Mano vyras galvoja važiuoti į Norvegiją .Sako girdėjęs, kad naftos platformose neblogai, gal kas esat apei jas girdėję?

QUOTE(IevaKava @ 2006 04 11, 07:54)
Mano vyras galvoja važiuoti į Norvegiją .Sako girdėjęs, kad naftos platformose neblogai, gal kas esat apei jas girdėję? 

mano vyras taip pat prieš porą metų buvo labia užsidegęs su tom platformom, buvo gavęs net visus reikiamus adresus kur įsidarbinti... Tik aš paprieštaravau

Žinau tik vieną merginą, kuri naftos platformose dirbo buhaltere, bet ji dirbo taip 2 svaites dirba, 2 ilsisi namuose, jai firma apmokėdavo grįžimą. tada gal ir neblogai, bet vis tiek manau darbas čia labiau žmonėms, kurie nesukūrę šeimos, o tuo labiau vaikučių

QUOTE(Žiba® @ 2006 04 11, 09:57)
mano vyras taip pat prieš porą metų buvo labia užsidegęs su tom platformom, buvo gavęs net visus reikiamus adresus kur įsidarbinti... Tik aš paprieštaravau
Kiek žinau Norvegijoj labai sunkios oro salygos, būna ir iki 52 laipsnių šalčio
Nors ir su spec drabužiais, vis tiek labai sunku, reikia turėti idealią sveikatą, o peršalti ten galima labai greit
Pirmuosius 2 mėnesiu jie neduoda sveikatos draudimo, nebent kokia trauma atsitiktų, o nuo ūminių ligų nedraudžia
Nors čia gal pasenus informacija, negarantuoju... O kad gerai uždirbti, reikia dirbti daugiau nei metus, tuomet gal pareigose pakels, tada ir atlyginimas bus geresnis... Nors aš savo vyro niekada nesiųsčiau tokiam ilgam laikui, juk nesimatysit metus tikrai, nebent gaus atostogų mėnesį, o po to ir vėl... Jam pačiam irgi turėtų būti žiauriai sunku, nes pastoviai esi atskirtas nuo kranto, vaizdelis ten irgi nekoks, mačiau tų platformų nuotraukas
Žinau tik vieną merginą, kuri naftos platformose dirbo buhaltere, bet ji dirbo taip 2 svaites dirba, 2 ilsisi namuose, jai firma apmokėdavo grįžimą. tada gal ir neblogai, bet vis tiek manau darbas čia labiau žmonėms, kurie nesukūrę šeimos, o tuo labiau vaikučių
Na čia tik mano nuomonė ir kai kurios nuogirdos 

Aš irgi esu tokios pat nuomonės, bet vyrui nelabai sekasi su darbu tai jis visko ir prisigalvoja.Tikiuosi , kad dar atkalbėsiu.
Gal yra kas nors dirbes norvegijoje? papastus juodus darbus?
gal galite patarti ar apsimoka vaziuoti, kiek imanoma uzdirbti, kiek kainuoja pragyvenimas ir pan?

Gal teko dirbti Norvegijoje naftos platformoje ar vyrai dirbo? Pasidalinkit patirtimi

Gal turite pažįstamų, kurie dirbo Norvegijoje naftos platformose? O gal ir pačios dirbote? Susigundžiau pasiūlymu ten išvažiuoti, tik norėčiau išgirsti atsiliepimų.

Paskutinėje Panelėje apie tai rašo

QUOTE(Pookelis @ 2008 09 18, 16:08)
Aha sita jau skaiciau, bet mazoka vienos nuomones

kazin kaip firma darbman, kuri darbina norvegijoj gal kas ka zinot?

QUOTE(rut @ 2009 10 04, 22:19)
Pilnas internetas komentaru, kodel dovanoti savo pinigu siai firmai nereiketu..
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 05, 20:06)
Pilnas internetas komentaru, kodel dovanoti savo pinigu siai firmai nereiketu..
pritariu, butent apie sia firma irgi teko nemazai skaityti nekokiu atsiliepimu...