Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Norvegijoje

Sveikos ieškančios ir jau radusios savo vietą svetur 4u.gif
Noriu paklausti kokių atsiliepimų esate girdejusios apie darbus Norvegijoj g.gif O gal ir pačios susidurusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2009 10 22, 16:21)
Sveikos ieškančios ir jau radusios savo vietą svetur  4u.gif
Noriu paklausti kokių atsiliepimų esate girdejusios apie darbus Norvegijoj g.gif O gal ir pačios susidurusios? ax.gif

Daug draugu dirba norvegijoj fermose, zuvies fabrikuose... darbas sunkus, taciau jei reikia pinigu verta...
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2009 10 28, 08:45)
Daug draugu dirba norvegijoj fermose, zuvies fabrikuose... darbas sunkus, taciau jei reikia pinigu verta...

O kaip susiranda darbą, tikriausiai per pažystamus, nes apei firmas tai vien blogi atsiliepimai. Ar verta i Norvegiją važiuot , mokant tik anglų kalbą, man kažkaip nedrąsu,galvoju būtų problemos dėl kalbos
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2009 10 28, 12:52)
O kaip susiranda darbą, tikriausiai per pažystamus, nes apei firmas tai vien blogi atsiliepimai. Ar verta i Norvegiją važiuot , mokant tik anglų kalbą, man kažkaip nedrąsu,galvoju būtų problemos dėl kalbos

labai jau sunku kazkuom pasikliauti, agenturom ir skelbimais doh.gif
o mes tokia tauta, kad vienas kitam tik pagalius i ratus kaisiojam ax.gif
as domejausi Norvegija, nu bet sakes kaip sunku!! nebent esi statybininkas ir moki visokius tept lept darbus.. 4u.gif
neisivaizduoju kaip ten susirast darba be pazistamu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2009 10 28, 10:45)

Sveiki, gal jusu draugai galetu parekomenduoti kaip susisiekti su tuom zuvies fabrikom, gal patartu nuo ko pradeti, norint isvaziuoti i Norvegija, labai labai reikia. Butumem labai dekingi.
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 04, 21:20)
Sveiki, gal jusu draugai galetu parekomenduoti kaip susisiekti su tuom zuvies fabrikom, gal patartu nuo ko pradeti, norint isvaziuoti i Norvegija, labai labai reikia. Butumem labai dekingi.

laba diena
mano sesuo su vyru vaziavo i norvegija per sia firma UAB "Active Bemanning"
Atsakyti
sakykit o kiek mokejo jusu artimieji agenturai? ir kalba ar labai buvo reikalinga?mes su vyru irgi nretume kur nors kartu isvaziuot padirbeti, bet bijome be pazystamu ir dar turim vaikuti maza....
Atsakyti
QUOTE(r_a_s_a @ 2009 12 07, 20:18)
sakykit o kiek mokejo jusu artimieji agenturai?  ir kalba ar labai buvo reikalinga?mes su vyru irgi nretume kur nors kartu isvaziuot padirbeti, bet bijome be pazystamu ir dar turim vaikuti maza....

sesuo net angliškai nemokejo,o vyras mokejo ir kalbėt ir rašyt.kiek mokejo nepamenu,bet galesiu psiklausti.zinau,kad kelione jie apsimoketi patys turejo.
O kur jus vaikeli paliktumet jei dirbtumete?ten labai brangus darzeliai,aukles taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 12 07, 23:17)
sesuo net angliškai nemokejo,o vyras mokejo ir kalbėt ir rašyt.kiek mokejo nepamenu,bet galesiu psiklausti.zinau,kad kelione jie apsimoketi patys turejo.
O kur jus vaikeli paliktumet jei dirbtumete?ten labai brangus darzeliai,aukles taip pat.

Jei nesunku suzinokite?busiu dekinga....o vaikuti mes paliktume, pas mano mama ji nedirba, kol patys ten apsiprastume ir isidirbtume, poto pas save parsiveztume....
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 12 07, 11:17)
laba diena
mano sesuo su vyru vaziavo i norvegija per sia firma UAB "Active Bemanning"

Sakykit, jie vaziavo jau suradus darba ar nuvazavus surado ten darba? kaip tas vyksta procesas? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r_a_s_a @ 2009 12 08, 16:18)
Jei nesunku suzinokite?busiu dekinga....o vaikuti mes paliktume, pas mano mama ji nedirba, kol patys ten apsiprastume ir isidirbtume, poto pas save parsiveztume....

sake nemokėjo nieko.firma atskaiciuoja nuo atlyginimo 4u.gif

QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 10:30)
Sakykit, jie vaziavo jau suradus darba ar nuvazavus surado ten darba? kaip tas vyksta procesas? aciu 4u.gif

jie nuvaziavo i firma ir jau po savaites isvaziavo i norge.tiesiai i fabrika 4u.gif
Atsakyti
gal galit, kas parasyti daugiau info apie sia firma ax.gif UAB "Active Bemanning"
buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti