QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 24, 19:54)
Na bendra situacija blogesne nei viršuje - pradedant tuo, kad vienas breketas taip niekaip ir neprisiklijavo
tai nežinau, sakė ortodontė kad lygtais jo išvis nebeklijuos... ir šeip kažką minėjo kad šlifuos man apatinius dantukus, darys juos siauresnius (
) tam kad ištiesint, nes vietos nėr, galima ir nuotraukoj pažiūrėt kaip jie žiauriai susigrūdę..
Kaži ar kam nors darė panašią procedūrą?
O kaip tau Kavyte sekasi su apačia? ar viršuj dar kanors daro? nes man tai tik minėjo kad sekančiam vizitui keis vielą į storenę, o šeip kolkas tai tik apačia užsiima..
Papildyta:
O man tai irgi nuvažiavo centras dėl vieno ištraukto danties, bet dabar tai nieko nerovė papildomai tai vat dėl to man labai idomu kaip astatys tą centrą

O kaip tau Kavyte sekasi su apačia? ar viršuj dar kanors daro? nes man tai tik minėjo kad sekančiam vizitui keis vielą į storenę, o šeip kolkas tai tik apačia užsiima..

Papildyta:
O man tai irgi nuvažiavo centras dėl vieno ištraukto danties, bet dabar tai nieko nerovė papildomai tai vat dėl to man labai idomu kaip astatys tą centrą

Nu tikėkimės viskas bus gerai tau

Man kai suklijavo apačią, tą dieną nieko su viršum nedarė.. aš biški nuliūdau, nes buvo žadėjus tarpus uždarinėt. Išprašiau visgi kad uždėtų tą gumytę kur traukia tarpus, ant pirmųjų 4 dantukų, bet man jie neužsidarė, nors jau maždaug 3 sav. po vizito praėjo

O šiaip, nieko naujo, jau buvau sakius, kad paskutinį breketuką apačioj pamečiau, ir suvalgiau