Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 09, 16:04)
o jezau jezau kokios kainos  doh.gif

taip 2000lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif neiseme man apacios,nes tarouka spriekyje atsirado,tai per savaite uzdarys ir eisiu vel nuemimui,tik jau skauda nezmoniskai apatinai dantys doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 06 09, 13:45)
nesuprantu, kur jus taip pigiai prasisukat su 30 lituku, as maziausiai kiek esu sumokejus tai 120  huh.gif bet nevisad vielas keicia, buna, kad tik paverzia

Kartais nieko nedaro, tai visai nemoku tongue.gif Kai keicia lanka - 100Lt, kai perklijuoja breketa, kad saknys pasukinetu, uzaktyvuoja spyruokles tarpu atidarymui - ~30-50 Lt. Einu kas 4sav. mazdaug. Pas mane metalas+keramika. Su Damon gal kitokios kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 09, 19:13)
Sveikos 4u.gif neiseme man apacios,nes tarouka spriekyje atsirado,tai per savaite uzdarys ir eisiu vel nuemimui,tik jau skauda nezmoniskai apatinai dantys doh.gif  4u.gif

va va, man irgi siandien jau skauda visa virsu ir kairi sona apacios, taip kaip senais gerais laikais rolleyes.gif jau buvau pamirsus ka tai reiskia tas skausmas. kramtyti negaliu nieko, eisiu braskini smoothie daryti
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 10, 10:20)
va va,  man irgi siandien jau skauda visa virsu ir kairi sona apacios, taip kaip senais gerais laikais  rolleyes.gif jau buvau pamirsus ka tai reiskia tas skausmas. kramtyti negaliu nieko, eisiu braskini smoothie daryti

aš tai su trintom sriubom ir arbūzais gyvenu 4u.gif
tai juokiuosi, kad ruošiuosi senatvei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 10, 08:25)
aš tai su trintom sriubom ir arbūzais gyvenu  4u.gif
tai juokiuosi, kad ruošiuosi senatvei smile.gif

ruoskis ruoskis lotuliukas.gif

o kaip siaip aprimo jau skausmas, jau su siulu gali valyti ar dar nea?

pas mus skaniu arbuzu net nebuna airiu pardese, kartais koki uztaikom marokieciu parduotuvej. pries kelias savaites maciau ir lietuviu pardej buvo tokie didziuuuliai pailgi, na vienas gal svertu 7-8kg. bet nepjausto, tai ir nerizikavom nepirkom..

dar sokoladas labai tinka, pats burnoj tirpsta ax.gif
Atsakyti
sveikutes..kaip dantukai jsu laikosi? ax.gif
as tai vat laukiu nesulaukiu jau vizito.. doh.gif birzelio18 ax.gif virsus per 2men visai nepajudejo..
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 10, 10:36)
ruoskis ruoskis  lotuliukas.gif

o kaip siaip aprimo jau skausmas, jau su siulu gali valyti ar dar nea?

pas mus skaniu arbuzu net nebuna airiu pardese, kartais koki uztaikom marokieciu parduotuvej. pries kelias savaites maciau ir lietuviu pardej buvo tokie didziuuuliai pailgi, na vienas gal svertu 7-8kg. bet nepjausto, tai ir nerizikavom nepirkom..

dar sokoladas labai tinka, pats burnoj tirpsta  ax.gif

aprimo aprimo..tik kartais jei netyčia kaukšteliu dantim, tai paskraido paukščiukai apilnk galvąsmile.gif bet nieko..jau po truputį kažką normalesnio pabandau pavalgyt..aišku, tas užtrunka smile.gif vakar jau bandžiau su siūlu darbuotis..na tai žinokit mimikos ne prastesnės už pono Byno buvo biggrin.gif viskas tvarkoj, kaip sakant:)
uoj..8 kg arbūzas - ne bėda biggrin.gif dvi dienos ir jo nėra..aš tiesiog jų manjakė blush2.gif o aš žinokit kaip agurko noriu..jezau, vakar salotas dariau - tai taip ir linksta kojos nuo jo kvapo..tai įsimečiau burnon, pamakalavau ir tiek.. biggrin.gif
su laiku:)
Atsakyti
Sveikos, o as nusikeliau breketuku dejima iki liepos 13, nes visgi birzelio 22 diena atostogausiu pajuryje, nenorejau atostogu aukoti ax.gif o artimesnes datos nebuvo laisvos, nes Budriene kaip supratau VIC dirba tik antradieniais..
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 04, 09:28)
o bunant su breketais tai imanoma taisyti, bet aisku jau sunkiau prieiti prie dantuko, kai kurie stomatologai net nenori to daryti (as pas viena tokia buvau)

o kur tu dubline gyveni??

g.gif as profilaktiskai pas stomatologa beveik kas pusmeti nueinu ir visad suranda bent viena skylute sutaisyt... reik tada pries dedantis dar ir ant saldumynu dietos sest biggrin.gif

skaitau dabar kaip jum skauda su breketais ir biski baisu daros 4u.gif o jei dar po n metu nesiojimo issikreivalios atgal doh.gif zodziu, dar mastau...

ajaja, as is Kimmage, Dublin 12, o tu? kada tau sake nuims? Damonai gi turetu trumpiau nesiotis?
Atsakyti
Na ka as jau turiu gumytes tarp virsutiniu dantu. siandien dejo pamatavimui dali herbsto,net nezinau kaip pavadinti. "aprenge" man apatinius du dantukus. o jau kaip skaudejo blink.gif ir siaip labai nemalonus jausmas,nepatogu baisiai... baisiausia tai kad taip normaliai matosi kai kalbi vat del to labai susinervinau nes ir taip kompleksuoju...
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 06 10, 20:33)
g.gif as profilaktiskai pas stomatologa beveik kas pusmeti nueinu ir visad suranda bent viena skylute sutaisyt... reik tada pries dedantis dar ir ant saldumynu dietos sest biggrin.gif

skaitau dabar kaip jum skauda su breketais ir biski baisu daros 4u.gif o jei dar po n metu nesiojimo issikreivalios atgal doh.gif zodziu, dar mastau...

ajaja, as is Kimmage, Dublin 12, o tu? kada tau sake nuims? Damonai gi turetu trumpiau nesiotis?

as sandyforde, dublin 18.

pries gydymo pradzia prognozavo apie 2 metus. o pries menesi pasake, kad turbut liko ne daugiau nei 6 men. jei tiesa tai bus apie pusantru metu tada smile.gif

o dar del vizitu, tai pradzioj tikrai buvo kas 7-8 savaites. o dabar jau trecia karta po menesio uzrase, na pagrindini darba jau padare, dabar dazniau. bet as tik dziaugiuos, nes tie du men taip prailgdavo... o be to cia uz kiekviena vizita moketi nereikia, tai kisene nekencia nuo daugiau vizitu.

kai as rinkausi breketus tai sake ar damon ar metalinius, atseit tiek pat laiko reikes nesioti.

o skausmas tai nebaisus. as kaip vadinu cia gerasis skausmas, vadinas kazkas vyksta. kelios dienos ir jo neber. irnesakyk.gif

QUOTE(materiallove @ 2010 06 10, 21:01)
Na ka as jau turiu gumytes tarp virsutiniu dantu. siandien dejo pamatavimui dali herbsto,net nezinau kaip pavadinti. "aprenge" man apatinius du dantukus. o jau kaip skaudejo  blink.gif  ir siaip labai nemalonus jausmas,nepatogu baisiai... baisiausia tai kad taip normaliai matosi kai kalbi vat del to labai susinervinau nes ir taip kompleksuoju...

tai skauda turbut tos gumytes?
nesinervink labai, isivaizduoju, kad nesmagu, bet uztai operacijos isvengsi. prabegs tie menesiai greitai, po to visa gyvenima dziaugsies istaisytu sakandziu 4u.gif
Atsakyti