Laba diena, o as jau pasidziaugti atejau, pasejau 01.05 d. kompaktines pelargonijas ir ka jus manot, praveriu indelius pravedinti ogi ziuri beveik visos seklytes sudygusios, net nesitikejau.
esu labai laiminga nes pirkau tikrai pigias seklas ir abejojau ar jos sudygs.

QUOTE(Neili @ 2011 01 09, 14:19)
Laba diena, o as jau pasidziaugti atejau, pasejau 01.05 d. kompaktines pelargonijas ir ka jus manot, praveriu indelius pravedinti ogi ziuri beveik visos seklytes sudygusios, net nesitikejau.

Šaunu

QUOTE(Neili @ 2011 01 09, 13:19)

fantastika

tiesa, kai ka dar pardaveja sake apie kobejas. sakau noriu baltos spalvos, sako ju nebuna baltu, tik violetines. sakau skaiciau kad yra
, o ji sako, zydejimo pradzioje ziedas buna baltas, po to jis keiciasi i violetini, o baigiant nuzydeti, vel pabala
bet internete tikrai skaiciau, ir is Jusu kazkuri sake, kad baltu yra
tai nusipirkau kokiu buvo, nors norejau baltu

taip,jos pradžioj būna baltos,paskui violetinės.Lygtais mačiau,kad yra baltų,gal klystu...
QUOTE(jediara @ 2011 01 09, 14:10)
Pirkau mišinį, nes noriu keliu atspalvių, jas ketinu sodinti i dirvą tarp daugiamečių augalų grupelėmis pagal spalvas. kadangi kompaktinių turiu mažai tai pirkau mišinius, vat tokius:
http://www.e-seklos....nija_matisse_f2
http://www.e-seklos....ltiflora_mix_f1
QUOTE(eliss @ 2011 01 09, 10:39)
Paskaičius,kad jau perkat sėklas,net geriau pasijutau:pavasarį pajaučiau

Surfinijų sėklų būna pirkti? Kada jas sodinti daigams?
QUOTE(Aurosoma @ 2011 01 09, 14:02)
tiesa, kai ka dar pardaveja sake apie kobejas. sakau noriu baltos spalvos, sako ju nebuna baltu, tik violetines. sakau skaiciau kad yra
, o ji sako, zydejimo pradzioje ziedas buna baltas, po to jis keiciasi i violetini, o baigiant nuzydeti, vel pabala
bet internete tikrai skaiciau, ir is Jusu kazkuri sake, kad baltu yra
tai nusipirkau kokiu buvo, nors norejau baltu 

Tikrai yra ir baltu, kai pirkau, dar pati rinkausi... O violetiniu kobeju ziedas baltas nebuna, jis man toks nesunokes atrodo,tol kol plnai neprazysta o tada jau violetinis, tik kad labai veli prazysta, reik jiems daug saules

merginos priminkit kokias gelytes auginti kai langai vakarinej pusej? pernai buvus tokiai karstai vasarai naslaites ir lobelijos prastai atrode, svarstau kokios patvaresnes karsciui

QUOTE(rimulia12 @ 2011 01 09, 22:12)
merginos priminkit kokias gelytes auginti kai langai vakarinej pusej? pernai buvus tokiai karstai vasarai naslaites ir lobelijos prastai atrode, svarstau kokios patvaresnes karsciui 

Karščiui patvariausios pelargonijos, taip pat ir vėjui jos atsparios o kadangi vakarinė pusė tai vėjas irgi nebus toks pavojingas šioms gelems, o jei dar kokį šlamutį įkišit tai dar labiau apsaugos geles nuo vėjo, ir gražiai derės. įdedu pernykštė foto , pas mane šiaurinėj-vakarinėj pusej buvo.