Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(GinCherry @ 2010 07 25, 16:22)
Bamba, o negali buti sanairiai del oro, kaip man kazkas rashe? Nes ir man tas pats,nes pas mus karstis dregnas tai mano visi sanariai "kalba" smile.gif Nes ne tik koju, bet ir ranku  unsure.gif

gal ir gali, sunku čia supaisyt nuo ko skauda g.gif Tikiuosi, kad oras kaltas, nes visai nenorėčiau visiškai nustot bėgiot... O tau bėgimo metu skauda ar ir šiaip? Man tai keisčiausia, kad skausmai prasidėjo ne bėgimo metu... na aš labai tikiuosi, kad čia tikrai oras kaltas ax.gif
Atsakyti

Man dabar pastoviai skauda beveik g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 07 25, 16:40)
Man dabar pastoviai skauda beveik  g.gif

ojei... tai išvis nekas tada unsure.gif Tai tikrai panašu, kad orai kalti... Man tai tik tam tikrus judesius darant skauda, bet tie judesiai visai nesusiję su bėgimu.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 07 25, 18:11)
aš pirma klijuodavau su izoliacija bato priekyje, kad būtų kuo lygiagrečiau žemėj padėtas sensorius (nike bate jis įdedamas lygiagrečiai). Bet nelabai man gerai laikydavosi taip, tai dabar esu prisiklijavus po raišteliais, prie to liežuvėlio ar kaip vadinas... nėra gal labai gerai nes nevisai jis lygiagrečiai žemėj guli, bet užtat laikos gerai. Dar svarbu sukalibruot, kad tikrai nebūtų paklaidos 4u.gif

Man tai per karšta bėgt, neturiu jėgų visiškai doh.gif Šian ryte namuose sportavau, turiu dvd , tai kažkaip labai kelius skaudėjo... net nesuprantu ar čia nuo bėgimo tik dabar pasireiškė skausmas, ar nuo šito sporto... neramu unsure.gif Jau po truputį pradedu galvot apie naujus, geresnius batelius bėgimui

Aciu 4u.gif Bandysiu ir as taip.
Atsakyti
Sveikos, bėgikės 4u.gif Kaip sekasi sportuoti? Vis paskaitinėju aš temą, bet taip niekad ir nerašau... Pati šiandien po 10 km bėgimo thumbup.gif smulkiai lijo tai pa sa ka, o ne bėgimas buvo, neskaitant to, kad kažkas bandę "tvarkyti" kelius - žvyrkelius, kuriais aš bėgioju, juos tik sugadino, visa danga dabar minkšta ir pilna išverstų akmenų doh.gif
Klausimas, kaip kovoja su traškančiais, skaudančiais sąnariais tos, kuriom taip tik nuo fizinio krūvio, ne nuo oro kaitos būna? ax.gif
Atsakyti
kovoju paprastai - sumažinau krūvius smile.gif

Atsakyti
Sveikos.
Jungiuosi ir aš prie jūsų thumbup.gif Vakar su draugu su visais ėjimais ir pailsėjimais prabėgiojom 1 valandą, tai šiandien jos pajudu. Man kaip tokiai "sportininkei" tai išvis galvojau neįmanomas dalykas, bet bėgant su kažkuo bent jau man daug lengviau, viena tiek nebūčiau įveikusi.

Bet šiandien be raumenų skausmo skauda vienos kojos pado kairį šoną g.gif Dar šiandien vaikščioti nemažai reikėjo, tai kartais taip susukdavo doh.gif Neįsivaizduoju, dėl ko taip gali būti. Gal dėl prastų sportinių batų? Bėgiojau su paprastais. Ar gal taip pasitempiau kaip nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2010 07 26, 21:45)
skauda vienos kojos pado kairį šoną g.gif

Patempei. Jei skausmas plėšiantis - gal įtrūko. Ilgai gis. Neapšilai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 07 26, 19:50)
Patempei. Jei skausmas plėšiantis - gal įtrūko. Ilgai gis. Neapšilai  smile.gif

Žinau, kad tinkamai neapšilau, pati kalta doh.gif Taip tik greičiau pavaikščiojom. Na kitą kartą žinosiu. O kaip jūs apšilimą darot?
Atsakyti
http://www.imuniteta...ex.php?aid=4600
Atsakyti
Kur begikes dingo:D ar begat vis o gal jau ne? As tai vis dar begu kas antra diena po 10km. Bet daba ta begima kitoki darau letesni rodos greitu ejimu eiciau bet lyg ir begu:) ir orai palankesni ne taip karsta.
Atsakyti

Begiojam begiojam smile.gif Siandien nubegau sestadieninius 10 km., o paprastom dienom po 6 begu, nes, kaip sakot, orai palankesni begiojimui smile.gif
Atsakyti