Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(loorena @ 2010 07 01, 10:07)
Aciu, Ice tea,,,uz spargalke  biggrin.gif O tuos vyriskus irgi pasidaryt man, ar cia vyrui?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Ir kur kaune jie daromi pigiausiai? ax.gif

TAU mirksiukas.gif
Pasiskambinėk. Aš dariausi Motina ir Vaikas, nes man ten PATINKA parkingas mirksiukas.gif O kainos panašios visur mirksiukas.gif
O tavo ginei TIKRAI tiks rezultatai, kad ir daryti kitoj klinikoj, nes KOKS SKIRTUMAS tongue.gif Negi kitoj klinikoj kitą kraują iš tavęs paims lotuliukas.gif Tik atkreipk dėmesį, kad šalia rezultatų užrašytų ir normas, nes vieni vienais matais matuoja, kiti kitais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea, nu BT dar laikosi mirksiukas.gif

Aciu uz informacija  mirksiukas.gif O siandien ir pamirsau pasimatuot  blush2.gif , kol isivaziuosiu  doh.gif
Papildyta:
Aciu, Ice tea,,,uz spargalke  biggrin.gif O tuos vyriskus irgi pasidaryt man, ar cia vyrui?  blush2.gif 

*žinok ir man sunku įsivažiuoti. dabar vasarą matuoju 1 val anksčiau nei kad prieš LP, bet taip ir a ir organizmas atpratom, kad termometras slysta lauk doh.gif BT kyla, kai turėtų mažėti, vakar jau pradėjau OT gadinti. Žiūrėsim ką čia ryt pasakys g.gif Hormonus vyriškus pasidaryti TAU, nes moters organizme jie virsta į moteriškus ir stimuliuoja tam tikrus reprodukcinius procesus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas lankotes pas E.T, ar jai kazin tiks jei ateisiu su tais hormonu tyrimais, ar nelieps per nauja pasidaryt pas juos???? g.gif

Tikrai tiks. Atsivežiau iš kitur - iš karto žiūrėjo, nagrinėjo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz patarimus,,,ka as be jusu daryciau group.gif Tik cia viska issiaiskini, ir jegu pasikrauni eiti tolyn savo tikslo link,,,, 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 01, 10:16)
Ice tea, nu BT dar laikosi  mirksiukas.gif

Laikysis iki skausmingų mmm mirksiukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 01, 10:16)
BT kyla, kai turėtų mažėti, vakar jau pradėjau OT gadinti. Žiūrėsim ką čia ryt pasakys  g.gif 

Nu rimtai- kas čia pas tave per anomalijos bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Nu bet as kad plaukiu per sias mmm doh.gif doh.gif doh.gif Tai 2mmm po LP, niu bet ziauriai sergu,,,kaip niekad, ir dar savaite anskciau prasidejo,,,,,oi tas moters organizmas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 07 01, 11:00)
Nu bet as kad plaukiu per sias mmm  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai 2mmm po LP, niu bet ziauriai sergu,,,kaip niekad, ir dar savaite anskciau prasidejo,,,,,oi tas moters organizmas  wacko.gif

Man irgi JAU skystai varo, nors dar rudai rausvos. Bet jaučiu reiks žymėt kaip L ir pereisim į naują ciklą mirksiukas.gif Tai ciklas irgi sutrumpėjo rolleyes.gif

Bet džiugina tik tas, kad ciklas keičiasi į trumpąją pusę, o ne ilgėja thumbup.gif thumbup.gif Greičiau O, greičiau NT gadinimo metas ateina hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 liepos 2010 - 10:04
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 01, 10:42)
Nu rimtai- kas čia pas tave per anomalijos  bigsmile.gif  doh.gif

čia matyt organizmas priešinasi BT matavimui, bijau anovuliacinio ciklo doh.gif

QUOTE(loorena @ 2010 07 01, 11:00)
Nu bet as kad plaukiu per sias mmm  doh.gif  doh.gif  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar per tokius orus doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 07 01, 11:02)
Bet džiugina tik tas, kad ciklas keičiasi į trumpąją pusę, o ne ilgėja  thumbup.gif  thumbup.gif Greičiau O, greičiau NT gadinimo metas ateina  hihihi.gif  hihihi.gif

nu žinai, jei trumpėja DPO tarpsnis-negerai, per mažai laiko įsitvirtinimui, nebandyk dar trumpiau nei 12DPO padaryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 07 01, 12:15)
nu žinai, jei trumpėja DPO tarpsnis-negerai, per mažai laiko įsitvirtinimui, nebandyk dar trumpiau nei 12DPO padaryt  cool.gif

Pas mane VISADA antra fazė 9-12 dienų ax.gif Ginė sakė, kad PAKANKA rolleyes.gif O ir P.V. sakė, jog neproblema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 liepos 2010 - 12:26
norint pasidaryti vyro spermos tyrimus reikia kokio siuntimo?kaip tie tyrimai vadinasi apskritai? kur buutu kaune galimybe vyrui issitirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 07 01, 15:05)
norint pasidaryti vyro spermos tyrimus reikia kokio siuntimo?kaip tie tyrimai vadinasi apskritai? kur buutu kaune galimybe vyrui issitirti? g.gif

Siuntimo nereikia
Pilnas spermos tyrimas(bent mes tokį darėm)
M V klinika Savanorių pr.
Atsakyti
QUOTE(Krisitnaa& @ 2010 07 01, 16:05)

Nereikia. Spermograma. Bet imkit paprastą, o ne pilną- nes paprasta kainuos apie 90 lt, o pilna 180lt mirksiukas.gif
Tiria TIKRAI Vaisingumo klinika. O dėl kitų pasidomėkit spermos kokybės temoj mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir tiesa, patariama 2-3 dienas susilaikyti prieš tyrimą mirksiukas.gif
Atsakyti