Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 06 22, 19:55)
paziurejau tavo foto, aha, dabar matos, kad vienas pirmukas lyg ilgesnis. bet eina sau kaip i lanka sustojo dantukai, kai palygini nuotrauka kur 4 dienos buvo nera ka ir lyginti  thumbup.gif
o tu pirmuku tai niekur virsaus pas tave nesimato, gal virsus irgi nelygus, tai gal tik breketuka perklijuot reikia? o jei virsus gerai tada paslifuos. pas mane isvis banguoti tokie dantys buvo, tai gal po 5 men tiesiai apacia nuslifavo
o kaip apacia tavo, viskas jau tvarkoj? is virsaus kai fotkinta dantukai atrodo lanke. o siaip viskas tiesiai? o centrai susieina?

kur matei jos foto/ g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabado @ 2010 06 22, 19:35)
Pas mane priekyje viena dantukas yra trumpesnis, jis nei kitas, taip atsitiko del netaisyklingo buvusio sakandzio smile.gif tai kai nuims breketus as estetinis pasidarysiu prieki dviems tiems dantukams smile.gif nes dabar labai negraziai atrodo smile.gif

pas mane irgi nezymiai ilgesnis smile.gif
Atsakyti
sveikos,gal galit man atsiųsti prisijungimo duomenis?kažkaip ištryniau tą žinutę,kur buvo parašyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 22, 20:55)
paziurejau tavo foto, aha, dabar matos, kad vienas pirmukas lyg ilgesnis. bet eina sau kaip i lanka sustojo dantukai, kai palygini nuotrauka kur 4 dienos buvo nera ka ir lyginti  thumbup.gif
o tu pirmuku tai niekur virsaus pas tave nesimato, gal virsus irgi nelygus, tai gal tik breketuka perklijuot reikia? o jei virsus gerai tada paslifuos. pas mane isvis banguoti tokie dantys buvo, tai gal po 5 men tiesiai apacia nuslifavo
o kaip apacia tavo, viskas jau tvarkoj? is virsaus kai fotkinta dantukai atrodo lanke. o siaip viskas tiesiai? o centrai susieina?

nufotkinsiu ryt..jo nesimato visu dantu reik issiviept man tada matysis lotuliukas.gif
tai vat dar jie sukasi sukasi tiedu priekiniai stojasi i lanka nera dar lanke..kai sustos visai tai tikrai bus aiskiai matyti kad abud usonai ilgesni nu tokie nudile..
bet jau beveik tiesiai stovi..dar keliu mm truksta..
na taip ir pranasavo kad jau ant rugsejo turetu visi i lanka sustoti.. g.gif matysim..
db va vietos padare, ta tarpuka, kad butu kaip tiem 2atsistot i ta eile graziai nes pirma jos visai nebuvo..
apacioj db beveik nieko nevyksta biggrin.gif neskauda beveik:))
taip kad nesueina dar centrai..2mm skiriasi kazkur..

joo..nepalygint kokie buvo pradzioje blush2.gif geda peleda tikrai..kaip as su tokiais gyvenau.. doh.gif dziaugiuosi, kad pasiryzau breketams..dabar bent jau gal puse kelio iveikiau iki holyvudo:D
beliko virsuj tie 2 priekiniai ir kad apacia dar apsitiesintu..bet cia tik po rugsejo paverzimo jie pasitiesins manau:)
ant nauju tai tikiu kad visi lanke bus.. g.gif

man apacia 2menesiais atsilieka nuo virsaus;)

va katik paziejau tavo ft..tavo visi jau tiesus 5men..biggrin.gif
kiek jau dbbr laiko?ar centrai sueina?
gal apie nuemima kanors kalebjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 22 birželio 2010 - 19:41
nu zinokit nervina mane tas herbstas. veidas vis tiek baisiai atrodo o jau praejo 5 dienos.. pradedu prarast vilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 22, 21:29)
nu zinokit nervina mane tas herbstas. veidas vis tiek baisiai atrodo o jau praejo 5 dienos.. pradedu prarast vilti  g.gif

DAR TIK penkios dienos 4u.gif nesinervink, pakentėk, ir pamatysi apsiprasi ax.gif Jau pasiryžai tam, tai turi ištvert 4u.gif drinks_cheers.gif MES SU TAVIMI drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 22 birželio 2010 - 20:53
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 22, 18:15)
kur matei jos foto/ g.gif

taigi albumely 4u.gif

QUOTE(Tinar @ 2010 06 22, 18:25)

va katik paziejau tavo ft..tavo visi jau tiesus 5men..biggrin.gif
kiek jau dbbr laiko?ar centrai sueina?
gal apie nuemima kanors kalebjo?

pas mane 5 men dantukai jau lanke buvo, bet centrai kas sau. ir dabar centras gal per milimetra neatitinka, bet man tai nesudaro esmes. nesuku sau galvos, jei taip liks, bus gerai.
praeita vizita gyd sake, kad viskas einasi puikiai, kad turbut liko ne daugiau nei 6 men nesioti breketus, tai gausis apie pusantru metu, nors pradzioj planavo du smile.gif

QUOTE(materiallove @ 2010 06 22, 19:29)
nu zinokit nervina mane tas herbstas. veidas vis tiek baisiai atrodo o jau praejo 5 dienos.. pradedu prarast vilti  g.gif

nesinervink, prie visko priprantama. nosi auksciau, prabegs tas laikas. zinau, kad man lengva sneketi, bet Natale sake, kad mazdaug po 2 savaiciu viskas ima stotis i vietas. kantrybes 4u.gif negi dabar jei galetum grizti atgal nusprestum gyventi su tokiais dantukais ir sakandziu kaip buvo?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, turiu klausyma.Gal kuri žinote kur dirba V. Budriene? smile.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Penktadienį vizitas.
labai laukiu - nes jei ortodontės akimis (kaip ir mano) bus viskas gerai, tada pašlifuos apačią, pagersiu kalcį mėnesį ir tada ilgai lauktas nuėmimas.

Beje, ir aš nebeturiu prisijunguimo slaptažodžio ax.gif

O ir kitom nešiojimo pabaigoj reik kalcį gert?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 23, 12:07)

O ir kitom nešiojimo pabaigoj reik kalcį gert?

as ir dabar kai prisimenu geriu rolleyes.gif , o jau 2/3 nesiojimo laiko praeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2010 06 23, 10:53)
Sveikos mergaitės,  turiu klausyma.Gal kuri žinote kur dirba V. Budriene? smile.gif

paieskojau google, atrodo ji dirba Vilniuj klinikoj Denticija
Atsakyti
Didelis Ačiū aciuks.gif

Negaliu apsispresti pas ką dėtis breketukus?? D.L nepatiko(stačiokiška pasirodė..)tai tik mano nuomonė. schmoll.gif

Galvoju apie V.Budriene, arbaStomą.. Gal Jūs ką pasiūlysite?
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2010 06 23, 13:44)
Didelis Ačiū aciuks.gif
Negaliu  apsispresti pas ką dėtis breketukus?? D.L nepatiko(stačiokiška pasirodė..)tai tik mano nuomonė. schmoll.gif

Galvoju apie V.Budriene, arbaStomą.. Gal Jūs ką pasiūlysite?

Drauge ejo pas abieju,jai labai gera ispudi paliko Budriene,nes labai viska smulkiai papasakojo,labai maloni ir t.t 4u.gif

AJAJA pakeisk mano duomenis,kad as be breketu 4u.gif
Atsakyti