Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

[quote=aulina,2010 06 29, 01:33]
galvojau giedres kaimas šiek tiek kitaip vadinasi (susimaišiau blush2.gif )
Papildyta:
na, tai sveikinu su antra kaimyne smile.gif

...na tai aciu..

Jooo Bieso laiptu konstrukcija idomi g.gif cia tik kalnu oziams tokiais laiptais lakstyti, nors norges zmones gal priprate juk kalnuose gyvena biggrin.gif

tiesa, noriu pagirti biesa, labai dailiai padaryti laiptai, turi gabias rankas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 29 birželio 2010 - 17:38
QUOTE(airise @ 2010 06 29, 00:11)
Ačiū.
Kas vedat statybų žurnalą? Ar labai smulkiai viską rašot?

Labai aktualus klausimas. Statomes, bet dar nepildom.
Idomu kaip kiti daro?

Beja, ar yra kas is jusu states vieno auksto nama is Arko m blokeliu?
Atsakyti
[quote=masajugi,2010 06 29, 18:34]
[quote=aulina,2010 06 29, 01:33]

Jooo Bieso laiptu konstrukcija idomi g.gif cia tik kalnu oziams tokiais laiptais lakstyti, nors norges zmones gal priprate juk kalnuose gyvena biggrin.gif

[/quote]

Beveik atspejei,nes si konstrukcija dazniausiai naudojama kalnu nameliuose bigsmile.gif

Aciu uz pagyras. Su gerais yrankiais galima daugka padaryti. Konstrukcija idomi,todel ir parodziau. Esu mates labai stacius triju metru laiptus ir kaip nekeista visai patogu laipioti. Geriau negu kopiecios lotuliukas.gif Man tokie dalykai ciut ne hobis. Tai kada reikia kokia lova pasidarau,audziu minti veliau lauko baldus pasidaryti ir t.t. Vat kaiptik tam man garazas name pravers smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 06 29, 20:03)
Idomu kaip kiti daro?

Jei jau statotes tai jau turejote tureti ir pradeti aprasineti darbus. NUo pamatu. Kada pradejei,kada pabaigei. Musu darbu priziuretoja sake kad visus darbus fiksuoti reikia. Parasus rinkti po darbo ivykdymo. Rinkti visus cekius,saskaitas,sertifikatus.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 29, 14:26)
...  Daromi tada kai neimanoma ipaisyti normaliu laiptu.  cool.gif

Biesai, saunus laiptai thumbup.gif

Tokius laiptus maciau ir LT. Ir netgi laipiojau jais, ir ne viena karta tongue.gif biggrin.gif .
Pas mano biciulius tokie laiptai sumeistrauti. Ir jie laipioja jais jau kokius 11 metu.
Superinis sprendimas kai vietos mazai, o lipti reikia aukstai. Tikrai patogu. Ir patogiau nei gali atrodyti is paveiskslelio.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 29, 21:11)
Papildyta:
Jei jau statotes tai jau turejote tureti ir pradeti aprasineti darbus. NUo pamatu. Kada pradejei,kada pabaigei.  Musu darbu priziuretoja sake kad visus darbus fiksuoti reikia. Parasus rinkti po darbo ivykdymo. Rinkti visus cekius,saskaitas,sertifikatus.

Viska renkame, taciau zurnalas ..... tuscias. Itariu laikas pradeti pildyti g.gif Idomu kaip kiti daro?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 06 29, 19:03)
Idomu kaip kiti daro?

mes statom vieno auksto nama is arko blokeliu. Siai dienai saramas dedam blush2.gif
o to statybu zurnalo ir nepildom doh.gif yra ir taip ka veikt biggrin.gif kai prireiks supildysim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 06 29, 12:27)
kazkaip nelabai isivaizduoju kur jus cia esat  biggrin.gif, nes mes ne lt, bet kazkur netoli

na zodziu tame paciame plote mes,nes namu pastatytu 2 berods..
db trecias pries mus uz gatveles kyla..
jusu pirmas ivaziavimas..musu antras ivaziavimas, o sklypas paciam gale pats kampinis:)

tai dar cia yra bendraujanciu is Meskiu kaip suprantu?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 29, 14:01)
user posted image

user posted image

user posted image

Aisku jie neatitinka lietuvisku standartu,bet zinant kad is statybines medienos ir per 30 h padaryti,sakyciau liuksiskai isejo.  smile.gif

dailus laiptai..sugebejimu turi tikrai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 06 29, 21:48)
tai  dar cia yra bendraujanciu is Meskiu kaip suprantu?

yra yra biggrin.gif
puiku, kad Meskiu gretos dideja thumbup.gif

Tryliktoji, sveikinimai kuo silciausi 4u.gif na ir uzderejo siaulieciu temuke thumbup.gif
Atsakyti
Tai dabar taip pasakysiu-pildykit tą statybų žurnalą.Stat.inspekcija tikrino,viską turiu,tik užkliuvo tas,kad pildau aš , o ne statybų vadovas.Turi būti jis ir techninis prižiūrėtojas,jie abu pildo.O to vadovo aš neturiu.tai užkliuvau,nežinau kas dabar bus. Kaip kitiems-kas pvz pridavinėjo namą (pilnai arba dalinai),gal janna, gali pakomentuot,? Aš namo nepridavinėju,bet va patikrino.
Gal kas turit tą įstatymą del stat.vadovo netoli,nes aš ststybų įstatyme neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 30 birželio 2010 - 11:27
mums tai pades geri dedes uzpildyti ta zurnala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 06 30, 12:16)
Tai dabar taip pasakysiu-pildykit tą statybų žurnalą.Stat.inspekcija tikrino,viską turiu,tik užkliuvo tas,kad pildau aš , o ne statybų vadovas.Turi būti jis ir techninis prižiūrėtojas,jie abu pildo.O to vadovo aš neturiu.tai užkliuvau,nežinau kas dabar bus. Kaip kitiems-kas pvz pridavinėjo namą (pilnai arba dalinai),gal janna, gali pakomentuot,? Aš namo nepridavinėju,bet  va patikrino.
Gal kas turit tą įstatymą del stat.vadovo netoli,nes aš ststybų įstatyme neradau.

man irgi ši vieta kliuvo, ar vyras negali vadovauti, jeigu statoma ūkio būdu? Statybos inspekcija neturi ka veikti, o gal skundą gavo? Netoli tavęs, ant kampo labai darbšti šeimynėlė pamatus ruošia, visi pluša, net savaitgaliais, darbščius kaimynus turėsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 06 30, 11:37)
man irgi ši vieta kliuvo, ar vyras negali vadovauti, jeigu statoma ūkio būdu? Statybos inspekcija neturi ka veikti, o gal skundą gavo? Netoli tavęs, ant kampo labai darbšti šeimynėlė pamatus ruošia, visi pluša, net savaitgaliais, darbščius kaimynus turėsi  thumbup.gif

Vyras negali,nes turi turėt kavlifikaciją atitinkamą,statybinę. Dėl skundo nežinau,atseit eilinis patikrinimas,bet 100proc negaliu garantuot,mintis tokia yra.
Kaip išsprendei tą problemą? (gali į az)
Taip ten stato žmogeliai,lėtai ,bet patys.
Atsakyti