Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

sveikutes 4u.gif arteja ir mano dienele, bet tikiuosi pavyks sloga issigydyt, jos praktiskai nera, tik kad nosis rytais lengvai uzkritusi buna, plaunu su juros druska, tikiuosi pavyks iki pirmadienio, nes kitaip sake neoperuos ir vel perkels doh.gif kazko jau nervuot pradejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 15:15)
Va dėl tos trumpos antros fazės man nervai ir kyla- juk ryškiai per mažai įsikabinti žirniukui  unsure.gif Eisiu tyrimukus pasikartosiu  rolleyes.gif Ir gal kokio D reiks pagerti- gal tas reikalas prailgins mano DPO  doh.gif Nors prieš metus jis ir sutrumpino (būdavo apie 12-13 DPO, o ėmė ir sumažėjo iki 9-10DPO)  smile.gif
Bet žinok, melejoną kartų durniau, kai tempa PAŠOKA o mmm ima ir VISTIEK atsivelka  wacko.gif

nera per trumpai, normalu yra nuo 10-11 DPO. Mano DPO irgi visalaikaika buvo apie 12 dienu, kartais net 10 budavo, niekad neturejau 14 DPO, uztai kai atejo 14 diena ir kilo itarimas
Atsakyti
QUOTE(Virgute83 @ 2010 06 03, 15:32)
nera per trumpai, normalu yra nuo 10-11 DPO. Mano DPO irgi visalaikaika buvo apie 12 dienu, kartais net 10 budavo, niekad neturejau 14 DPO, uztai kai atejo 14 diena ir kilo itarimas

Bet pas mane 9 DPO verysad.gif Nors ginė sakė, kad čia neturi reikšmės ax.gif
Nu bet BLYN, kas tada trukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 15:34)
Bet pas mane 9 DPO  verysad.gif Nors ginė sakė, kad čia neturi reikšmės  ax.gif
Nu bet BLYN, kas tada trukdo  g.gif

O tau cia dabar tikros mmm prasidejo? Gal tik implantacija wink.gif kad taip anksti, juk ji tokiu laiku buna

Papildyta:
Nors pas mane tai jokios implantacijos nebuvo, jokiu tepimu, gal tik tiek kad BT buvo pasokusi trumpam mazdaug tuo laiku
Atsakyti
QUOTE(Virgute83 @ 2010 06 03, 15:35)
O tau cia dabar tikros mmm prasidejo? Gal tik implantacija wink.gif kad taip anksti, juk ji tokiu laiku buna

Kaip ir mmm - kraujas su krešuliukais rolleyes.gif
Bet va džiugina tik tai kad neteplioja rudai thumbup.gif thumbup.gif Nors pirmos dienos skausmo DAR nėra unsure.gif Nors dar tik po pietų kraujukas atsirado, tai skausmai gal vakare prasidės g.gif O kaip aš to norėčiau rolleyes.gif thumbup.gif Tada reikštų, kad endo aprimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 15:38)
Kaip ir mmm - kraujas su krešuliukais  rolleyes.gif
Bet va džiugina tik tai kad neteplioja rudai  thumbup.gif  thumbup.gif Nors pirmos dienos skausmo DAR nėra  unsure.gif Nors dar tik po pietų kraujukas atsirado, tai skausmai gal vakare prasidės  g.gif  O kaip aš to norėčiau  rolleyes.gif  thumbup.gif Tada reikštų, kad endo aprimo  ax.gif

Linkiu kad kuo lengviau praeitu tau mmm, ir kad ta bjaurybe aprimtu.
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 06 03, 15:23)
sveikutes  4u.gif  arteja ir mano dienele, bet tikiuosi pavyks sloga issigydyt, jos praktiskai nera, tik kad nosis rytais lengvai uzkritusi buna, plaunu su juros druska, tikiuosi pavyks iki pirmadienio, nes kitaip sake neoperuos ir vel perkels  doh.gif  kazko jau nervuot pradejo  blink.gif

Laikysim kumštukus thumbup.gif thumbup.gif Sveik ir negalvok apie tą slogą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 12:56)
kiskius, perleidžiu vietą prie NT su II  mirksiukas.gif
Man jau teplioja  doh.gif
Kitą savaitę žygiuosiu tyrimukus kartoti  mirksiukas.gif Tik va galvoju  g.gif- ar 3-5 CD skaičiuoti nuo SKAUSMINGŲ mmm  g.gif  O gal iš viso tirtis tik progesteroną  g.gif

aha, pasidaryk, ir man bais idomu, ka rodys. Na gal is tiesu tie hormonai kaip ir issiderina po LP doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 14:09)
4u.gif  4u.gif
Man irgi  ax.gif Sakyčiau porą dienų anksčiau ale  irnesakyk.gif

Na man tai pora dienu veliau, nei kaip palanavau lotuliukas.gif Matai, kaip buna doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 14:38)
Nors pirmos dienos skausmo DAR nėra  unsure.gif Nors dar tik po pietų kraujukas atsirado, tai skausmai gal vakare prasidės  g.gif  O kaip aš to norėčiau  rolleyes.gif  thumbup.gif Tada reikštų, kad endo aprimo  ax.gif

Palauk, tai kaip cia iseina, 0 jei skauda tai gerai? blink.gif

Tino, aciu, kad pataisei, mane tikrai operavo balandi, o ne geguze - jau man visai galva susisuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 06 03, 16:32)
aha, pasidaryk, ir man bais idomu, ka rodys. Na gal is tiesu tie hormonai kaip ir issiderina po LP  doh.gif

Bandysiu šeštadienį eiti- bus 3CD mirksiukas.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 06 03, 16:32)
Na man tai pora dienu veliau, nei kaip palanavau  lotuliukas.gif Matai, kaip buna  doh.gif
Palauk, tai kaip cia iseina, 0 jei skauda tai gerai?  blink.gif

Man pirmos mmm po LP tai 11 dienų vėlavo doh.gif Čia jau antras ciklas po LP mirksiukas.gif
Dėl skausmo, tai, matai, man dar ir aną ciklą 3 dienas tepliojo, o paskui kai ATĖJO su kibiro kiekiu ir skausmeliais (čia dėl endo) mirksiukas.gif Vat ir galvoju, ar tie tyrimai nebus klaidingi, juei pasidarysiu pagal tepliojimų, o ne pagal tikrų mmm 3CD g.gif
Ai, nu žodž, pas mane čia painalynė doh.gif doh.gif Geriausia išeitis būtų PASTOTI thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 birželio 2010 - 15:46
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 15:15)
Va dėl tos trumpos antros fazės man nervai ir kyla- juk ryškiai per mažai įsikabinti žirniukui  unsure.gif

ideali DPO fazė tos 14 dienų, bet ne pas visas laikrodukai tikslūs. 11, 12 neblogai, man buvo devynios pradėjus matuot BT ginė davė D,kad prailginti tą laiką, dabar ištempdavau iki 13DPO, tai sakė pakanka, tai Ice tea, nežinau kaip su ta viena diena daryt, šiaip kai paskyrė D, tai liepė gert dešimt dienų kai jau iš BT aišku, kad O praėjo. g.gif Ti va.
Atsakyti
[quote=zirziliux,2010 06 02, 07:56]
Sveikos,
Bet po savaiteles po laporaskopijos sulaukiau mmm. Po ju is karto ir pastojau. Gal uzteko tik sujudinti ten viska ir uzkibo, tai jau rugseji suzinojau, kad laukiuosi. Nu ir nesiojau, ir saugojau mazyli. Ir gime sveikas grazus berniukas smile.gif Del to dziaugiuosi.

Laba diena mergaites. Radau jusu pagaliau:). Pas mane nera men 3 metus doh.gif , kur as tik ne buvau. Pandziau visokiu gormoniniu preparatu ir dabar geriu Climen, bet menesiniai ne ateina.
Zirzliux, sveikinu. Kiek pas tave ne buvo menesiniu? Man vienas gynekologas pasiule laporoskopija, bet as galvojau kad tai man ne pades, bet tavo istotija parodo visai kita bigsmile.gif . Man 35 m. ir noreciau vaikelio bet be mm ne iseina smile.gif . Gal gali pasakyti varda gynekologo kuris tau pasiule? As jau ne zinau kur i ka man dayti.
Atsakyti
Labai sveikinu Virgute83, visgi buna stebuklu 4u.gif
as irgi tokio dalyko tikejaus, kad issigas pries LP vaikiukas ir atsiras...

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 03, 13:56)
Tik va galvoju  g.gif- ar 3-5 CD skaičiuoti nuo SKAUSMINGŲ mmm  g.gif  O gal iš viso tirtis tik progesteroną  g.gif

skaiciuoti reiktu nuo normalaus kraujavimo, jei tau rudai neteplioja, o eina normalus kraujas su gleivine, tai reiskia, kad jau mmm prasidejo. Na bet kokiu atveju suprasi per kelias dienas, jei kaip sakai, prasides skausmai, tai tada jau ta diena ir bus ta tikroji pradzia, bet gal nebus skausmeliu mirksiukas.gif

QUOTE(loorena @ 2010 06 03, 13:58)
Kaip idomiai, Bum, man po LP nera nei vieno taskelio apie bamba  g.gif , tik kad pas pjuvis pacioj bamboj, siaip net nepastebetum jei nezinotum  mirksiukas.gif .
O del maudenimu pilvo tai ir man taip idomiai jau antra diena kaip pamaudena, snd 24cd.

aha, man irgi nera jokiu taskeliu aplink bamba, du pjuviukai bamboj, dar pakolkas gana issiskiria, tokie raudoni.

QUOTE(kiskius @ 2010 06 03, 14:06)
pas mane bamboj irgi neiko nesimato, nes pjuvis visas sulindo i pacia bamba..  thumbup.gif ax.gif  blush2.gif tik apacioj du bruksniukai balti po kokius 0.7 cm  lotuliukas.gif tikrai nebus 1 cm..

mano vienoj pusej maziukas pjuvis, o kitoj didesnis - apie pora cm, ten kur endo degino, tai turbut didesni prachoda pasidare doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Topoleta @ 2010 06 03, 19:38)
Laba diena mergaites. Radau jusu pagaliau:). Pas mane nera men 3 metus doh.gif , kur as tik ne buvau. Pandziau visokiu gormoniniu preparatu ir dabar geriu Climen, bet menesiniai ne ateina.
Zirzliux, sveikinu. Kiek pas tave ne buvo menesiniu? Man vienas gynekologas pasiule laporoskopija, bet as galvojau kad tai man ne pades, bet tavo istotija parodo visai kita bigsmile.gif .  Man 35 m. ir noreciau vaikelio bet be mm ne iseina smile.gif . Gal gali pasakyti varda gynekologo kuris tau pasiule? As jau ne zinau kur i ka man dayti.

labutis. Tai zinoma, ko tu tempi, greiciau tik darykis LP!!!
Atsakyti