QUOTE(ajaja @ 2010 06 22, 19:55)
paziurejau tavo foto, aha, dabar matos, kad vienas pirmukas lyg ilgesnis. bet eina sau kaip i lanka sustojo dantukai, kai palygini nuotrauka kur 4 dienos buvo nera ka ir lyginti
o tu pirmuku tai niekur virsaus pas tave nesimato, gal virsus irgi nelygus, tai gal tik breketuka perklijuot reikia? o jei virsus gerai tada paslifuos. pas mane isvis banguoti tokie dantys buvo, tai gal po 5 men tiesiai apacia nuslifavo
o kaip apacia tavo, viskas jau tvarkoj? is virsaus kai fotkinta dantukai atrodo lanke. o siaip viskas tiesiai? o centrai susieina?

o tu pirmuku tai niekur virsaus pas tave nesimato, gal virsus irgi nelygus, tai gal tik breketuka perklijuot reikia? o jei virsus gerai tada paslifuos. pas mane isvis banguoti tokie dantys buvo, tai gal po 5 men tiesiai apacia nuslifavo
o kaip apacia tavo, viskas jau tvarkoj? is virsaus kai fotkinta dantukai atrodo lanke. o siaip viskas tiesiai? o centrai susieina?
kur matei jos foto/

Papildyta:
QUOTE(Gabado @ 2010 06 22, 19:35)
Pas mane priekyje viena dantukas yra trumpesnis, jis nei kitas, taip atsitiko del netaisyklingo buvusio sakandzio
tai kai nuims breketus as estetinis pasidarysiu prieki dviems tiems dantukams
nes dabar labai negraziai atrodo 

pas mane irgi nezymiai ilgesnis