Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

http://www.supermama...?...2704&st=588


Graziu diskusiju aiskinantis kas pirma - vista ar kiausinis, o dar kitaip - viskas tvirtai ir pagrindinai susyje.
Musu mintys kuria musu gyvenimus.
Ir ne tik - musu kunas yra musu minciu atspindys, todel - BUKIM SVEIKI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 06 03, 00:25)
Oi tu, Be Remu...uz kiekviena patarima tenka ir atsakomybe...ar pakanka samoningumo viskuo pasirupinti?
VErtinimas visada siejasi su kontrole - i kur tai mus veda?


Nesupratau, ką jūs turite omeny šiuo atveju. Atsakomybė prieš save pačią? Ar atsakomybė prieš tas, kurių klausimus kartais pakomentuoju? Apie kokį sąmoningumą kalbat? Nes šitą žodį galima suprasti įvairiai. Kuo pasirūpinti, kas slepiasi už žodžio "viskuo'?

O jūs užtikrintai galite pasakyti, kad nevertinat? Kodėl vertinimas susijęs su kontrole v i s a d a? Ir, išeitų, kontrolė kažko jau savaime yra blogai? O ar stengimasis jokiu būdu nieko nevertinti, t.y. nieko nekontroliuoti irgi nėra ta pati užslėpta kontrolė...? doh.gif blink.gif wacko.gif
Atsakyti
Kažin kodėl Gluosnis prapuolė iš šitos temos? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 06 03, 18:35)
Nesupratau, ką jūs turite omeny šiuo atveju. Atsakomybė prieš save pačią? Ar atsakomybė prieš tas, kurių klausimus kartais pakomentuoju? Apie kokį sąmoningumą kalbat? Nes šitą žodį galima suprasti įvairiai. Kuo pasirūpinti, kas slepiasi už žodžio "viskuo'?

O jūs užtikrintai galite pasakyti, kad nevertinat? Kodėl vertinimas susijęs su kontrole v i s a d a? Ir, išeitų, kontrolė kažko jau savaime yra blogai? O ar stengimasis jokiu būdu nieko nevertinti, t.y. nieko nekontroliuoti  irgi nėra ta pati užslėpta kontrolė...? doh.gif  blink.gif  wacko.gif


Nieko Be Remu, nesijaudink taip, rasi atsakus i savuosius klausimus.As tik "gaires nubreziau"... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 06 03, 22:38)
Nieko Be Remu, nesijaudink taip, rasi atsakus i savuosius klausimus.As tik "gaires nubreziau"... lotuliukas.gif

unsure.gif
Klausimai tai ne mano, o jūsų- man- ankstesniam poste smile.gif
Ačiū už gaires 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2010 06 03, 19:45)
Kažin kodėl Gluosnis prapuolė iš šitos temos? g.gif  g.gif

g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 06 04, 07:20)


O tai mergaites , jus ka - pacios galvu nebeturit? Knygose viskas surasyta, tik skaityti, mokytis ir isvadas daryti.Suprantu , kad lengviausiu keliu norisi eiti, bet ir Gluosnis turi gyvenima... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 06 04, 13:07)
O tai mergaites , jus ka  - pacios galvu nebeturit? Knygose viskas surasyta, tik skaityti, mokytis ir isvadas daryti.Suprantu , kad lengviausiu keliu norisi eiti, bet ir Gluosnis turi gyvenima... lotuliukas.gif


Jei atvejis skubus, nėra kada knygas skaityti ir atsakymų ieškoti...
Atsakyti
Kad ir neskubus, bet būna kaip sakoma: "skaito knygą, bet mato špygą" biggrin.gif
Turiu problemą, radau apie tai parašyta, kas tai sukelia, kokių jausmų reikėtų atsiprašyti.
Bet kažkaip ne taip paprastai gaunasi suprasti. ax.gif Gal užtai ir norisi, kad kažkas dar iš šalies patartų.
Atsakyti
QUOTE(giedrusėlis @ 2010 05 24, 19:05)
Norėčiau paklausti vieno klausimo, galbūt jis pasirodys juokingas, bet vistiek.. smile.gif Kodėl kai kurios moterys nepatiria orgazmo?

trumpai- tai nemokejimas/negalejimas/nenoras atsiverti vyrui, priimti jo meile ir duoti savo.
Viilma rase, kad moteris, kuri neturi vaiku, nebuvo nescia, niekada jo nebuvo patyrusi, o tai apie ka galvojam mes tiesiog seksualinis pasitenkinimas ar dar kazkas..todel jos patarimas :
QUOTE
Кто из нас (включая мужчин) не был в прошлой жизни проституткой? Ну если кто-то скажет «нет», пусть придет сюда, она – Дева Мария. Знаете, когда я этого еще не знала, может быть, два года назад, но уже как-то начала изучать эту проблему, я учила женщин: вот теперь идите домой и начинайте внушительно говорить себе: «Я шлюха, я шлюха, я шлюха», – говорите себе, пока не начнете наслаждаться. И черт побери, это действительно так! А пока вы доказываете, что вы Дева Мария, думаете о том, какой смысл заложен в этих словах, ничего не будет.

tik neissigaskite, kad tokia tapsite smile.gif tai tiesiog pades atsiverti ...
dar reikia paleisti is saves prostitute, tada nebereikes niekam irodineti, kad jus netokia.
QUOTE(Odora @ 2010 05 25, 15:46)
o kodel atsiranda tas vadinamasis pedos kauliukas (krypsta pedos kaulai ko pasekoje atsiranda skausmingas atsikisimas prie nykscio)
ka reiskia, kad seimoje ligos paveldimos, reiskia paveldimos ir dvasines bedos?

QUOTE
Большой палец - это отец, второй палец - мать, третий - Вы сами, четвертый - сестры и братья, пятый - люди.
...
Если второй палец длиннее большого, то мать властвует над отцом. От этого возникают болезни ног. В таком случае обычно происходит утолщение главного сустава большого пальца; там может даже вырасти хрящ, который сводит большой палец над другими пальцами или под ними. Подобная деформация означает, что отец пытается стать сильнее и не замечает, как злобно давит на жену. В своей злобе он либо помыкает женой, либо, наоборот, позволяет ей помыкать собой. Деформация правой ноги означает семейные проблемы с женской точки зрения, деформация левой - с мужской точки зрения.


QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 05 28, 10:06)
Turiu klausima del vyro, kuri gaunam toki, kad issiugdytumem kazkokias savybes. Sita as suvokiu ir esu pasiryzusi tam. Bet kuo kalti vaikai? Na tarkim vaikai pasirenka tevus ir zinau, kad vaikui tokio tevo ir reikejo. Bet tarkim kuo detas vaikas, kuris nera to vyro? nejaugi jis kazkokiomis jau savo mintimis prisisauke toki patevi..  g.gif Ir kaip suprasti, kad tokia patirtis butina vaikui (na turiu omeni nesantaika seimoje, barnius, vyro pykti, panieka).

QUOTE
Когда человек приходит в этот мир, он притягивает себе именно такого отца, как нужно, независимо от того, биологический он или отчим, это все равно. Человек учится принимать определенную энергию, неважно, через биологического отца, или через отчима, или через соседа, который вообще не имеет никакого значения. Важны отношения.



mes bijome blogio, begame nuo jo, bet ateidamas zmogus, jo dvasia tu blogu dalyku nebijo, o iesko ju, ateina tam, kad pasimokyti ant blogio i paversti ji i geri (pavers blogi geriu, jei pats savo seimoje to nekartos, tokiu nebus). jam butent tokia patirtis reikalinga... ir jei seimoje baisus barniai, nesantaika, pyktis ir t.t. - reiskia zmogus anksciau nepasimoke is mazo blogio ir dabar samoningai pasirinko tokia seima kur viso to bus daug, kur nepabegsi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saron @ 2010 06 04, 15:42)
Kad ir neskubus, bet būna kaip sakoma: "skaito knygą, bet mato špygą"  biggrin.gif
Turiu problemą, radau apie tai parašyta, kas tai sukelia, kokių jausmų reikėtų atsiprašyti.
Bet kažkaip ne taip paprastai gaunasi suprasti.  ax.gif Gal užtai ir norisi, kad kažkas dar iš šalies patartų.

jei kazkokia patirtis mums labai skausminga mes samoningai ar ne atsiribojame nuo jos taip, kad nematome, negirdime, nesuprantame, net neatpazistame to savyje ar kituose....galime net sventai tiketi, kad mes to neturime, mumise to nera. bandykit pradzioje tiesiog mechaniskai, be jausmu paleisti ta energija, bandykit isjudinti ja, tik neissigaskite jei prades blogeti, tai tik irodymas, kad einate teisingu keliu...
kazkas einasi lengvai ir nesudetingai, kazkam reikia daug laiko ir pastangu. pvz. man suprasti viena dalyka prireike 2 metu. neistisai vien apie tai galvojau, paleisdavau, kai prisimindavau smile.gif ir tik po sitiek laiko atejo supratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 02, 16:02)
Kaip paaiskinama cista prie kiausidziu mazai, 4 men. mergaitei- kudikiui?  verysad.gif  4u.gif

visos cistos- tai musu neisverktas liudesys, musu asaros, kurias sulaikome savyje, kai neleidziame sau verkti. kaires puses kiauside simbolizuoja svetimus vyrus (vyra, zenta ) desines puses - savo vyrus (broli, sunu).
kai mes juodinam, niekinam, smeiziam kitus - mes kenkiam patys sau, darome invalidais save.
jei mama nestumo metu juodina, niekina save - jos vaikas jau gali gimti invalidu, jo ligos bus igimtos.
bet pagalvojau, kad galejo ir po gimdymo atsirasti, nebutinai nestumo metu. moteris po gimdymo labai jautri, labai pazeidziama ir su vaiku jie dabar sudaro viena, vaikas dabar visiskai priklauso nuo mamos, jos sielos ramybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 04 birželio 2010 - 18:36
QUOTE(gluosnis @ 2010 06 04, 19:15)
kai mes juodinam, niekinam, smeiziam kitus - mes kenkiam patys sau, darome invalidais save.
jei mama nestumo metu juodina, niekina save - jos vaikas jau gali gimti invalidu, jo ligos bus igimtos.

skaitau, ir taip sunku priimti... labai daug tiesos tame...
Atsakyti