Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

QUOTE(aulina @ 2010 07 14, 09:03)
Osera, saulutės nesimato, bet gražu, papasakok ką augini?
Kodėl nebalsuojate dėl Notytės? Gerbkime žmogų, pareiškime nuomonę, dar kartą kviečiu į albumą  4u.gif  smile.gif

blink.gif , mano balsas yra... neben neuzfiksavau ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 14, 09:08)
blink.gif , mano balsas yra... neben neuzfiksavau ji  g.gif

kas rašė, matosi albume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 14, 10:03)
Kodėl nebalsuojate dėl Notytės? Gerbkime žmogų, pareiškime nuomonę, dar kartą kviečiu į albumą  4u.gif  smile.gif

mano balsas - uz 4u.gif labai tingiu logintis ten kad prabalsuociau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 07 14, 10:03)

mano balsas - uz 4u.gif labai tingiu logintis ten kad prabalsuociau blush2.gif
Atsakyti
Balsavimas baigtas, dėkoju balsavusiems 4u.gif Notytei išsiunčiau slaptažodį. Notyte, albume yra tavo katalogas, prašome nuolat papildyti ir laukiame komentarų apie albumo narių nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Kaip jum Lietuvoje? Karsta kaip pekloj? Tikiuosi atves kol vaziuosiu namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 14, 19:23)
Kaip jum Lietuvoje? Karsta kaip pekloj? Tikiuosi atves kol vaziuosiu namo smile.gif

dabar normaliai, vakar vėsiau šiek tiek buvo, palijo, gaivu smile.gif Neįprasti tokie karščiai, kaip ir šalčiai praeitą žiemą.
Atsakyti
Labas bigsmile.gif retai uzsuku, buvau isvaziavus,bet jusu nepamirstu blush2.gif
QUOTE(Notyte @ 2010 07 12, 22:45)
Pas mus siferis ir kokie 260m2 tiksliai nebepamenu. Paprastas dvislaitis stogiukas.
Kazi kokios dabar stogo dengimo kainos, gal kas neseniai dejotes?

o jus patys statot taip speriai? kiek atsimenu pradzioj saket, kad patys statysit, tai jei taip tai tempai bele kokie pas jumis. smile.gif

QUOTE(biesas66 @ 2010 07 13, 07:46)
Laistyti daznai reiks,plius plevele uzdenkit kad negeruotu dregme.

aha mes taip darem irgi drinks_cheers.gif

karstis tai nezmoniskas, vyras atostogu isejo, sako prie namo padirbsiu nemazai, bet kai toks sutinimas, tai nekepsi gi ant saules verysad.gif se tau boba ir devintines lotuliukas.gif

Osera, darziukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 15 liepos 2010 - 08:59
QUOTE(airise @ 2010 06 07, 22:45)
Paklausiu ir aš į temą- ar reikia dar padėt kokią midą pradedant mūryt apdailą,jei po blokeliais yra ruberoidas,ten dar vietos yra,tik kai kur nudriskęs .kažkur čia mačiau brėžinuką,kad reikia užriesti midą prie blokelio ,kad vata ir plyta kažkaip nuo blokelio atsiskirtų.

po blokeliais ruberoidas, atskiria pamata nuo sienos, kad dregme neitu i siena, ant apdailos tai daryti nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 12, 15:49)
Skydinio namo sienos per dvi dienas dviauksiui namui susirenka,plius savaite pasizaidimui su stogu , smile.gif      Idomu butu kainyte susinoti tokio namo.
Papildyta:
Tai cia ir taip aisku.... blush2.gif

manau apie 1500 m2 smile.gif
bet gal ir ne, mano chebryte, uz 1500 daro su rekupu, saules kolektorium ir silumos siurbliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 14, 09:03)

nesimato nes reiktu is virsaus fotkinti ...nebent nuo namo stogo mirksiukas.gif
o auginu viska,ir braskiu turiu viduriuke darziuko susodintos....ir agurkai ,svogunai ,cesnako ,prieskoniniu visokiu lysvele ,morkos ,salotos ,ridikeliai ,krapiuku....oi zirniu nerealaus aukscio uzaugusiu .....ka cia dar ...burokeliu ,rugstiniu .... na gal ir viskas......ir siltnamyje pomidoru ir agurku smile.gif
visko po nedaug ,bet darbo reikai ideti vistiek nemazai ax.gif ypac kaip toks karstis ir vakare reikia viska palieti...
bet va valgom savo darzoves ,tas ir dziugina thumbup.gif
Šiltnamio grozybes..... ax.gif

o cia pomidoru sakeles tokios nemenkos uzaugo .... thumbup.gif

rendi kaip mazyle auga?

aulina tavo vonia wub.gif saunuoliai kad patys taip sugebate thumbup.gif
Atsakyti
Osera, na ir pomidorų bei agurkų didumas blink.gif smile.gif Matosi kad laistai, gal treši? Aš netrešiu, noriu ekologiškų pomidorų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 07 15, 10:17)
nesimato nes reiktu is virsaus fotkinti ...nebent nuo namo stogo  mirksiukas.gif
o auginu viska,ir braskiu turiu viduriuke darziuko susodintos....ir agurkai ,svogunai ,cesnako ,prieskoniniu  visokiu lysvele ,morkos ,salotos ,ridikeliai ,krapiuku....oi zirniu nerealaus aukscio uzaugusiu .....ka cia dar ...burokeliu ,rugstiniu .... na gal ir viskas......ir siltnamyje  pomidoru ir agurku  smile.gif
visko po nedaug  ,bet darbo  reikai ideti vistiek nemazai  ax.gif  ypac kaip toks karstis ir vakare reikia viska palieti...
bet va valgom savo    darzoves ,tas ir dziugina  thumbup.gif
Šiltnamio grozybes..... ax.gif

o cia pomidoru  sakeles tokios nemenkos uzaugo .... thumbup.gif
rendi  kaip mazyle auga?

aulina tavo vonia  wub.gif saunuoliai kad patys    taip sugebate  thumbup.gif

ale ir grazu, net pavydu, bet i mirksiukas.gif r darbelio reikia ideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 15, 10:32)
Osera, na ir pomidorų bei agurkų didumas  blink.gif  smile.gif Matosi kad laistai, gal treši? Aš netrešiu, noriu ekologiškų pomidorų  thumbup.gif

netresiu ir as ,bet zinai sviezi zeme(nenualinta dar ...) ,maisem su durpemis kazkokiomis ....va ir derlius bus neblogas.
o tie pomidorai tai vynuoginiai maziukai labai ,bet va kekes ispudingos thumbup.gif
Papildyta:
Monolituke o jus irgi statotes Šiauliuose nama?
Atsakyti