Įkraunama...
Įkraunama...

Liudvikas Šalčius arba netradicinė medicina

Ateinanį trečiadienį važiuojame su šeima pas L.Šalčių. Kai grįšime, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais.
Atsakyti
[quote=LTK,2011 09 29, 16:10]
Ateinanį trečiadienį važiuojame su šeima pas L.Šalčių. Kai grįšime, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais.
_______________________________________
Būtinai parašykite...labai įdomu.
Tai kurioje vietoje jis dirba, ar ilgai reikejo laukti paskirtos datos ?
Atsakyti
Kaip medikė galiu pasakyti, kad jis yra visiškas šarlatanas, neturintis jokio suvokimo apie žmogaus kūną, jame vykstančius procesus ir jo sveikatą. Jei manimi netikite, Ji žurnale yra straipsnis apie ph supiausvyrą organizme. Kiekvienas sveiko proto žmogus perskaitęs supras, kad jis nieko neišmano apie mediciną: natūralią, liaudies, ar tradicinę.
Galiu pacituoti keletą šio straipsnio sakinių:
"Skrandžio sulčių rūgštis ir žarnyno bakterijas naikina ir dantų pasta, tiksliau joje esanti kancerogeninė medžiaga titano dioksidas. Senoliai nenaudojo jokios dantų pastos, dantis valė siūlu ir druska ir jie buvo sveiki" - tikiuosi jūs nenorite rekomenduoti žmonėms nevalyti dantų, nes tai sveikų dantų pagrindas. Senolių dantys niekada nebuvo sveiki, dauguma mirė ne tik nesveikais dantimis, be jų, bet kai kuriems infekcija dantyse buvo mirties priežastis.
"Iš dvylikapirštės žarnos toliau maistas keliauja pro apendiksą. Jame esantis stiprios koncentracijos vandenilio peroksidas baigia skaidyti, ko nepajėgė skrandis ir dvylikapirštė žarna. Apendiksas tarsi sifonas, kuriame nusėda visos nesuvirškintos maisto medžiagos." - manau jums ir mokyklinukas gali paaiškinti, kad maistas tikrai nekeliauja apendiksu, juo labiau jame virškinimas nevyksta. Tai yra sunykusi žarnyno dalis, kuri iš esmės neatlieka jokios funkcijos, todėl ją pašalinus, rimtų sveikatos sutrikdymų nenutinka.
"Kad žarnyne nestigtų naudingųjų laktobakterijų. būtina kuo daugiau vartoti raugintų produktų arba papildomai vartoti papildų su laktobakterijomis." - nepaisant to, kad tai yra papildų reklama, organizme natūraliai laktobakterijos negyvena, ten pagrindą sudaro bakterija E.coli. Laktobakterijos gyvena kūdikių, maitinamų pienu, žarnyne, o pasikeitus mitybos racionui, jas pakeičia E.coli, kurios konkuruoja su patogeninėmis bakterijomis ir apsaugo nuo daugelio žarnyno infekcijų, tad laktobakterijos tampa "svetimšalėmis".
Atsakyti
manau, kad ir kai kurie tradiciniai gydytojai nelabai nusimano apie organizmą. Kitaip žmonės neitų ieškoti pagalbos pas homeopatus ar pan.
Atsakyti
QUOTE(jurghute @ 2012 03 05, 16:24)
Kaip medikė galiu pasakyti, kad jis yra visiškas šarlatanas, neturintis jokio suvokimo apie žmogaus kūną, jame vykstančius procesus ir jo sveikatą.

o jūs pati lankėtės pas jį, bendravot,gydėtės,kad galite svaidytis tokiomis frazėmis ? Labai daug tikrų medikų(gal jų tarpe ir tamsta) kurie pacientui teskiria keletą minučių,kad net normaliai neišklausę, paskiria vaistų,už kurių paskyrimą gauna dosnių dovanėlių iš farmacininkų,kad jei netiks vaistas šitas,na tai pabandysim dar kitą.tai kaip tokius vadinti ?? ne šarlatanais ??jūs siūlot tik pas tokius eiti ?? o gal geriau eiti pas tą,kuris gydo ne ligą o ieško jos atsiradimo priežasties, ją suranda ir pašalina ?

Dėl dantų pastos- jūs tikrai manot,kad ji ne be nuodingų medžiagų ? kad labai sveika ja valytis dantis ? dantims gal ir sveika,bet ar sveika visam organizmui ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguoliukas33: 27 gegužės 2012 - 15:55
Labai jau idomus tie jo gydymo metodai, kazin ar jis nesinaudoja kazkokiomis antgamtinemis jegomis, kad jau tik pirstais nustato diagnozes....
Klausiu, nes nenusimanau apie tokia medicina, todel renku ivairias nuomenes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2012 06 22, 15:45)
Labai jau idomus tie jo gydymo metodai, kazin ar jis nesinaudoja kazkokiomis antgamtinemis jegomis,  kad jau tik pirstais nustato diagnozes....
Klausiu, nes nenusimanau apie tokia medicina, todel renku ivairias nuomenes. g.gif

manau,kad šis žmogus turi kažką tokio, ko kiti neturi.... o kad pirštais nustato diagnozę,tai jokia ne mistika. Jo labai jautrūs pirštai ir jis jaučia organizmo pakitusią temperatūrą. kaip žinia,kur yra kažkoks uždegimo šaltinis,ten nežymiai padidėja temperatūra.Jis tą jaučia rankomis .
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Senokai pamiršta temutė, bet tikiuosi, kas nors atsilieps. Labai reikia Liudviko Šalčiaus kontaktų.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai kas gali parašyti kontaktus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deval: 10 lapkričio 2015 - 14:49
QUOTE(Deval @ 2015 11 10, 14:48)
Tai kas gali parašyti kontaktus?


Ir man labai reikėtų kontaktų, dar dirba jis?
Atsakyti
Sveikos merginos.Gal galit ideti kontaktus Salciaus,labai reikia.
Atsakyti
Laba, brangiosios. Labai prašau parašykit kaip sussiekti su Liudviku. Galit ir p.m. Labai ačiū.
Atsakyti