Jaučiuosi visiška pirmokė

- vakar tai tik tas vienas pliurpalas ir iškrito su šviežiu kraujuku. Vėliau švaruma
 - vakar tai tik tas vienas pliurpalas ir iškrito su šviežiu kraujuku. Vėliau švaruma   Tai kaip man čia dabar žymėti- Spoting ar Light
  Tai kaip man čia dabar žymėti- Spoting ar Light   
 Šiandien tai rudai eina
 Nervai nelaiko
 Nervai nelaiko   

Gal man čia tiesiog stiprus PMS
 Gal man čia tiesiog stiprus PMS   ir viską matau sutirštintom spalvom
 ir viską matau sutirštintom spalvom   
  Tai čia kaip žymėt- kaip Spotting ar Light???

Gal man čia tiesiog stiprus PMS
 Gal man čia tiesiog stiprus PMS   ir viską matau sutirštintom spalvom
 ir viską matau sutirštintom spalvom   
 Tai čia kaip žymėt- kaip Spotting ar Light??? man jis irgi buvo labai ilgas ir liūdnas.
  man jis irgi buvo labai ilgas ir liūdnas. 

:
 : 

jau tokia pikta ir kazkokia tavrkymosi man manija apsedo...sededama darbe tik ir begalvojau koks bardakas namie
 jau tokia pikta ir kazkokia tavrkymosi man manija apsedo...sededama darbe tik ir begalvojau koks bardakas namie  kaip noreciau gryzt ir tik tvarkytis ir tvarkytis
 kaip noreciau gryzt ir tik tvarkytis ir tvarkytis  matyt man cia baisinis PMS
 matyt man cia baisinis PMS  o dar savaitele iki mmmm....baisu...net pati saves isisgastu kokia pikta
 o dar savaitele iki mmmm....baisu...net pati saves isisgastu kokia pikta  o jau apetitas tai MB sako kiek tu gali valgyt..
 o jau apetitas tai MB sako kiek tu gali valgyt..  vis kemsu ir kemsu
 vis kemsu ir kemsu  matyt si menesi nebus teigiamu ND rezultatu
 matyt si menesi nebus teigiamu ND rezultatu  

:
 : 

dirbsim ta linkme vos ne tom pačiom dienom
  dirbsim ta linkme vos ne tom pačiom dienom   

Bet pažiūrėti įdomu.
 Bet pažiūrėti įdomu.   
  Pirmą kartą kai mane operavo - buvo gražučiai, mažyčiai randukai. Niu bet dbr kai parodžiau MB tai ir jis išsižiojo. Tik iš kairės mažiukas gražiukas randukas, jau šašiukas beveik nusilupo. Iš dešinės tai kai dar buvo siūlai tai man negražiai atrodė, nes lyg perdaug suveržta, "bantuką" turėjau, o kai ištraukė siulus, tai "išsižiojo" ta žaizdelė ir dbr ne šiiap tiesus randukas, o apvalus gavosi randukas. O ties bamba...
 Pirmą kartą kai mane operavo - buvo gražučiai, mažyčiai randukai. Niu bet dbr kai parodžiau MB tai ir jis išsižiojo. Tik iš kairės mažiukas gražiukas randukas, jau šašiukas beveik nusilupo. Iš dešinės tai kai dar buvo siūlai tai man negražiai atrodė, nes lyg perdaug suveržta, "bantuką" turėjau, o kai ištraukė siulus, tai "išsižiojo" ta žaizdelė ir dbr ne šiiap tiesus randukas, o apvalus gavosi randukas. O ties bamba...   Kaip ir pas BUM mėlynė tai tokia gerulė... Beje, ties bamba - dėjo du siūliukus.( pirmą kartą turėjau vieną siūliuką), kaip kitoms???
 Kaip ir pas BUM mėlynė tai tokia gerulė... Beje, ties bamba - dėjo du siūliukus.( pirmą kartą turėjau vieną siūliuką), kaip kitoms???  . Darbe ner kaip foto ikelt, gryzus, butinai parodysiu
 . Darbe ner kaip foto ikelt, gryzus, butinai parodysiu  . Isidejau i pinigines persvieciama skyreli ta testuka ir vis kai man abejones pradeda kilt atsidarau ir paziuriu
. Isidejau i pinigines persvieciama skyreli ta testuka ir vis kai man abejones pradeda kilt atsidarau ir paziuriu 
 Malonu skaityti tokius dalykiukus, net šiurpas nubėgo.
 Malonu skaityti tokius dalykiukus, net šiurpas nubėgo.   Sveikinu.
 Sveikinu.