodai abi papasakojo gydyma, ar skirtingai? kainos tos pacios ar nelabai?
Atsakyti
Šiandien užklijavo apačią, esu pilnai breketuota, jausmas geras, tik sukąst nevisad išeina, nes žandas įstringa biggrin.gif įdomiai taip, vienoj pusėj iki paskutinio danties užklijavo, o kitoj pusėj vieną galinį paliko be breketo smile.gif vielutė vingiuoota cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 08, 19:32)
Šiandien užklijavo apačią, esu pilnai breketuota, jausmas geras, tik sukąst nevisad išeina, nes žandas įstringa  biggrin.gif  įdomiai taip, vienoj pusėj iki paskutinio danties užklijavo, o kitoj pusėj vieną galinį paliko be breketo  smile.gif  vielutė vingiuoota  cool.gif

vau, Kavyte, sveikinu 4u.gif as dar galvojau, kad tau vizitas viena diena pries mano, o po to isgaravo is galvos. sveikinu 4u.gif pasirodyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 08, 21:37)
vau, Kavyte, sveikinu  4u.gif  as dar galvojau, kad tau vizitas viena diena pries mano, o po to isgaravo is galvos. sveikinu  4u.gif  pasirodyk  blush2.gif

rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 08, 21:32)
Šiandien užklijavo apačią, esu pilnai breketuota, jausmas geras, tik sukąst nevisad išeina, nes žandas įstringa  biggrin.gif  įdomiai taip, vienoj pusėj iki paskutinio danties užklijavo, o kitoj pusėj vieną galinį paliko be breketo  smile.gif  vielutė vingiuoota  cool.gif

sveikinu, butinai pasidalink jausmais kaip seksis su apacia kitom dienom smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 08, 20:05)
gal galetum idet savo dantukus su plokstele? blush2.gif

Su abiem? bigsmile.gif Nes šiaip viršutinė tik matos ax.gif
Ok, idesiu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lo-lo: 08 birželio 2010 - 21:21
QUOTE(ajaja @ 2010 06 08, 20:34)

o kodel pasirinkai Budriene, o ne Stoma?? kas leme pasirinkima? ar vienodai abi papasakojo gydyma, ar skirtingai? kainos tos pacios ar nelabai?

Budriene labiau patiko tiek kaip gydytoja, tiek kaip zmogus.. Apie gydyma placiau papasakojo, viska isaiskino, kada detu kokius, kiek laiko truktu, kas po to laukia (ploksteles ir pan), kainas labai detaliai paskaiciavo is karto (dabartiniais duomenimis apie 4700 iseis). Paciu breketu kaina pas abi tokia pati - 1500 vienam zandikauliui.. Bet va pas Budriene sake paverzimai bus kas 1-2 men, vieno to vizito kaina svyruos nuo 30 iki 150, o Stoma minejo, kad paverzimu kainos 100-200 smile.gif tai sakyciau sioks toks skirtumas ir kainose yra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 birželio 2010 - 21:41
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 08, 22:40)
Bet va pas Budriene sake paverzimai bus kas 1-2 men, vieno to vizito kaina svyruos nuo 30 iki 150, o Stoma minejo, kad paverzimu kainos 100-200 smile.gif tai sakyciau sioks toks skirtumas ir kainose yra wink.gif

o man tai išvis pasakė, kad kas mėnesį po 200 lt.. tai taip ir nesupratau, ar čia iki 200 lt, ar visada 200 lt.. blush2.gif
Atsakyti
Noreciau ir as zinoti kiek man reikes moketi kas vizita,ryt teks paklausti nes pati neisivaizduoju kiek ima uz herbsta.
is vis as jauciu jum labai linksma kai jau uzsidedate breketus,jauciasi kad kazkas daroma,as pati kai su gumytem vaikstau taip dziaugiuos nes zinau kad jau viskas juda i prieki,ziauriai geras jausmas... bigsmile.gif
Atsakyti