Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Norvegijoje

Mano vyras galvoja važiuoti į Norvegiją .Sako girdėjęs, kad naftos platformose neblogai, gal kas esat apei jas girdėję? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaKava @ 2006 04 11, 07:54)
Mano vyras galvoja važiuoti į Norvegiją .Sako girdėjęs, kad naftos platformose neblogai, gal kas esat apei jas girdėję? 4u.gif

mano vyras taip pat prieš porą metų buvo labia užsidegęs su tom platformom, buvo gavęs net visus reikiamus adresus kur įsidarbinti... Tik aš paprieštaravau schmoll.gif Kiek žinau Norvegijoj labai sunkios oro salygos, būna ir iki 52 laipsnių šalčio blink.gif Nors ir su spec drabužiais, vis tiek labai sunku, reikia turėti idealią sveikatą, o peršalti ten galima labai greit doh.gif Pirmuosius 2 mėnesiu jie neduoda sveikatos draudimo, nebent kokia trauma atsitiktų, o nuo ūminių ligų nedraudžia g.gif Nors čia gal pasenus informacija, negarantuoju... O kad gerai uždirbti, reikia dirbti daugiau nei metus, tuomet gal pareigose pakels, tada ir atlyginimas bus geresnis... Nors aš savo vyro niekada nesiųsčiau tokiam ilgam laikui, juk nesimatysit metus tikrai, nebent gaus atostogų mėnesį, o po to ir vėl... Jam pačiam irgi turėtų būti žiauriai sunku, nes pastoviai esi atskirtas nuo kranto, vaizdelis ten irgi nekoks, mačiau tų platformų nuotraukas unsure.gif
Žinau tik vieną merginą, kuri naftos platformose dirbo buhaltere, bet ji dirbo taip 2 svaites dirba, 2 ilsisi namuose, jai firma apmokėdavo grįžimą. tada gal ir neblogai, bet vis tiek manau darbas čia labiau žmonėms, kurie nesukūrę šeimos, o tuo labiau vaikučių schmoll.gif Na čia tik mano nuomonė ir kai kurios nuogirdos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba® @ 2006 04 11, 09:57)
mano vyras taip pat prieš porą metų buvo labia užsidegęs su tom platformom, buvo gavęs net visus reikiamus adresus kur įsidarbinti... Tik aš paprieštaravau schmoll.gif Kiek žinau Norvegijoj labai sunkios oro salygos, būna ir iki 52 laipsnių šalčio blink.gif Nors ir su spec drabužiais, vis tiek labai sunku, reikia turėti idealią sveikatą, o peršalti ten galima labai greit doh.gif Pirmuosius 2 mėnesiu jie neduoda sveikatos draudimo, nebent kokia trauma atsitiktų, o nuo ūminių ligų nedraudžia g.gif Nors čia gal pasenus informacija, negarantuoju... O kad gerai uždirbti, reikia dirbti daugiau nei metus, tuomet gal pareigose pakels, tada ir atlyginimas bus geresnis... Nors aš savo vyro niekada nesiųsčiau tokiam ilgam laikui, juk nesimatysit metus tikrai, nebent gaus atostogų mėnesį, o po to ir vėl... Jam pačiam irgi turėtų būti žiauriai sunku, nes pastoviai esi atskirtas nuo kranto, vaizdelis ten irgi nekoks, mačiau tų platformų nuotraukas unsure.gif
Žinau tik vieną merginą, kuri naftos platformose dirbo buhaltere, bet ji dirbo taip 2 svaites dirba, 2 ilsisi namuose, jai firma apmokėdavo grįžimą. tada gal ir neblogai, bet vis tiek manau darbas čia labiau žmonėms, kurie nesukūrę šeimos, o tuo labiau vaikučių schmoll.gif Na čia tik mano nuomonė ir kai kurios nuogirdos blush2.gif

Aš irgi esu tokios pat nuomonės, bet vyrui nelabai sekasi su darbu tai jis visko ir prisigalvoja.Tikiuosi , kad dar atkalbėsiu.
Atsakyti
Aš irgi kreipiuosi su klausimėliu- gal kas girdėjot kaip sekasi elektrikams Norvegijoje?Mat MB rado pasiūlymą dirbti ten elektriku ir yra labai "užsimetęs" pabandyti. g.gif
Atsakyti
Gal yra kas nors dirbes norvegijoje? papastus juodus darbus? blush2.gif gal galite patarti ar apsimoka vaziuoti, kiek imanoma uzdirbti, kiek kainuoja pragyvenimas ir pan? 4u.gif
Atsakyti
Gal teko dirbti Norvegijoje naftos platformoje ar vyrai dirbo? Pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Gal turite pažįstamų, kurie dirbo Norvegijoje naftos platformose? O gal ir pačios dirbote? Susigundžiau pasiūlymu ten išvažiuoti, tik norėčiau išgirsti atsiliepimų. 4u.gif
Atsakyti
Paskutinėje Panelėje apie tai rašo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 09 18, 16:08)
Paskutinėje Panelėje apie tai rašo rolleyes.gif

Aha sita jau skaiciau, bet mazoka vienos nuomones schmoll.gif
Atsakyti
kazin kaip firma darbman, kuri darbina norvegijoj gal kas ka zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rut @ 2009 10 04, 22:19)
kazin kaip firma darbman, kuri darbina norvegijoj  gal kas ka zinot?  g.gif

Pilnas internetas komentaru, kodel dovanoti savo pinigu siai firmai nereiketu..
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 05, 20:06)
Pilnas internetas komentaru, kodel dovanoti savo pinigu siai firmai nereiketu..

pritariu, butent apie sia firma irgi teko nemazai skaityti nekokiu atsiliepimu... doh.gif
Atsakyti