Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

QUOTE(aulina @ 2010 06 30, 15:42)
na, pažiūrėsime kaip tu pildysi  mirksiukas.gif

Pildysiu,nes veliau pamirsiu lotuliukas.gif Aisku tai labai uzknisantis darbas.. unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(biesas66 @ 2010 06 30, 18:19)
Pildysiu,nes veliau pamirsiu  lotuliukas.gif      Aisku tai labai uzknisantis darbas.. unsure.gif

Kai prasideda darbai, tai taip nebera laiko tiems popierizmams doh.gif Sutinku, kad reikia pildyti, bet ....
Gal kas pildo kompiuterini varianta? Man atsiunte, bet biskiuka nesuprantu as ten.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 06 30, 20:44)
Kai prasideda darbai, tai taip nebera laiko tiems popierizmams  doh.gif Sutinku, kad reikia pildyti, bet ....
Gal kas pildo kompiuterini varianta? Man atsiunte, bet biskiuka nesuprantu as ten.

Na,po darbo galima skirti siektiek laiko ir popierizmams,juolab kad ne kiekviena diena pildyti reikia,juk ne dienorastis. Esu iprates pildyti dokumentus tad del to man problemu nebus. Na bet cia kda tas bus.. unsure.gif Notyte,kaip sekasi sienas kelti?
Atsakyti
Nu nerandu aš apie žurnalą nieko tuose įstatymuose,nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 06 30, 21:10)
Na,po darbo galima skirti siektiek laiko ir popierizmams,juolab kad ne kiekviena diena pildyti reikia,juk ne dienorastis.  Esu iprates pildyti dokumentus tad del to man problemu nebus. Na bet cia kda tas bus..  unsure.gif  Notyte,kaip sekasi sienas kelti?

Keliam po biskiuka, rytoj jau kelias saramas liesim. Zodziu, kai dirbam tik uosvis, as, o vyras tik po darbo, tai nera ko ir noreti.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 06 30, 22:51)
Nu nerandu aš apie žurnalą nieko tuose įstatymuose,nematau doh.gif

o ka tu nori rasti konkreciai?
Atsakyti
Perzvelgiau ta statybu zurnala, tai gant idomiai pasirode. Kai kur tokiu kvailu smulkmenu reikia. Ar jus pildot pagal koki pavyzdi, ar patys?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 06 30, 22:17)
o ka tu nori rasti konkreciai?

Noriu rast apie žurnalo pildymą.
a va,kažką čia pamačiau.
http://www.spec.lt/index.php?cid=511

O kokios nuobaudos,tai neaišku,jei kas ne taip .

Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 06 30, 22:21)
Perzvelgiau ta statybu zurnala, tai gant idomiai pasirode. Kai kur tokiu kvailu smulkmenu reikia. Ar jus pildot pagal koki pavyzdi, ar patys?

Pradžią padėjo,o paskui pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 30 birželio 2010 - 22:47
LABAS RYTAS

na va pagaliau prisiminiau paziureti nuodu nuo skrudziu ,tai va mes issinaikinome su sia priemone
user posted image

o vakar nusipirkome ,kazkokiu granuliu nuo kurmiu ,nes nersia vel po musu zolynus doh.gif tai ziuresim ar nors truputuka pades unsure.gif

viduje pas mus nieko nevyksta ,lauke daro malkine ,paskui didele vaikui smelyno deze laukia .... smile.gif

nors vakar nupirkome sveistuviukus virtuvei halogenams ,tai vazinejome po parduotuves.Na svietuvu gausa labiausiai suzavejo Nicoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 07 01, 08:42)
na va pagaliau prisiminiau paziureti nuodu nuo skrudziu  ,tai va mes issinaikinome su sia priemone

nors vakar nupirkome sveistuviukus virtuvei halogenams ,tai vazinejome po  parduotuves.Na svietuvu gausa labiausiai suzavejo Nicoje  ax.gif

labai aciu. leksiu ir as pirkti tokio daikto.

nzn, kaip dabar. bet pries gera pusmeti beveik visas (bent jau tai kas sukabinta saleje) Nico asortimentas (parduotuves esancios apacioje po desine iskarto iejus), buvo vilniaus Gariunuose. kainos mazesnes dvigubai. bent jau as uz savuosius mokejau dvigubai maziau.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 06 30, 12:39)
yra yra biggrin.gif
puiku, kad Meskiu gretos dideja  thumbup.gif
Tryliktoji, sveikinimai kuo silciausi  4u.gif na ir uzderejo siaulieciu temuke  thumbup.gif

jo ,smagu thumbup.gif

QUOTE(Osera @ 2010 07 01, 09:42)
LABAS RYTAS
na va pagaliau prisiminiau paziureti nuodu nuo skrudziu  ,tai va mes issinaikinome su sia priemone
user posted image

o vakar nusipirkome ,kazkokiu granuliu nuo kurmiu ,nes nersia vel po musu zolynus  doh.gif tai ziuresim ar nors truputuka pades  unsure.gif

viduje pas mus nieko nevyksta ,lauke daro malkine ,paskui didele vaikui smelyno deze laukia  .... smile.gif

nors vakar nupirkome sveistuviukus virtuvei halogenams ,tai vazinejome po  parduotuves.Na svietuvu gausa labiausiai suzavejo Nicoje  ax.gif

reik isidemet.. ax.gif
Atsakyti
Gal žinote, kas parduoda faneruotas grindjuostes?
Atsakyti