Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Pasiskaičius senesnę temą, išsirinkau šį tušą
user posted image

pasak atsiliepimų turėjo blakstienas padaryti leliškas.. nepadarė g.gif buvo labai skystas ir vos matydavosi jog užtepta tušo, palaukiau mėnesį, galvojau gal truputėlį sutirštės. Sutirštėjo taip,kad vien košė ant blakstienų tepasi, lipina blakstienas, nors prieš dažant riečiu su žnyplutėm, užtepus tušo to rietimo net nesimato.. vienu žodžiu nusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
LAbutis,
na as isbandziau dabar Lorealio Million lashes - nu zinokit laaabai smile.gif
neapsunkino, nesulipino , pailgino ir taip gan ilgas mano blakstienas, tai visos drauges mane kad su priklijuojamom esu smile.gif
patiko dar labai kad netepe paakiu, nes kai ilgos blakstienos ir ne itin riestos tai daznai pasitepliodavo smile.gif bet dabar ciki smile.gif
pries tai naudojau Bourjois Ultra black tai irgi labai mylejau , bet kazkaip Lorealis labiau patiko smile.gif

Siaip daugmaz kiek esu bandzius tai visi daugiau ar maziau tiko.
Tik vienintelis Shisheido nepatiko (nepasakysiu koks tiksliai), nes buvo labai skystas .
Atsakyti
nesenai nusipirkau tusa maxfactor False Lash Effect itin juoda tai tikrai nesigailiu blakstienos atrodo kaip dirbtines. geriausias tusas is visu koki bandziau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambonkea @ 2010 08 25, 12:53)
nesenai nusipirkau tusa maxfactor False Lash Effect itin juoda tai tikrai nesigailiu blakstienos atrodo kaip dirbtines. geriausias tusas is visu koki bandziau thumbup.gif  thumbup.gif

Po šito posto nusipirkau ir aš lotuliukas.gif , nes jau su senuoju pasibaigusiu rizikuoju vieną dieną išeit nepasidažius blakstienų biggrin.gif
Tepiau tik vieną kartą dar, vakar. Kol kas įspūdis toks - tušas nuostabus, šepetėlis super thumbup.gif pakuotė negraži, bet nieko lotuliukas.gif Ant jos parašyta natūralus žvilgsnis, bet man asmeniškai daugiau kaip su dirbtinėm blakstienom akys atrodo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Dabar naudoju tokį: (tikiuosi rodo nuotrauką) ax.gif ESSENCE MULTI ACTION. Paskaičiau čia gerų atsiliepimų ir nusipirkau. Labai smagus sakyčiau, gerai patankina, truputį lipina blakstienas, bet už tokią kainą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
man irgi patiko Loreal 'Million Lashes'. koses neprikrauna, bet graziai isryskina, atskiria blakstienas 4u.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kas toki tusa, kuris gerai ilgintu ir riestu blakstienas, o kad labai storintu ir lipintu nenoriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 28 rugpjūčio 2010 - 20:09
Bent jau man toks sidabrinis loreal telescopic.
Atsakyti
QUOTE(Avela @ 2010 08 24, 19:46)
parekomenduokit kazka, kas dazo sunkiau, "koses" uzdeda  smile.gif

Lancome hypnosius.. išdaviau aš jį, norėjau pokyčių, tai surizikavau Dior show pirkdama.. ir dabar prasikeikiau:( kai šis baigsis, atsiprašysiu hypnoziaus ir daugiau niekada neišduosiu wub.gif
Atsakyti
Susigundžiau aš nuolaida Droge ir įsigyjau Loreal Volume Million Lashes, dabar ieškau, kam padovanot - man per daug jo.... Nesulipina, nesusigumuliuoja, bet nelimpa, nors ką... Matyt, dėl plastmasinio šepetėlio...
Mėgstu vos padažytas blakstienas, kad matytųsi, bet iš kraštų neliptų, tai teks pirkti Lancome Hypnose. Man ir pats tušas, ir klasikinis jo šepetėlis patinka thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau Maybelline 'the falsies' tusa - na galutinai nusprendziau su tusais nebeeksperimentuot ir naudot patinkancius Helena Rubinstein, Rimmel bei MaxFactor. ax.gif Maybelline nei vienas tusas manes nesuzavejes, apie si buvau geros nuomones kol neisbandziau. Blakstienoms suteikia apimties, bet man negraziai jas sudesto, visos tokios iskrype, be tvarkos buna. ax.gif Siaip nera labai kazko blogo apie ji ir manau, kad gal pastovejes ir padziuves geriau dazytu, bet nelauksiu ir neeksperimentuosiu daugiau.
user posted image

Pradariau miniuka Dior 'Diorshow extase' - padaze visai graziai, patankino blakstienas, graziai sudeliojo, bet norejau isgaut daugiau efekto ir dar patepiau, tai siek tiek sulipino ir aisku issikraipe blakstienos. Bet siaip neblogas vaizdas ir mielai ta miniuka sunaudosiu (bet pilnos pakuotes tai tikrai nezadu pirkt). ax.gif
user posted image
Atsakyti
Rinkaus rinkaus ir isigijau si:

user posted image

norejau tokio tuso, kuris gerai ilgintu, riestu, bet nesulipintu, neprikratu per daug "koses". Ziuresim ar pateisins lukescius bigsmile.gif Gal kas esate bande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 30 rugpjūčio 2010 - 16:04