QUOTE(lo-lo @ 2010 06 14, 20:44)
che che po 40 nusiperka kabrioleta, 50 breketus
nu biski juokinga, bet aisku kievienas savaip einam is proto
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 14, 22:44)
Papildyta:
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 14, 22:04)
Breketams tikrai niekada ne per vėlu, o kainuoja tai aišku individualiai labai
Metaliniai breketai vienam žandikauliui apie 1400 Lt, dar konsultacijos kas 1-2 mėn. (30-200)Nuėmimas irgi kainuoja, plokšteles, vielutes...na žodžiu visiems įvairiai labai. Na manau nuo 4500 iki....net nežinau
Čia viena mergina minėjo apie implantacija, tai čia jau daug daug tūkstančių 
Kaina manau panasiai, mes su gydytoja paskaiciavom, kad apie 4700 iseis gydymas
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 14, 22:44)
perskaičiau AMELIE postą, ir pirma mintis - niekada nesakyk niekada
valioooooo snd ta didzioji diena kai jau galesiu sypsotis placiai su tiesiais dantukais
QUOTE(Shin @ 2010 06 15, 09:42)
valioooooo snd ta didzioji diena kai jau galesiu sypsotis placiai su tiesiais dantukais

tau jau siandien nuima ??
sveikos gyvos, mergaites 
beklaidziodama po SM platybes atradau jusu temele ir labai noreciau prisijungti.
pati jau esu su breketais, bet kazkaip man labai letai viskas einasi. jau pora metu - o galo dar teks palaukti...
labai noreciau pakeisti gydytoja, na pradziai gal tik i kokia konsultacija kitur nueit. nejaugi tikrai tie mano dantys tokie jau nepaslankus?
tik kazin kaip su tom konsultacijom, kai jau esu pradejus gydyma? gal kam buvo tokia situacija? mano darbe taip yra panele su breketais, bet irgi nepatenkinta savaja gydytoja, taj niekuom negalejom viena kitai padet?
beklaidziodama po SM platybes atradau jusu temele ir labai noreciau prisijungti.
pati jau esu su breketais, bet kazkaip man labai letai viskas einasi. jau pora metu - o galo dar teks palaukti...
labai noreciau pakeisti gydytoja, na pradziai gal tik i kokia konsultacija kitur nueit. nejaugi tikrai tie mano dantys tokie jau nepaslankus?
as galiu pasisakyti, nesioju metus metalinius breketukus:
tai siai dienai esu isleidusi 3500lt.
QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 06 15, 13:08)
2400lt kainavo abieju zandikauliu breketu sistemos,
Tai dar nedaug
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2010 06 15, 13:22)
Sveikinimai
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 15, 13:27)
Tai dar nedaug
man vien sistemos išeis 3000, nors irgi metaliniai.. 
cia ir nedaug
Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2010 06 15, 13:05)
sveikos gyvos, mergaites 
tik kazin kaip su tom konsultacijom, kai jau esu pradejus gydyma? gal kam buvo tokia situacija? mano darbe taip yra panele su breketais, bet irgi nepatenkinta savaja gydytoja, taj niekuom negalejom viena kitai padet?
sveika