Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

shopingas, gal gali smulkiau pavadinimus parašyti Helena Rubinstein, Rimmel bei MaxFactor tušų ?
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 08 30, 17:03)
shopingas, gal gali smulkiau pavadinimus parašyti Helena Rubinstein, Rimmel bei MaxFactor tušų ?
As taip pat norejau prasyti drinks_cheers.gif uzimtu laiko zvejojantis praeitus pasisakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 08 30, 17:03)

Helena Rubinstein kolkas tik 'lash queen feather collection' bandziau - uzsisakius dabar esu vel si ir tigrini 'lash queen' (tigrinio kolkas nebandzius). Bet man jis is pat pradziu nepatiko, numetus i stalciu buvau, o po keliu menesiu issitraukiau, tai taip graziai daze, nu idealus tiesiog wub.gif

MaxFactor JAV nebera kur nusipirkt, tai kolkas teks apsieit su tuo, ka sandeliuke turiu uztaupius, o paskui arba ebay pirkt, arba apsieit su HR ir Rimmel. MF labai patiko '2000 calorie' ir berods 'volume couture' (nebepamenu tikslaus pavadinimo). Dabar dar sandeliuke turiu '2000 calorie' riestu sepeteliu ir '2000 calorie extreme', tai ziuresiu kokie sie bus. LT bunant patiko 'Masterpiece max', bet nuo to laiko daug tusu naudota, tai nezinau kaip dabar jis patiktu.

O Rimmel, tia labai daug patinka: 'The max volume flash' (dabar nusipirkau dar toki pat tik 'bold curves' pabandymui), 'Glam' eyes', 'Lash maxxx' (sio labai idomus sepetelis-sukutes, bet dazytis patogu nuo pirmo karto ir dazo pasakiskai). Neseniai pirkti/pabandyti 'Double play' ir 'Volume flash' - pirmas ispudis geras labai, bet kolkas tik kelis kartus dazytasi jais, tai geresne nuomone ilgeliau panaudojus susidarysiu.

Jei rinktis tik viena tusa, tai labai sunku butu, bet turbut HR 'lash queen feather collection' rinkciausi. O siaip is visu minetu sis, Rimmel 'lash maxxx' ir 'The max volume flash' patys paciausi. Jauciu, kad jei kiti nauji turimi nepralenks ju, tai sie 3 bus pastoviai naudojami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 30, 18:29)
Helena Rubinstein kolkas tik 'lash queen feather collection' bandziau - uzsisakius dabar esu vel si ir tigrini 'lash queen' (tigrinio kolkas nebandzius). Bet man jis is pat pradziu nepatiko, numetus i stalciu buvau, o po keliu menesiu issitraukiau, tai taip graziai daze, nu idealus tiesiog  wub.gif

MF labai patiko '2000 calorie' ir berods 'volume couture' (nebepamenu tikslaus pavadinimo).
LT bunant patiko 'Masterpiece max', bet nuo to laiko daug tusu naudota, tai nezinau kaip dabar jis patiktu. 

O Rimmel, tia labai daug patinka: 'The max volume flash' (dabar nusipirkau dar toki pat tik 'bold curves' pabandymui), 'Glam' eyes', 'Lash maxxx' (sio labai idomus sepetelis-sukutes, bet dazytis patogu nuo pirmo karto ir dazo pasakiskai). Neseniai pirkti/pabandyti 'Double play' ir 'Volume flash' - pirmas ispudis geras labai, bet kolkas tik kelis kartus dazytasi jais, tai geresne nuomone ilgeliau panaudojus susidarysiu.

Jei rinktis tik viena tusa, tai labai sunku butu, bet turbut HR 'lash queen feather collection' rinkciausi. O siaip is visu minetu sis, Rimmel 'lash maxxx' ir 'The max volume flash' patys paciausi. Jauciu, kad jei kiti nauji turimi nepralenks ju, tai sie 3 bus pastoviai naudojami.  4u.gif
Apie HR jokios nuomones neturiu, niekad nieko nenaudojau ir nebandziau is sios firmos, tik kiek pamenu buvo didele banga su tuo tigriniu tusu. Gal vertetu ismeginti g.gif

Pasitikslinsiu pilnam nuomones susiformavimui-megsti "barbiskesnes" blakstienas, bet protingai padazytas? (t.y. kad efektas tikrai butu, bet atrodytu tvarkingai, o ne gabalais nutepliota smile.gif )

Pas mus tikiuosi dar ilgai bus Maxfactor karsta.gif 2000 calorie man taip pat l. patiko drinks_cheers.gif
Radau 'volume couture', ar sita turejai? smile.gif
As irgi naudojau Masterpiece max berods, auksinej tubelej. neatsimenu ar patiko, lyg ir nieko, tik kad greit baigesi, maza talpa atsimenu ir brangus budavo lyginant su kitais biggrin.gif iskeiciau i MF 2000 calorie ax.gif

Dar grynai man idomu, del palyginimo-ar turi asmenine nuomone apie maybelline wolum expres -> tusa ir Isadora
built up -> tusa? 4u.gif

Apie Rimmel tusus ne pirma karta girdziu l. gerus atsiliepimus, man asmeniskai dar vis keista, nes visad galvodavau, kad tai prastoka firma doh.gif ax.gif bet nuomone tikriausiai pradesiu keisti rolleyes.gif drauge siaip labai giria rimmel storinancius tusus, bet taip ir nesu bandziusi g.gif

Mano blakstienos ilgos, bet plonos. Ko labiausiai norisi is tuso-uzrietimo, tankinimo, storinimo ir kad nudazytu iki galo blakstienas biggrin.gif po Tavo atsakymo rinksiuosi, kuri pirkti ateinanti karta, kol kas pagooglinus labiausiai krito i aki:
1. MF volume couture (labiausiai papirko sitas vaizdas) thumbup.gif ,
2. Rimmel The max volume flash (internetine foto)
3. Rimell lash maxx (siokia tokia foto)
-gal dar pasiulysi, kurie butu tinkamiausi mano tipo blakstienoms ir poreikiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 30, 22:15)
1.Pasitikslinsiu pilnam nuomones susiformavimui-megsti "barbiskesnes" blakstienas, bet protingai padazytas? (t.y. kad efektas tikrai butu, bet atrodytu tvarkingai, o ne gabalais nutepliota smile.gif )

2. Pas mus tikiuosi dar ilgai bus Maxfactor karsta.gif 2000 calorie man taip pat l. patiko drinks_cheers.gif
Radau 'volume couture', ar sita turejai? smile.gif
As irgi naudojau Masterpiece max berods, auksinej tubelej. neatsimenu ar patiko, lyg ir nieko, tik kad greit baigesi, maza talpa atsimenu ir brangus budavo lyginant su kitais biggrin.gif iskeiciau i MF 2000 calorie ax.gif

3. Dar grynai man idomu, del palyginimo-ar turi asmenine nuomone apie maybelline wolum expres -> tusa ir Isadora
built up -> tusa? 4u.gif

4. Apie Rimmel tusus ne pirma karta girdziu l. gerus atsiliepimus, man asmeniskai dar vis keista, nes visad galvodavau, kad tai prastoka firma  doh.gif ax.gif bet nuomone tikriausiai pradesiu keisti rolleyes.gif drauge siaip labai giria rimmel storinancius tusus, bet taip ir nesu bandziusi  g.gif

5. Mano blakstienos ilgos, bet plonos. Ko labiausiai norisi is tuso-uzrietimo, tankinimo, storinimo ir kad nudazytu iki galo blakstienas biggrin.gif po Tavo atsakymo rinksiuosi, kuri pirkti ateinanti karta, kol kas pagooglinus labiausiai krito i aki:
....
-gal dar pasiulysi, kurie butu tinkamiausi mano tipo blakstienoms ir poreikiams?  4u.gif

1. Labai taikliai apibudinot mano siekiama rezultata: noriu daug blakstienu, ne dieninio rezultato, bet, kad ir nebutu kose apdrebtos (LT kazkada melyna L'oreal 'lash architect' ar pan naudojau, tai prideda paimties, bet blakstienos grynai kose apteptos doh.gif ). Ilginimas nebutinas man, o rietimas gerai, bet irgi nera butinas. Man svarbiausia apimtis.

2. Taip, apie si kalbejau (tik JAv rinkai kiek kitokia pakuote buvo). O 'Masterpiece max' as juodoj esu naudojus.

3. Butent siu nesu bandzius. Isadora isvis nebandzius tusu, o Maybelline laabai daug isbandzius ir visi nuvyle (jei domins, galesiu surasyt kurie ir kaip patiko).

4. As tokios pat nuomones buvau apie Rimmel firma. Dar LT bunant ji man tokia nepatraukli buvo, cia JAV jos stendai tik keliose drugstore yra (net to paties tinklo reta turi), tai kazkaip nekreipdavau demesio. Bet prisiskaiciau geru atsiliepimu, isbandziau viena tusa, po to kita ir uzsikabinau. Dar seselius turiu, tai irgi patinka. Lupu blizgius kelis turejau, tai skoniai man savotiski, nekartociau, nors viena spalva pasakiska radau (tik nebera prekyboj butent to blizgio). Ir privalau pagirt naujus lupdazius ('moisture...' kazkas pavadinimas) - labai smagus ant lupyciu, nesausina, dregnai tepasi, tik spalvu skurdus pasirinkimas. O kita kolkas netruakia pabandyt....

5. Patart kazka sunku - net tas pats tusas visoms skirtingai juk buna... ax.gif Bet tuos, kurie man patinka, tikrai galiu drasiai rekomenduot. Manau LT net ju testeriai yra, tai galit ir isbandyt. Cia tokiu firmu kaip L'oreal, Maybelline, Revlon ir tt (t.y. nebrangiu) testeriu nera, o produktai atskirai supakuoti, tai nera kaip paziuret pries perkant (na bet visada nepatikus galima grazint).
Atsakyti
na ka siandiena isigijau Lorealio million lashes tusa.. na pirmi ispudziai nera labai geri, bet galbut reikia palaukti kol tusas pastoves.. siaip tusas skystokas, tai dazydamasi labai issiterliojau,gal kaltas neper labiausiai patogus sepetelis asmeniskai man, visumoj gan nelogai prailgino, susukavo balskstienas, taciau...net nezinau kaip pasakyti, bet tai ne mano tusas, gan matesi kad blakstienos daug tuso priteptos, gavosi lyg muses kojeles styrancios, taip nelabai naturaiai pailgino, o man patinka kai naturaliau atrodo. bet manau kaltos mano blakstienos, jau ko ko bet blakstienu dievas tai pagailejo, jos visos i skirtingas puses ziuri ir gan retokos, tad manau ilgesnes ir tankesnes blakstutes su siuo tusu turetu atrodyti gan liuks thumbup.gif

Pries tai turejau max factor lash extension efect tusa , na man labai patiko sis tusas, sepetelis nerealus, visus blakstienu kampucius puikiausiai pasieke, ir apatines graziai daze! beje ilgino labai graziai ir naturaliai, ta prasme kiek betepciau tuso sluoksniu blakstienos nesulipo, nesusigumulavo thumbup.gif tik sakyciau truko tankinimo , bet siaip labai patiko man sis tusas, tik stai painkancioms leliskos blakstienos sis tusas tokiu nepadarys, labiauu naturaliai jis daze. tik kad va gan greit pasibaige palyginus su kitais tusais. kiek pastebejau visi max factor tusai greitai isdziuna verysad.gif

Max Factor 2000 Calorie Curved Brush tusas. sis tusas labai graziai isriete mano tiesias balkstienas, taciau man labai truko ilginimo bei tankinimo.

Loreal lash archytect. seniau esu turejusi si tusa, tai man labai patiko, labai graziai leliskas bakstienas padarydavo, taciau isigijus ji antra karta labai nusivyliau, tiesiog uzdrebdavo ant blakstienu mase koses ir jokio vaizdo nebuvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 31 rugpjūčio 2010 - 11:08
QUOTE(shopingas @ 2010 08 31, 06:17)
3. Butent siu nesu bandzius. Isadora isvis nebandzius tusu, o Maybelline laabai daug isbandzius ir visi nuvyle (jei domins, galesiu surasyt kurie ir kaip patiko).
karsta.gif bandysiu pirma arba kazkuri is rimmel, arba MF. Dekui uz issamius postus thumbup.gif
Isadoros neplanuoji bandyti? Man butent sitas l. patiko drinks_cheers.gif o del maybelline wolum express klausiau, nes jau eile metu ji naudojau, n buteliuku sutepusi, tai buvo idomi tavo nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 31, 13:06)
Isadoros neplanuoji bandyti? Man butent sitas l. patiko drinks_cheers.gif o del maybelline wolum express klausiau, nes jau eile metu ji naudojau, n buteliuku sutepusi, tai buvo idomi tavo nuomone ax.gif

Ne, Isadora isvis manes netraukia (turejus kelias sios firmos priemones, bet nebuvo kazko wow, dabar tik sokoladines seseliu paletes noriu, bet laikausi, nes seseliu tikrai namuose netruksta).

Maybelline esu kazkoki dvipusi bandzius, tai visai tuo metu tiko ir patiko kiek pamenu, bet irgi nepilnai ta blata sluoksni uzdazydavo. Po to teko ir 'big lash' (ar panasus pavadinimas) bandyt, nes vis zurnale buna isrenkamas metu tusu, tai man isvis jokio efekto, isskyrus, kad patamsindavo blakstienas. Teko ir vibruojanti bandyt ('pulse perfection'), ilginanti ('lash stileto'), tai visai nepatiko - skysti, lipina blakstienas, neatskiria graziai... Brolio zmona rodos toki kaip jus Maybelline naudodavo nuolat, tai man jos blakstienos kazkas nerealaus wub.gif Nors dabar kitoki tusa naudoja, o man vistiek jos blakstienos ispudingos, tai cia matyt ne vien tusas padaro....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 31, 15:05)
Ne, Isadora isvis manes netraukia (turejus kelias sios firmos priemones, bet nebuvo kazko wow, dabar tik sokoladines seseliu paletes noriu, bet laikausi, nes seseliu tikrai namuose netruksta).

Maybelline esu kazkoki dvipusi bandzius, tai visai tuo metu tiko ir patiko kiek pamenu, bet irgi nepilnai ta blata sluoksni uzdazydavo. Po to teko ir 'big lash' (ar panasus pavadinimas) bandyt, nes vis zurnale buna isrenkamas metu tusu, tai man isvis jokio efekto, isskyrus, kad patamsindavo blakstienas. Teko ir vibruojanti bandyt ('pulse perfection'), ilginanti ('lash stileto'), tai visai nepatiko - skysti, lipina blakstienas, neatskiria graziai... Brolio zmona rodos toki kaip jus Maybelline naudodavo nuolat, tai man jos blakstienos kazkas nerealaus  wub.gif Nors dabar kitoki tusa naudoja, o man vistiek jos blakstienos ispudingos, tai cia matyt ne vien tusas padaro....
Na, jei ka nepamirsk sio tuso. Man labai gera ispudi, turbut netgi geriausia paliko-labai istankina blakstienas, visiskai nelipina. Maniskes irgi nera "biednos", bet zodziu, geriausia ispudi paliko sitas tusas, is visu bandytu drinks_cheers.gif blizgesiai isadoros man lipnus, tokie nelabai, neverti kainos. Piestukai puse velnio, daugiau nieko nesu turejusi berods. Ai dar antakiu zele. Nieko visai, bet irgi jokio wow 4u.gif

Taip, tikrai ne vien tusas yra esme drinks_cheers.gif is labai nuvargusiu blakstieu, niekas turbut kazko TOKIO nepadarys. Bet nemazai gali ir tusas rolleyes.gif as tu maybelline lenktu sepeteliu net nezinau kiek esu sunaudojusi... 10 kaip minimum biggrin.gif jau moraliskai atgyveno, norisi bent kitokio dizaino tubeles lotuliukas.gif dabar kazkuri is tavo minetu bandysiu, po to vel isadoros pirksiu manau ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 31, 16:04)
Na, jei ka nepamirsk sio tuso. Man labai gera ispudi, turbut netgi geriausia paliko-labai istankina blakstienas, visiskai nelipina.

Visai gal idomu butu pabandyt, bet cia Isadora neprekiauja - aisku internetu galima pirkt, bet ai.... ax.gif Gal kada LT budama nusipirksiu pabandymui - sudominot mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 31, 16:28)
Visai gal idomu butu pabandyt, bet cia Isadora neprekiauja - aisku internetu galima pirkt, bet ai....  ax.gif Gal kada LT budama nusipirksiu pabandymui - sudominot mane 4u.gif
Tikiuosi nenusivilsi, jeigu ka, tai nekeik manes lotuliukas.gif , kas ten zino, gal ant tavo blakstienu kitaip guls (siaip kiek draugiu bande, visos sake, kad tobulas). Bet tikrai net noriu, kad ismegintum, nes man labai labai patiko, turetu ir tau patikti toks efektas tongue.gif
Atsakyti
Kas kas pades issirinkti tusa 4u.gif Patinka barbiso blastienos ( bet aisku be tuso perteliaus schmoll.gif ) uzsisakiau pries pora dienu Max Factor Lash finity Mascara , bet prisiskaiciau , kad jis laaaaaabai prastai nusivalo, o dazausi kasdiena, akys ir taip dirglios tai nelabai tiks kasdienai verysad.gif mastau apie siuos:
Bourjois - Volume Clubbing
user posted image

Helena Rubinstein Lash Queen
user posted image

Lancome
Hypnose Onyx Volume Mascara
user posted image

o daugiau nezinau, per didelis pasirinkimas siais laikais doh.gif
Atsakyti