Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

Mergaitės, ar kuri Žalgirio ligoninėje darėsi šoninę galvos telerentgenogramą? Man gydytoja per konsultaciją sakė pasidaryti, bet minėjo, kad kainuo apie 70 litų, o nuėjau į Žalgirį, pasakiau kokios reikia, padarė, bet sumokėjau tik 11 litų unsure.gif na tikrai padarė kažkokią iš šono, bet gal susimaišė ir kokią kitą unsure.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,vakar buvau vizite tai pakeite vielute virsuj,ir pasake gera zinia kad sita bus paskutine virsuje,nors anksciau sake kad des dar dvi,bet sake neverta tai praleido ir sita uzdejo,skausmelis nemazas:Dbet dantukai negaliu patiketi nuo vakar vakaro jau pasilygino,gerai kad pas mane nebuvo dideles problemos del dantu,nes mazdaug buvo tiesus tik tas sakandis nelemtas biggrin.gif tai va uzrase rugsejo 2d,patikrai kaip supratau ir jau sake spali turetu deti apacia,va labai apsidziaugiau kad taip viskas greit vyksta. smile.gif reikes pasifotkinti,nes apsileidau neiamzinu pastaruoju metu savo metaliniu grozybiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 06 24, 00:12)
Pagaliau smile.gif Jau diplomuota ir su visais breketais biggrin.gif

sveikinimai 4u.gif
paziurejau tavo nuotrauka, ten kur is toliau breketu nei suziburiu nesimato. grazi balta sypsena.
kaip to fontano pasiilgau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Brendy @ 2010 06 24, 09:33)
Sveikos paneles,vakar buvau vizite tai pakeite vielute virsuj,ir pasake gera zinia kad sita bus paskutine virsuje,nors anksciau sake kad des dar dvi,bet sake neverta tai praleido ir sita uzdejo,skausmelis nemazas:

vau, koks progresas, kaip fainai smile.gif tikiu, kad gerokai skauda jei net 2 vielutes praleido, bet turbut gyd mato, kad dantukai paslankus.
lauksim nauju nuotraukeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 24 birželio 2010 - 10:39
QUOTE(ajaja @ 2010 06 24, 11:41)
sveikinimai  4u.gif
paziurejau tavo nuotrauka, ten kur is toliau breketu nei suziburiu nesimato. grazi balta sypsena.
kaip to fontano pasiilgau ax.gif
Papildyta:
vau, koks progresas, kaip fainai smile.gif tikiu, kad gerokai skauda jei net 2 vielutes praleido, bet turbut gyd mato, kad dantukai paslankus.
lauksim nauju nuotraukeliu  4u.gif

pataisysiu tave,viena praleido thumbup.gif
turejo dvi deti anksciau bet viena praleido,ir ta antra uzdejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 24, 07:52)
saunuole  4u.gif
Papildyta:
o mano breketukams vakar buvo vieni metukai smile.gif
user posted image

tuoj idesiu kelias nuotraukeles kaip buvo ir kaip yra
Papildyta:
breketams 1 diena

user posted image

o cia 6 menesiai

user posted image

o cia vakar- 1 metai

user posted image

kokia grazi sypsena thumbup.gif
Papildyta:
gal galit pasakyti kiek mazdaug laiko uztrunka kol priklijuoja breketus?man pirmadieni jau des virsutini zand., clap.gif ,o rytoj einu traukti dantuko ;(
Atsakyti
QUOTE(ninute @ 2010 06 24, 15:15)
gal galit pasakyti kiek mazdaug laiko uztrunka kol priklijuoja breketus?man pirmadieni jau des virsutini zand., clap.gif ,o rytoj einu traukti dantuko ;(

na man klijavo apie pusvalandį g.gif
Atsakyti
Ajaja, nuotraukose mačiau, kad tau biškį centras buvo ne vietoj, o dabar jau lygutėlis. Kadangi pas mane ta pati bėda, gal gali papasakot kokiu būdu jį atstato? elastikais ar kaip? Man labai įdomu, nes pas mane taip žiaurokai nuvažiavęs jis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 24, 16:37)
Ajaja, nuotraukose mačiau, kad tau biškį centras buvo ne vietoj, o dabar jau lygutėlis. Kadangi pas mane ta pati bėda, gal gali papasakot kokiu būdu jį atstato? elastikais ar kaip? Man labai įdomu, nes pas mane taip žiaurokai nuvažiavęs jis... g.gif

man irgi doh.gif
kaip sekas breketukus apačioj nešioti?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 24, 14:37)

pas mane centras buvo nuvaziaves, nes vaikysej del susigrudusiu dantu ortodonte istrauke ketvirta danti desinej pusej ir stume priekinius i ta tarpuka doh.gif
o dabar pries dedant breketus man istrauke ketvirtuka kairej pusej ir tokiu budu balansavo ta centra.
tiesiog uztraukinejant tarpuka prikabino spyruokle ir trauke visa prieki i kaire. ir elastikas buvo uzdetas kuri laika kartu su spyruokle. o pabaigoj viena menesi dar reikejo paciai elastikus detis nakciai, taip skersai, nuo apatinio kairio treciuko iki virsutinio desinio treciuko.
siaip dar nera kad 100% sueitu centras, cia kaip paziuresi, kaip sukasi. dar mazo mazo milimetro truksta, kad patogiai sueitu, bet as neimu i galva, man tinka taip kaip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 24 birželio 2010 - 16:45
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 24, 11:09)
Mergaitės, ar kuri Žalgirio ligoninėje darėsi šoninę galvos telerentgenogramą? Man gydytoja per konsultaciją sakė pasidaryti, bet minėjo, kad kainuo apie 70 litų, o nuėjau į Žalgirį, pasakiau kokios reikia, padarė, bet sumokėjau tik 11 litų  unsure.gif  na tikrai padarė kažkokią iš šono, bet gal susimaišė ir kokią kitą  unsure.gif

Sveika,aš dariausi smile.gif viskas gerai,būtent tokios tau ir reikėjo,aš irgi mokėjau apie 11lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 24, 16:58)
man irgi  doh.gif 
kaip sekas breketukus apačioj nešioti?

Na bendra situacija blogesne nei viršuje - pradedant tuo, kad vienas breketas taip niekaip ir neprisiklijavo doh.gif tai nežinau, sakė ortodontė kad lygtais jo išvis nebeklijuos... ir šeip kažką minėjo kad šlifuos man apatinius dantukus, darys juos siauresnius ( doh.gif ) tam kad ištiesint, nes vietos nėr, galima ir nuotraukoj pažiūrėt kaip jie žiauriai susigrūdę.. doh.gif Kaži ar kam nors darė panašią procedūrą?

O kaip tau Kavyte sekasi su apačia? ar viršuj dar kanors daro? nes man tai tik minėjo kad sekančiam vizitui keis vielą į storenę, o šeip kolkas tai tik apačia užsiima.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 06 24, 17:36)

O man tai irgi nuvažiavo centras dėl vieno ištraukto danties, bet dabar tai nieko nerovė papildomai tai vat dėl to man labai idomu kaip astatys tą centrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 24, 17:49)
Na bendra situacija blogesne nei viršuje - pradedant tuo, kad vienas breketas taip niekaip ir neprisiklijavo  doh.gif tai nežinau, sakė ortodontė kad lygtais jo išvis nebeklijuos... ir šeip kažką minėjo kad šlifuos man apatinius dantukus, darys juos siauresnius ( doh.gif ) tam kad ištiesint, nes vietos nėr, galima ir nuotraukoj pažiūrėt kaip jie žiauriai susigrūdę..  doh.gif Kaži ar kam nors darė panašią procedūrą?

O kaip tau Kavyte sekasi su apačia? ar viršuj dar kanors daro? nes man tai tik minėjo kad sekančiam vizitui keis vielą į storenę, o šeip kolkas tai tik apačia užsiima..  smile.gif

man truputuka slifavo apatiniu dantuku tarpdancius, bet ne prieky, o gal tarp 4 ir 5 ir 6, nes matyt irgi mazoka vietos buvo
Atsakyti