Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 15, 13:43)
cia ir nedaug biggrin.gif man issejo 4000 nors metaliniai biggrin.gif

O ko tiek daug jau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 15, 13:44)
O ko tiek daug jau?  rolleyes.gif

nzn kodel.. man breketai viena zandikauliui kainavo 1800lt iki sestuku, o dar kad ir ant septintuku uzdetu breketus reikejo moket 200lt. ir taip pat virsuje smile.gif mano breketai truputi kitokie nei tie paprasti metaliniai, man reik eit kas du menesius kazkur smile.gif kartais net daugiau. jie mazesni biskiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 15, 13:46)
nzn kodel.. man breketai viena zandikauliui kainavo 1800lt iki sestuku, o dar kad ir ant septintuku uzdetu breketus reikejo moket 200lt. ir taip pat virsuje smile.gif mano breketai truputi kitokie nei tie paprasti metaliniai, man reik eit kas du menesius kazkur smile.gif kartais net daugiau. jie mazesni biskiuka smile.gif

Hmm, man gydytoja minėjo ir rodė, kad pas ją breketukai kur deda irgi šiek tiek mažesni, nei įprastiniai rolleyes.gif tai gal irgi kitokie kokie.. Bet kaina sakė 1500 smile.gif
Atsakyti
Shin, šilčiausi sveikinimai wub.gif Lauksim foto reportažo 4u.gif
Atsakyti
Shin sveikinu, laukiam ispudziu nauju cool.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif pasirodau ir aš su savo kapliukais blush2.gif

user posted image

breketams 9 mėn. tai vakar pakeitė gumytes, perklijavo kelis breketus, po ilgo laiko vėl jaučiu dantis wink.gif

toli gražu iki Hollywoodo, ale niekis, pasieksiu ir aš jį biggrin.gif
paskui dantenas lazeriu pakoreguosiu pirmukų, nes jų dėka dantys vis tiek kaip A raidė atrodo doh.gif nors jau gerokai pašlifuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte*: 15 birželio 2010 - 17:41
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 14, 22:44)
Niekada nesakyk niekada  4u.gif

QUOTE(Kavytė @ 2010 06 15, 01:47)
perskaičiau AMELIE postą, ir pirma mintis - niekada nesakyk niekada  biggrin.gif  nu bet rimtai šitas posakis pasiteisina  4u.gif

Tikiuosi, antrą kartą nebeteks unsure.gif Dabar atnešiosiu, kad 50-ies nebereikėtų bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos as gyvenu uzsienyje ir parleksiu tik savaitei namo , man tikriausiai per savaite nepadarys briketuku?
Atsakyti
QUOTE(puta @ 2010 06 15, 18:49)
sveikos as gyvenu uzsienyje ir parleksiu tik savaitei namo , man tikriausiai per savaite nepadarys briketuku?

na, breketu daryti nereikia smile.gif jei uzsirasius, susitarus su daktare tai breketus sudeti gali per 2 valandas (bent jau man tiek truko virsaus dejimas). Bet jei nesikonsultavus net, manau tai truputi nerealu, nes nezinia gi gali tekti traukti dantukus, ju gyjimas ir ne diena trunka ir t.t. visu pirma reikia 2 panoraminiu nuotrauku, konsultacijos, tada gydytoja apskaiciuoja kaip ka darys, trauks slifuos dantukus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puta @ 2010 06 15, 18:49)

Padaryt tai gal ir padarytų bet pagalvok ar galėsi lankytis kas 1-2 mėn g.gif ne taip paprasta rolleyes.gif gal pasidomėk kur gyveni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2010 06 15, 18:30)
Labukas  4u.gif pasirodau ir aš su savo kapliukais  blush2.gif

gražu jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 15, 14:13)
Hmm, man gydytoja minėjo ir rodė, kad pas ją breketukai kur deda irgi šiek tiek mažesni, nei įprastiniai  rolleyes.gif  tai gal irgi kitokie kokie.. Bet kaina sakė 1500 smile.gif

Tai čia kaina vieno žandikaulio kaip suprantu, tai 1500+1500 jau 3000, o kur dar apsilankymai kas mėnesiuką, tai ir susidaro sumelė per visą nešiojimo laiką ax.gif

Jei kam įdomu žvaigždės su breketais 4u.gif Estelle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 15 birželio 2010 - 18:37