Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Norvegijoje

Sveikos merginos:) Ar yra čia merginų/moterų, kurios yra dirbusios arba dirba Norvegijoje vaikų darželyje? Galbūt yra tokių, kurios ėjo į kalbos praktiką (språkpraksis) į vaikų darželį? Kaip jums sekėsi/sekasi? Kokia apskritai yra darželių sistema Norvegijoje? Koks požiūris į vaikus, kaip su jais bendrauja auklėtojai? Ir žinoma kaip dėl kalbos? Ar lengvai "persilaužėte"? Pati gyvenu Norvegijoje vos kelis mėnesis, kalbą mokausi, bet dar laukia laaabai ilgas kelias, kol galėsiu suprasti ir kalbėti laisvai. Bet nepaisant to gavau darbą vaikų darželyje, dėl to labai džiaugiuosi, bet kartu ir nerimauju dėl kalbos barjero ir dėl to, kad turbūt mano darbinė patirtis su vaikais Lietuvoje kardinaliai skiriasi nuo Norvegijoje esančių darbinių papročių, tradicijų ir kultūros. Būtų labai smagu, jeigu pasidalintumėte su manimi savo patirtimi:) Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.ar yra panų vis dar norinčių vykti i norvegija užsidirbti bet neturi kompanijos?aš norėčiau pabandyt per agentūra trumpam laikui bet vienai baugu.gal kas iš Klaipėdos planuojant vykti?rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(Emilė.B @ 2014 10 28, 11:52)
Sveikos merginos:) Ar yra čia merginų/moterų, kurios yra dirbusios arba dirba Norvegijoje vaikų darželyje? Galbūt yra tokių, kurios ėjo į kalbos praktiką (språkpraksis) į vaikų darželį? Kaip jums sekėsi/sekasi? Kokia apskritai yra darželių sistema Norvegijoje? Koks požiūris į vaikus, kaip su jais bendrauja auklėtojai? Ir žinoma kaip dėl kalbos? Ar lengvai "persilaužėte"? Pati gyvenu Norvegijoje vos kelis mėnesis, kalbą mokausi, bet dar laukia laaabai ilgas kelias, kol galėsiu suprasti ir kalbėti laisvai. Bet nepaisant to gavau darbą vaikų darželyje, dėl to labai džiaugiuosi, bet kartu ir nerimauju dėl kalbos barjero ir dėl to, kad turbūt mano darbinė patirtis su vaikais Lietuvoje kardinaliai skiriasi nuo Norvegijoje esančių darbinių papročių, tradicijų ir kultūros. Būtų labai smagu, jeigu pasidalintumėte su manimi savo patirtimi:) Ačiū 4u.gif

Manau daugiau atsakymu sulauksite parase i norvegijos plepuciu tema smile.gif Ir as esu buvusi darzelyje, ir kaip kalbos praktikante ir kaip darbuotoja smile.gif O toje grupeje dar daugiau bus zmoniu ir nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Gal teko dirbti Norvegijoje pagal darbo pasiūlymus internete. Būtent žuvies gamykloje. Gal galit pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskalepeska: 22 gegužės 2016 - 08:47
Gal ten per sunku žuvies gamykloje moterims dirbti? Girdėjau, kad labai sunkios oro salygos, būna labai šalta nors ir su spec drabužiais, vis tiek labai sunku, reikia turėti labai gerą sveikatą, o peršalti ten galima labai greit.
Atsakyti