Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Norvegijoje

ar kas nors galetu padeti.

galvojame su vyru apie Norvegija... jo specialybe , gera ir paklausi taciau man idomu kiek turetu pajamu tureti 4 asmenu seima kad isgyventi as bandau deliotis kiek vyrui turi pasiulyti kad vertetu vaziuoti. nes kraustytumemes visi su laiku... ir bandau susidelioti kad neapsisauti. ar kas galetu padeti...

skaiciavimas mano toks:
nuoma seimai 10.000kr
mokesciai elektra ir pan. kokie 2000kr.
darzelis vienam vaikui apie 2500kr
auto islaidos: bendzas, draudimas kokie 2000kr.
maistas 4 asmenu seimai apie 4000kr

ar skaiciavimas tinkamas? kaip su kitom islaidom? rubai, vaistai ir visa visa kita ? gal kas padetu susigaudyti ju kainose? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 07, 23:53)
auto islaidos: bendzas, draudimas kokie 2000kr.

plius pati auto smile.gif Vazineti su masina, registruota LT, jei dirbate NO, yra draudziama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2006 04 11, 09:57)
Žinau tik vieną merginą, kuri naftos platformose dirbo buhaltere, bet ji dirbo taip 2 svaites dirba, 2 ilsisi namuose, jai firma apmokėdavo grįžimą. tada gal ir neblogai, bet vis tiek manau darbas čia labiau žmonėms, kurie nesukūrę šeimos, o tuo labiau vaikučių schmoll.gif Na čia tik mano nuomonė ir kai kurios nuogirdos blush2.gif

Sveiki, Ziba,

Nors ir seniai tai buvo, gal dar tebeturite kontaktus tos merginos, kuri naftos platformose dirbo? Ieskau butent buhalteres darbo platformose (siuo metu dirbu apskaitininke kuiziniuose laivuose), ir uzsikabinau us jusu zodziu. Jei turetumet bet kokios informacijos, buciau labai labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 07, 22:53)
ar skaiciavimas tinkamas? kaip su kitom islaidom? rubai, vaistai ir visa visa kita ? gal kas padetu susigaudyti ju kainose? aciu  4u.gif

man atrodo, maistui mazoka. Aisku, kiekvieno iprociai skirias, bet pvz. vidurkis paskaiciuotas yra kazkur apie 2000 - 2500kr vienam zmogui.
Jeigu dirbsit, mokyklinukui kainuos popamokine veikla, SFO. Jos kaina nuo komunos priklauso, apie 2000-3000kr.
Rubai mano supratimu daug nekainuoja, panasiai gal kaip LT.
Vaistai - na kai tenka uz koki tepaliuka ar miksturele 150-250kr sumoket, tai sudreba rankele, bet pvz. ventolinas ir inhaliacijos kauke mano maziukei buvo uz dyka. Nesu susipazinus su valstybes dotuojamu vaistu sistema, bet jei turit kokiu ypatingu ligu, nemanau, kad prazutumet.http://sifo.no/page/...er//10242/10278 cia galit parsisiust standartini biudzeta. Turekit omeny, kad dauguma lietuviu daugumoj sriciu prasisuka zymiai pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2012 01 08, 23:16)
man atrodo, maistui mazoka. Aisku, kiekvieno iprociai skirias, bet pvz. vidurkis paskaiciuotas yra kazkur apie 2000 - 2500kr vienam zmogui.
Jeigu dirbsit, mokyklinukui kainuos popamokine veikla, SFO. Jos kaina nuo komunos priklauso, apie 2000-3000kr.
Rubai mano supratimu daug nekainuoja, panasiai gal kaip LT.
Vaistai - na kai tenka uz koki tepaliuka ar miksturele 150-250kr sumoket, tai sudreba rankele, bet pvz. ventolinas ir inhaliacijos kauke mano maziukei buvo uz dyka. Nesu susipazinus su valstybes dotuojamu vaistu sistema, bet jei turit kokiu ypatingu ligu, nemanau, kad prazutumet.http://sifo.no/page/...er//10242/10278 cia galit parsisiust standartini biudzeta. Turekit omeny, kad dauguma lietuviu daugumoj sriciu prasisuka zymiai pigiau smile.gif

madrugada, aciu 4u.gif o kaip jie ziuri i astma sergancius? mano mazei ventolinas ir ta kauke ir LT buvo uz dyka. o ka dar geriat monkasta, singulaira? ar jie kompensuojami? siaip suprantu dauguma vaistu galima parsivezt is LT vistiek jau zinom ka naudojam.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 09, 09:21)
madrugada, aciu 4u.gif o kaip jie ziuri i astma sergancius? mano mazei ventolinas ir ta kauke ir LT buvo uz dyka. o ka dar geriat monkasta, singulaira? ar jie kompensuojami? siaip suprantu dauguma vaistu galima parsivezt is LT vistiek jau zinom ka naudojam.

sorry, suklaidinau - ner mazei astmos, ta ventolina su kauke israse nuo kosulio, kad greiciau praeitu. Buvo toks pobronchitinis, bjaurus. Tai negaliu daugiau pasakyt, kaip cia su tom astmom.. tik is pletku ir forumu zinau, kad daugumai vaikui pagereja, persikelus is Lt i NO, del klimato, mazesnio uzterstumo matyt.
Bet kiek man teko susidurti su gydytojais, ligoninemis - tai mano ispudziai patys geriausi, jauciuos saugi ir nebijau, kad ka praziures ar pan. Kartais tenka laukti, nevyksta veiksmas taip, kaip noretusi, na bet.. sventuju ner zemej, danguj tik smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galvoja apie darba Norvegijoj??? Fabrikuose aar taip kur????
As galvoju bet baisoka vienai:( per firmas vaziuot:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda123: 31 sausio 2012 - 09:42
sveikutes sakykit koia kaina kronom butu registruoti auto norvegijoj?
Atsakyti
sveiki,aš va irgi norėčiau išvažiuot i užsienį su vyru ir vaikeliu bet neturime jokiu pasiūlymų o per įmones tai baisu,nes kiek teko girdėt tai žiauru,gal kas galite ką nors patarti? gal maždaug su kitais galima būtų susikoperuoti ir važiuot?gal kas galite ką pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(alinukas29 @ 2012 03 11, 13:07)
sveiki,aš va irgi norėčiau išvažiuot i užsienį su vyru ir vaikeliu bet neturime jokiu pasiūlymų o per įmones tai baisu,nes kiek teko girdėt tai žiauru,gal kas galite ką nors patarti? gal maždaug su kitais galima būtų susikoperuoti ir važiuot?gal kas galite ką pasiūlyti?

Mano vyras noretu menesiui isvaziuot padirbet per atostogas, bet su agenturom tai tikrai nelabai jauku prasidet.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meda123 @ 2012 01 31, 10:41)
Sveikos,
gal kas galvoja apie darba Norvegijoj??? Fabrikuose aar taip kur????
As galvoju bet baisoka vienai:( per firmas vaziuot:(

aš irgi galvoju, tik nesinorisi tų firmų, ieškau dirbančių, bet kol kas nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 09, 10:21)

čia tik šiaip dėl astmos norėjau pasisakyti, tai pažinojau kas dirbo norvegijoje sirgdamas astma, tai teko i LT grįžti, nes labai paūmėjo, prasidėjo kažkoki priepuoliai..
Atsakyti