Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

siryt isisventinau i begikes biggrin.gif
dabar matuoju ant zemelapio iveikiau kazkur 2,4km per 25min, zinoma tarpais eidama
gal truputi per daug pirmam kartui nes namo i statu kalniuka uzlipus jau labai "gera" buvo
bet nepabandes nezinosi, jauciuos baisiausiai savim patenkinta cool.gif
Atsakyti

Odora, sveikinimai isventinimo proga biggrin.gif

Ash siandien savo 6dieninius 10 km. iveikiau smile.gif Geras oras begiot ryt buvo.Tik nustojau begiot ir saule ishlindo smile.gif
Atsakyti
o kelinta valanda begiojat, ar cia saule is uz debesu islindo?
as isbegau po 7tos buvo labai gerai o link 8tos jau per karsta

Papildyta:
ir kiek laiko uztrunka 10km nubegti? smile.gif
Atsakyti

Ish uz debesu, nes apsiniauke buvo iki tol smile.gif Ash ishbegau kazkur 6.15 smile.gif

Ai,gal geriau net nesakysiu irnesakyk.gif Ilgai blush-anim-cl.gif Na, bet kaip ne karta jau rasiau, tai begu savo malonumui ir greiciau man nepatiktu smile.gif
Atsakyti
as siaip is smalsumo wink.gif nes nelabai orientuojuosi kiek laiko reikia tarkim vienam km
Atsakyti

Tai man regis cia nera jokio "reikia" ar "turetu" smile.gif Kiekvienam individualiai pagal organizma smile.gif Pamenu kazkas rashe, kad 5 km. per mazai, nes trunka begti maziau nei 45 min. Tai bega 6-8 km. Ash 10 km. begu virsh valandos gerokai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o aš su liūdnom naujienom sau... negaliu bėgioti, nes neturiu tinkamos avalynės... Su tais adidas kuriais aš bėgau jie lygiais padais ir žemi, tai pradėjo skaudėt pėdas, kojas. Bijau rizikuot, o ir bėgt ne malonumas, o kančia gaunasi...
Atsakyti
Kude 5 km galima net metus begiot as pati dar kai pradejau begiot kai 5 km isbegt galejau tai net 5menesiu ar 6 nekeiciau ilgio. 5 km visada stengdavaus isbegt ilgiau trukdavo apie 1val. Bet itraugdavau pratimu visokiu bebegant tai sonu pabegu,ar kelius pakelus auksciau pabegu,ar ant galu pirstu pabegu,greit paeinu ir tikrai pasportuodavau normaliai,nebutinai reik siekt kad kuo daugiau nubegt. O 10km nubegu ir stengiuos kuo ilgiau su pratimai visais uztrunku 1val, 30min o jai begciau ristele be jokiu pratimu,tai 1val 10min. Tai man geriau kad dar ilgiau trukciau nubegt ta 10km per 2val. Nes riebaliukai tirpdinami kai treniruote nepergreita ir nesmarkaus intensyvumo.
Atsakyti

Zana Dark, nuraminai smile.gif Nes man tikrai jau truputi geda buvo, kad cia visos taip greit palyginus su manim bega biggrin.gif Bet man ir ristele uztrunka ilgiau 10 km. nei jums nubegti, man gaunasi panasiai, kaip jums su pratimais, nes ash pratimus namie darau, paskui dar apeinu pora ratu ir tempimo pratimus padarau ir namo smile.gif Na, dar laiptais i savo auksta uzlipu biggrin.gif
Atsakyti
O laiptai tai po begimo geras dalykas gerai blauzdas mankstina. Pas mane kai laiptu nera darau pasistiebimus.
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2010 07 23, 11:48)
Aisku, as irgi tada taip bandysiu  smile.gif O kurioje vietoje reikia klijuoti? Ar netrukdo kojai?

aš pirma klijuodavau su izoliacija bato priekyje, kad būtų kuo lygiagrečiau žemėj padėtas sensorius (nike bate jis įdedamas lygiagrečiai). Bet nelabai man gerai laikydavosi taip, tai dabar esu prisiklijavus po raišteliais, prie to liežuvėlio ar kaip vadinas... nėra gal labai gerai nes nevisai jis lygiagrečiai žemėj guli, bet užtat laikos gerai. Dar svarbu sukalibruot, kad tikrai nebūtų paklaidos 4u.gif

Man tai per karšta bėgt, neturiu jėgų visiškai doh.gif Šian ryte namuose sportavau, turiu dvd , tai kažkaip labai kelius skaudėjo... net nesuprantu ar čia nuo bėgimo tik dabar pasireiškė skausmas, ar nuo šito sporto... neramu unsure.gif Jau po truputį pradedu galvot apie naujus, geresnius batelius bėgimui
Atsakyti

Bamba, o negali buti sanairiai del oro, kaip man kazkas rashe? Nes ir man tas pats,nes pas mus karstis dregnas tai mano visi sanariai "kalba" smile.gif Nes ne tik koju, bet ir ranku unsure.gif
Atsakyti