Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

Visu pirma aciu visiems balsavusiems, kad priimti mane i Jusu buri 4u.gif

QUOTE(Rendi @ 2010 07 15, 09:58)
o jus patys statot taip speriai? kiek atsimenu pradzioj saket, kad patys statysit, tai jei taip tai tempai bele kokie pas jumis. smile.gif
aha mes taip darem irgi drinks_cheers.gif

Taip mes viska darome patys, t.y. as, uosvis ir vyras po darbo. Galetume ir greiciau judeti, bet ka cia jau padarysi. Svarbu iki rudens pakisti nama po stogu.
Atsakyti
Sveiki ,gal kas kasetes sulini ir galite pasidalinti kontaktais?Kokia orentacine kaina vieno ziedo?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 07 15, 09:17)

rendi  kaip mazyle auga?

o derliaus grazumas bigsmile.gif noresiu ir as siltnamio blush2.gif
aciu, mazyle auga gerai, ismoksta kasdien vis nauuju dalyku ir maziau miega, nebeleidzia prie kompo but biggrin.gif

QUOTE(Notyte @ 2010 07 15, 17:37)
Visu pirma aciu visiems balsavusiems, kad priimti mane i Jusu buri  4u.gif

Taip mes viska darome patys, t.y. as, uosvis ir vyras po darbo. Galetume ir greiciau judeti, bet ka cia jau padarysi. Svarbu iki rudens pakisti nama po stogu.

niu tada tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif as savaite buvau be interneto blink.gif doh.gif
Osera darziukas puikus thumbup.gif ,ar nusipirkai plyteles grindims panasias i lentas?

Jova gipsui yra nuolaidos bauhofe mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, sveikos.
na ir saunuoles jus cia mirksiukas.gif mirksiukas.gif vienos auginat, kitos plyteles dedate. thumbup.gif aulina, tai ko nepasigyrei savo turimu, bet uzsleptu talentu, tave butume samde mirksiukas.gif
kai paskaitau, ka jus cia auginat, tai pavydas toks suima, o pas mane tik petrazoles, krapai ir svogunai-ir tai, seimyna sako, kad kaip man jau per daug, nes nesu zemes vaikas, nepatinka man tie sodo darbai(aulina zinai, ane).savo darzelio nefotografuosiu, o pasirodysiu kai bus nauja terasa. tai visa laime, kad nespejome zoles pasiseti siais metais-siaubas, kaip vos ne puse sklypo isare,kaip dabar negrazu doh.gif doh.gif
tiesa, sveikinu naujai prisijungusius 4u.gif
Atsakyti
viena mano projekto dalis jau materializavosi. po savaitgalio ikelsiu i albuma.

naise, na lyg apie mane rasytumei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 16 liepos 2010 - 09:52
QUOTE(sausas @ 2010 07 15, 19:04)
Sveiki ,gal kas kasetes sulini ir galite pasidalinti kontaktais?Kokia orentacine kaina vieno ziedo?

As Kaune kasiaus. Ziedas + darbas: 100+130. Visa kasima iamzinau nuotraukose smile.gif
Atsakyti
Bitute, koks pas tave atostogu grafikas? Gali i Az.
Atsakyti
[quote=janna,2010 07 16, 10:50]

janna papasakok ka sumanei? g.gif
Atsakyti
[quote=kreizzy,2010 07 16, 11:05]
[quote=janna,2010 07 16, 10:50]

janna papasakok ka sumanei? g.gif
[/quote]

anoks ten sumanymas. eskizas albume ikeltas. o "natura" po savaitgalio biggrin.gif

dabar galva suku del spalvines gamos vaiku kambaryje. paveiksliuku prisiziurejau daug. grazu. bet man reikia kazko "zemisko", kad visu pirma vaikui butu patogu, talpu, ir tik paskui jau visa kitka...
galva tynsta antra savaite doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 16 liepos 2010 - 10:21
QUOTE(Osera @ 2010 07 15, 11:17)

Baltai pavydžiu, kaip faina savos daržovės!

Buvau pradingus - atostogavau tongue.gif Oficialiai pranešu, kad nuo birželio 23 gyvenam name. Turim vieną bėdą - nepriprantam prie tokių plotų po 36 kv. pirtyje biggrin.gif Jei ką pamiršti II a., o esi pirmam...tai ojojoi kaip pyksti ant savęs. Bet vistiek smagu ir gera. Būtinai įkelsiu foto, kai susitaisysim fotoaparatą. Per atostogas buvom Paryžiuj, bet nuotraukų tik kelias, nes fotikas sublūdijo verysad.gif

Beje reiktų nors kelių užuolaidų, kaži koks Bitutes grafikas?
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2010 07 16, 10:47)
aulina, tai ko nepasigyrei savo turimu, bet uzsleptu talentu, tave butume samde mirksiukas.gif

jeigu darbų netektume, spėju, badu nemirtume lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nise @ 2010 07 16, 10:47)
pas mane tik petrazoles, krapai ir svogunai-ir tai, seimyna sako, kad kaip man jau per daug, nes nesu zemes vaikas, nepatinka man tie sodo darbai(aulina zinai, ane).

tai jau šis tas thumbup.gif maniau visai nieko neaugni, su laiku gali pasikeisti poreikis auginti, ypač gyvenant name smile.gif
Papildyta:
Girdėjau Jakštaičiukuose nelaimė, nutrenkė 2 žmones unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 07 16, 10:50)
po savaitgalio ikelsiu i albuma.

lauksime mirksiukas.gif
Atsakyti