Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 29, 17:40)
*geras atsisveikinimo žodis  thumbup.gif
**kokių mmm?  blink.gif  šeštadienį NT  cool.gif

Aha, geras rolleyes.gif Gal ir įkalbės kada tongue.gif
Tai kad JAU teplioja- kokie dar NT doh.gif

QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 06 29, 18:28)
o kodel KT israse gerti?? blink.gif

Dėl endo rolleyes.gif Bet dar neišrašė, o tik pasakė, kad po pusmečio jei nepavyks natūraliai pastoti, tai reiks KT gerti, kad endo neišbujotų verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Smagu nors trumpam ilist, pasiskaitinet naujienu As vakar nustebau labai, atejo 2 mmm po LP, nors dar tik 22cd buvo, turejau susirgt dar tik po savaites g.gif Pas mane 28-29ciklas. Kaip jums buvo po LP? pirmos mmm po LP velavo tik 1d dry.gif Susimakalo ten viskas po LP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 30, 09:29)
Sveikutes,
Smagu nors trumpam ilist, pasiskaitinet naujienu As vakar nustebau labai, atejo 2 mmm po LP, nors dar tik 22cd buvo, turejau susirgt dar tik po savaites  g.gif  Pas mane 28-29ciklas. Kaip jums buvo po LP? pirmos mmm  po LP velavo tik 1d dry.gif Susimakalo ten viskas po LP doh.gif

O tu BT nematuoji? Reiktų pažėt kuri fazė sutrumpėjo. Jei pirma tai dar nieko tokio, svarbu antra būtų pakankamai ilga. Man tai viena diena sutrumpėjo, būdavo 14 dpo, o po LP 13 tik gavosi.. ax.gif Žėsiu kaip dabar bus
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 30, 07:40)
Aha, geras  rolleyes.gif Gal ir įkalbės kada  tongue.gif
Tai kad JAU teplioja- kokie dar NT  doh.gif
Dėl endo  rolleyes.gif Bet dar neišrašė, o tik pasakė, kad po pusmečio jei nepavyks natūraliai pastoti, tai reiks KT gerti, kad endo neišbujotų  verysad.gif

O kas tas endo?
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 06 30, 13:29)
O kas tas endo?

Endometriozė
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 30, 10:16)
O tu BT nematuoji? Reiktų pažėt kuri fazė sutrumpėjo. Jei pirma tai dar nieko tokio, svarbu antra būtų pakankamai ilga. Man tai viena diena sutrumpėjo, būdavo 14 dpo, o po LP 13 tik gavosi.. ax.gif Žėsiu kaip dabar bus

Ne, Bum, BT nematuoju, nors gal ir reiktu g.gif Zadejau as si cikla darytis hormonu tyrimus, bet dabar pasimeciau unsure.gif , kai tik 22d ciklas truko. Tai gal galvoju dar kitu mmm palaukt (tai butu 3 mmm, po LP) ax.gif Kaip jus darytumete? mirksiukas.gif Nes snd 2cd, o juk reiktu kazkuriuos tyrimus man rodos iki 3cd pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 30, 16:17)
Ne, Bum, BT nematuoju, nors gal ir reiktu  g.gif Zadejau as si cikla darytis hormonu tyrimus, bet dabar pasimeciau  unsure.gif , kai tik 22d ciklas truko. Tai gal galvoju dar kitu mmm palaukt (tai butu 3 mmm, po LP)  ax.gif Kaip jus darytumete?  mirksiukas.gif Nes snd 2cd, o juk reiktu kazkuriuos tyrimus man rodos iki 3cd pasidaryti  g.gif

Tai jau reiktų 5 cd daryt tuos tyrimus jei nori, kam čia dar mėnesį laukti. Ir BT pamatuok - pamatysi ar čia O ankstyvvėja ar kas darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 30, 17:02)
Tai jau reiktų 5 cd daryt tuos tyrimus jei nori, kam čia dar mėnesį laukti. Ir BT pamatuok - pamatysi ar čia O ankstyvvėja ar kas darosi ax.gif

Jei galit priminkit kokius pagrindinius hormonu tyrimus pasidaryt ax.gif Nes esu tik pries LP progesterona pasidarius 24cd, ir viskas doh.gif
Nuo rytojaus pradesiu BT matuoti, kiek minuciu reikia laikyt? Seniau ilga laika matavau, bet jau kokie 5m kaip nebematuoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loorena: 30 birželio 2010 - 17:25
QUOTE(loorena @ 2010 06 30, 18:24)
Nuo rytojaus pradesiu BT matuoti, kiek minuciu reikia laikyt? Seniau ilga laika matavau, bet jau kokie 5m kaip nebematuoju  blush2.gif

hormonus kokius pamiršau ir po ranka špargalkės neturiu.
BT matuojant jei paprastas termometras-7min, jei skaitmeninis kol supypsi. Kasdien matuok tuo pat metu, labai nesivartaliok prieš matavimą, iš lovos nelipk, bent 3val numik normaliai g.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Malonu jus cia pamyti. Dar noriu jums padekuoti kad pastumet man LP smile.gif . Kaip prisimenu save, tai noriu tai nenoriu. Tikta jus man padejote.
As kol kas nieko ne galiu pasakyti apie mm ir O. Nes pas mane dar mm ne buvo po LP. Labai ju laukiu, nes iki to ju ne buvo.
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 30, 18:24)
Jei galit priminkit kokius pagrindinius hormonu tyrimus pasidaryt  ax.gif

3-5 CD LH, FSH galima ir vyriškus hormonus- E2, SHBG, TESTO, LAI.
7 DPO progesteroną
O Prolaktiną galima bet kurią ciklo dieną, nors rekomenduoja (kai kurie) kartu su PRG (7DPO) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 06 30, 22:42)
hormonus kokius pamiršau ir po ranka špargalkės neturiu.
BT matuojant jei paprastas termometras-7min, jei skaitmeninis kol supypsi. Kasdien matuok tuo pat metu, labai nesivartaliok prieš matavimą, iš lovos nelipk, bent 3val numik normaliai  g.gif

Aciu uz informacija mirksiukas.gif O siandien ir pamirsau pasimatuot blush2.gif , kol isivaziuosiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 01, 09:04)
3-5 CD LH, FSH galima ir vyriškus hormonus- E2, SHBG, TESTO, LAI.
7 DPO progesteroną
O Prolaktiną galima bet kurią ciklo dieną, nors rekomenduoja (kai kurie) kartu su PRG (7DPO)  mirksiukas.gif

Aciu, Ice tea,,,uz spargalke biggrin.gif O tuos vyriskus irgi pasidaryt man, ar cia vyrui? blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ir kur kaune jie daromi pigiausiai? ax.gif
Kas lankotes pas E.T, ar jai kazin tiks jei ateisiu su tais hormonu tyrimais, ar nelieps per nauja pasidaryt pas juos???? g.gif
Atsakyti