Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos,
QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 27, 21:52)
tai dar vienodai ciklo dienas skaičiuosim  bigsmile.gif

Ale rimc lotuliukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 28, 09:24)
Niu mergiukai, kam nepasimirš suspauskit atliekamą kumštuką penktadienį, eisiu po LP savo būklės patikrint.  unsure.gif  Bijau.  doh.gif  Brrrrrr Tikiuosi palaiminimo

Aš irgi penktadienį užsirašiau - ne tik cd vienodos bet ir vizitai pasirodo laugh.gif
Aišku leis, kodėl neturėtų irnesakyk.gif rolleyes.gif

QUOTE(zylutes @ 2010 06 28, 13:35)
po kiek laiko jus ejot pas gines po LP g.gif man jau kita sav trys mėn gal ir reikėtų pasirodyti

Aš tai sulaukiau mmm ir iškart skambinau registruotis. Gi reik parodyt ką rado ko nerado, gal pasakys ką toliau veikt biggrin.gif
Atsakyti
as tai pasiėmiau is klinikos ištaša operacijos ten parasyta ka toliau...laukti 6 mėn ir IUI doh.gif bet jau audziu minti kad eiti pas Visockienę jos nuomones klausti ka ji pasakys
Atsakyti
po kiek laiko jus ejot pas gines po LP g.gif man jau kita sav trys mėn gal ir reikėtų pasirodyti

aš nuėjau po poros mėnesių, tiesiog prisiduot jai ką man rado. Ji mano gydymo plano nekoregavo, bet va po penktadienio tai nežinau ar pas ją eisiu vėl prisiduot, jaučiu skambinsiu su teigiamu testu, nebent stebėt reiks

QUOTE(bum @ 2010 06 28, 14:03)
Ale rimc lotuliukas.gif
Aš irgi penktadienį užsirašiau - ne tik cd vienodos bet ir vizitai pasirodo laugh.gif
Aišku leis, kodėl neturėtų irnesakyk.gif rolleyes.gif

ai tai,kad nebūčiau ko priauginus vėl blush2.gif mums ir mmm vienodai baiginėjasi, oi bum, negaliu kaip juokas suėmė-sesės rankelės drinks_cheers.gif
Atsakyti

Kaip tik rytoj einu pas operavusį gydytoją, nes tepliojimai nesibaigė net ir po LP verysad.gif O jau antras ciklas po LP eina į pabaigą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 28, 15:03)
Kaip tik rytoj einu pas operavusį gydytoją, nes tepliojimai nesibaigė net ir po LP  verysad.gif O jau antras ciklas po LP eina į pabaigą  doh.gif

As po menesio po LP prisidaviau ginei. Bet dabar jau trecias ciklas pasibaige po LP ir labai dziaugiuosi, kad rudu teplioniu beveik neliko... thumbup.gif Manau dar prie sito reikalo prisidejo ginekol tabletkos, kurias pradejau nuo praeito ciklo gert, po ju ir memes buvo lengvesnes ir skaidios buvo, o ne taip kaip anksciau gabalais ejo...
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 28, 15:03)
Kaip tik rytoj einu pas operavusį gydytoją, nes tepliojimai nesibaigė net ir po LP  verysad.gif O jau antras ciklas po LP eina į pabaigą  doh.gif

Ice tea, aš beveik visus 4 KT ciklus tepliojausi doh.gif

QUOTE(E L E N A @ 2010 06 28, 15:33)
Manau dar prie sito reikalo prisidejo ginekol tabletkos, kurias pradejau nuo praeito ciklo gert, po ju ir memes buvo lengvesnes ir skaidios buvo, o ne taip kaip anksciau gabalais ejo...

bet tu KT dar negeri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 28, 15:45)
Ice tea, aš beveik visus 4 KT ciklus tepliojausi  doh.gif
bet tu KT dar negeri  blink.gif

nea negeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 06 28, 15:33)
As po menesio po LP prisidaviau ginei. Bet dabar jau trecias ciklas pasibaige po LP ir labai dziaugiuosi, kad rudu teplioniu beveik neliko... thumbup.gif  Manau dar prie sito reikalo prisidejo ginekol tabletkos, kurias pradejau nuo praeito ciklo gert, po ju ir memes buvo lengvesnes ir skaidios buvo, o ne taip kaip anksciau gabalais ejo...

Va jūsų tepliojimai mane ir guodžia- aš irgi turiu vilties kad praeis mirksiukas.gif Nu bet vis tiek nubėgsiu, kad pasižiūrėtų ax.gif
Užklausiu aš pas jį dėl Ginekol tablietkų rolleyes.gif Aš matai BM geriu, tai žiūrėsim kokios dabar tos mmm bus mirksiukas.gif
Nors jau jas jaučiu ateinant doh.gif - (.)(.) sunkūs, jautrūs, nervukai aukštumoj doh.gif

Siguliuk, o tu tepliojaisi ir KT gerdama blink.gif Aš kol KT gėriau tol nieko netepliojo (nors jas gėriau dar prieš planavimus ir LP) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 28, 15:50)
Užklausiu aš pas jį dėl Ginekol tablietkų  rolleyes.gif Aš matai BM geriu, tai žiūrėsim kokios dabar tos mmm bus  mirksiukas.gif
Nors jau jas jaučiu ateinant  doh.gif - (.)(.) sunkūs, jautrūs, nervukai aukštumoj  doh.gif

Siguliuk, o tu tepliojaisi ir KT gerdama  blink.gif Aš kol KT gėriau tol nieko netepliojo (nors jas gėriau dar prieš planavimus ir LP)  smile.gif

*ten ta pati BM
**nesinervuok per anksti mirksiukas.gif
***tepliojausi pirmą ciklą tai pastoviai doh.gif po 2 KT ciklų mečiau tamponus-grįžaus prie paketų doh.gif bet netepliojo.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 28, 16:48)
*ten ta pati BM
**nesinervuok per anksti  mirksiukas.gif
***tepliojausi pirmą ciklą tai pastoviai  doh.gif  po 2 KT ciklų mečiau tamponus-grįžaus prie paketų  doh.gif  bet netepliojo.

* tikrai taip
*** as irgi tamponu atsisakiau, prie endo, tai didelis blogis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(E L E N A @ 2010 06 28, 16:51)
*** as irgi tamponu atsisakiau, prie endo, tai didelis blogis  doh.gif

nu aš teisybę pasakius skaudama širdim atsisakiau, MB tik guodė, kad "pati matai kad geriau" tai bent jau per mmm palaiko dėl esamų skausmų ir pan. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 28, 16:48)
*ten ta pati BM
**nesinervuok per anksti  mirksiukas.gif
***tepliojausi pirmą ciklą tai pastoviai  doh.gif  po 2 KT ciklų mečiau tamponus-grįžaus prie paketų  doh.gif  bet netepliojo.

*žinau, bet gal paprasčiau vartoti- nereikia su termosu lakstyti doh.gif lotuliukas.gif
**nesinervuoju, tik jau perlipau į trečius planavimo metus ax.gif Su tuo PRAŠAU mane ir sveikinti hihihi.gif hihihi.gif
***aš jau senai prie paketų grįžus, nes tamponai man pienligę vis įsūdydavo doh.gif
Atsakyti