dabar matuoju ant zemelapio iveikiau kazkur 2,4km per 25min, zinoma tarpais eidama
gal truputi per daug pirmam kartui nes namo i statu kalniuka uzlipus jau labai "gera" buvo
bet nepabandes nezinosi, jauciuos baisiausiai savim patenkinta

Nes man tikrai jau truputi geda buvo, kad cia visos taip greit palyginus su manim bega
 Nes man tikrai jau truputi geda buvo, kad cia visos taip greit palyginus su manim bega  Bet man ir ristele uztrunka ilgiau 10 km. nei jums nubegti, man gaunasi panasiai, kaip jums su pratimais, nes ash pratimus namie darau, paskui dar apeinu pora ratu ir tempimo pratimus padarau ir namo
 Bet man ir ristele uztrunka ilgiau 10 km. nei jums nubegti, man gaunasi panasiai, kaip jums su pratimais, nes ash pratimus namie darau, paskui dar apeinu pora ratu ir tempimo pratimus padarau ir namo  Na, dar laiptais i savo auksta uzlipu
 Na, dar laiptais i savo auksta uzlipu   

O kurioje vietoje reikia klijuoti? Ar netrukdo kojai?
 O kurioje vietoje reikia klijuoti? Ar netrukdo kojai? 
  Šian ryte namuose sportavau, turiu dvd , tai kažkaip labai kelius skaudėjo... net nesuprantu ar čia nuo bėgimo tik dabar pasireiškė skausmas, ar nuo šito sporto... neramu
 Šian ryte namuose sportavau, turiu dvd , tai kažkaip labai kelius skaudėjo... net nesuprantu ar čia nuo bėgimo tik dabar pasireiškė skausmas, ar nuo šito sporto... neramu  Jau po truputį pradedu galvot apie naujus, geresnius batelius bėgimui
 Jau po truputį pradedu galvot apie naujus, geresnius batelius bėgimui