Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

Na, dabar paklausiu kvailai blush2.gif katra puse yra desinioji - ta, kuri man yra desineje, ar kitiems ziurint i mane is priekio yra desineje? blush2.gif man kartojasi sinusito pozymiai antra sezona, ir tinsta ta puse kuri yra man desineje, ties ausimi, akimi, zodziu visa ta veido puse, tai taip suprantu kad Dievas kazka nori man pasakyti, o as negirdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2010 09 21, 00:44)
Dar noreciau paklausti su kuo susijes nagu kramtymas ? speju, kad tai susije su baimem ir abejonem.
is anksto aciu uz atsakymus smile.gif

nagus kramto vaikai/zmones kuriu pasauleziura erzina kitus. tie kiti pirmiausia tevai - tevai nepripazista savo vaiko pasaulio.

QUOTE(Medute28 @ 2010 09 21, 14:43)
Laba merginos, prieš kelias dienas pastebėjau, kad ėmė pūliuoti dešinės kojos nykščio kraštelis prie nago, ar tai galėtų būti susiję su mamos sunkia liga ir jos dabartine būsena...maudė anksčiau, bet nelabai gilinausi, vasara, basa, žolė, akmenukas, nežiūrėjau ir tiek, o va kai jau persiaviau į rudeninę avalynę supratau, kad tai ne dėl basumo..ačiū už paaiškinimus

О гнойном ногтевом воспалении пальца эстонцы говорят: «Палец безысходен». Выражаясь по-научному, речь идет о панариции. Поскольку кончики пальцев соотносятся с головой, то панариций того или иного пальца выражает способ решения соответствующей проблемы на физическом уровне. Если панариций гнойный, мы имеем дело с невыносимой униженностью из-за неумения решить данную проблему по-человечески.

Напомню о символическом значении пальцев:

–  1-й палец (большой) символизирует отца,

Проблемы пальцев рук выражают проблемы соответствующих людей, проблемы, связанные с отдаванием и приобретением в ходе работы и разных дел.  Проблемы пальцев ног выражают каждодневные проблемы, связанные с движением и преуспеванием на поприще работы и дел вообще.

Nykstis tai tevas moteru puseje. Dirba dirba, o ekonominio pastumejimo kaip nera, taip nera, moterims vis negana. Neviltis.
Reikia suprasti, kad dirbti reikia su meile , del saves, del kitu, kad per darba kazka apie save ir kitus suprasti, ne tam, kad daugiau uzdirbti... kai darbas tik del pinigu. jei susirgai tu - tai tavo problema, kuria peremei is tevo ir padidinai.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 22, 12:25)
Na, dabar paklausiu kvailai blush2.gif katra puse yra desinioji - ta, kuri man yra desineje, ar kitiems ziurint i mane is priekio yra desineje? blush2.gif man kartojasi sinusito pozymiai antra sezona, ir tinsta ta puse kuri yra man desineje, ties ausimi, akimi, zodziu visa ta veido puse, tai taip suprantu kad Dievas kazka nori man pasakyti, o as negirdziu g.gif

Perfekta, nieko cia kvailo - musu desine ir yra musu desine:)
Sinusitas yra labai stiprus susidirginimas , susierzinimas del artimu zmoniu.Kazkas tau artimas tave tiek erzina, kad nebetveri savyje:)

Jei kalbeti apie DIEVA is esmes, tai paprastai kalbant - DIEVUI nereikia noreti - jis buvo, yra ir bus -cia musu pareiga atsiverti jam ir isiklausyti i ji per savaja sirdi.O ir girdejimas ne beda - jei tik klausom, visada isgirstam:)
O ka gydytojai sako? As turiu galvoje del tinimo...nes tinstantis veidas siejasi su tuo, ka tu rodai pasauliui, kuo tiki ir kaip gyveni ir visa tai susyje su tavimi pacia.Pasistenk suvokti, kad :

YRA SAUGU BUTI SAVIMI.
AS ISREISKIU SAVE LAISVAI IR SU MEILE
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 09 22, 12:08)
nagus kramto vaikai/zmones kuriu pasauleziura erzina kitus. tie kiti pirmiausia tevai - tevai nepripazista savo vaiko pasaulio.

Nebūtinai. Mano penkiolikmetis kramto nagus dėl savo perfekcionizmo. Jis nori, kad viskas būtų tobula, pats viską nori padaryti tobulai, labai gerai mokytis, gauti labai gerus pažymius, būti klasėje gerbiamas ir t.t. Bet taip nebūna...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 09 21, 14:43)
Laba merginos, prieš kelias dienas pastebėjau, kad ėmė pūliuoti dešinės kojos nykščio kraštelis prie nago, ar tai galėtų būti susiję su mamos sunkia liga ir jos dabartine būsena...maudė anksčiau, bet nelabai gilinausi, vasara, basa, žolė, akmenukas, nežiūrėjau ir tiek, o va kai jau persiaviau į rudeninę avalynę supratau, kad tai ne dėl basumo..ačiū už paaiškinimus

Pedos siejasi su musu susivokimu, su tuo, kaip mes suvokiame pasauli, gyvenima, save ir kitus:)

Nykstys galejo supuliuoti del iaugusio nago kamputyje.Jei taip - tada - isgyveni susirupinima bei kaltes jausma del savo teisiu zengti gyvenime pirmyna

MAN DUOTA LAISVA VALIA PATIES DIEVO RINKTIS SAVO GYVENIMO KRYPTI
AS ESU SAUGI
AS ESU LAISVA

Buvau vienas is tokiu vaiku...tikrai taip jauciausi...norejau ju pripazinimo, bet kaip tai ypac mamai nerupejo mano jausmai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 22 rugsėjo 2010 - 13:16
Del ko galetu buti vaiko geltonas liezuvis (retkarciais vemimas,, virskinimo sutrikimas)...

Papildyta:
P.S. vaikui tik 2 metukai...
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2010 09 22, 15:16)
Del ko galetu buti vaiko geltonas liezuvis (retkarciais vemimas,, virskinimo sutrikimas)...

Papildyta:
P.S. vaikui tik 2 metukai...

Cia klausimas medikams...
Mano liezuvis pagelsta kai valau organizma , kai ima valytis kepenys ir tulzis.Tada paagelsta ne tik liezuvis, bet gali pagelsti net ir akiu baltymai:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 22, 15:03)
Perfekta, nieko cia kvailo - musu desine ir yra musu desine:)
Sinusitas yra labai stiprus susidirginimas , susierzinimas del artimu zmoniu.Kazkas tau artimas tave tiek erzina, kad nebetveri savyje:)

Jei kalbeti apie DIEVA is esmes, tai paprastai kalbant - DIEVUI nereikia noreti - jis buvo, yra ir bus -cia musu pareiga atsiverti jam ir isiklausyti i ji per savaja sirdi.O ir girdejimas ne beda - jei tik klausom, visada isgirstam:)
O ka gydytojai sako? As turiu galvoje del tinimo...nes tinstantis veidas siejasi su tuo, ka tu rodai pasauliui, kuo tiki ir kaip gyveni ir visa tai susyje su tavimi pacia.Pasistenk suvokti, kad :

YRA SAUGU BUTI SAVIMI.
AS ISREISKIU SAVE LAISVAI IR SU MEILE

Na, dabar galvoju, kad lyg ir nera mano aplinkoje tokio zmogaus del kurio taip buciau susierzinusi, sakyciau tai daugiau vyko praeityje...
Del sinusito gydytoju nuomone nesutampa - vieni sako kad yra ir reikia gydyti (nors vaistai jokie nepadejo, tik pradejus gerti avizu nuovira pacios iniciatyva, padetis siek tiek pagerejo), na o kiti sako kad nera pas mane sinusito...tyrimu padaryta begale doh.gif va, jauciu vel pozymius artejancio "malonumo", jau prisisodinau kvieciu zelmenu, gersiu ju sultis, ir labai tikiu kad tai man pades nes daugiau jau nezinau ko griebtis unsure.gif
Bet ka butent tas tinimas parodo? Tai, kad bijau buti savimi? g.gif
Atsakyti
Gluosni, LinguLingu ačiū, tikrai taip, perėmiau rūpestį dėl finansų, kaip tėčiui seksis, taip pat yra netikrumas dėl savo ateities, gyvenimo, pasirinkimo laisvės neturiu, o gal dar jos neatradau tarp savo rūpesčių..nuoširdžiai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Perfekta, ne tik avizu nuoviras, bet ir avizu dribsniu kisielius...tai puikus vaistas, tik ji verta vartoti maziausiai pusmeti.Jis isgydo net parkinsono liga:) Puikus sprenidmas gydytis naturaliomis priemonemis:)

dEL SINUSITO IR ARTIMO ZMOGAUS - MAN NUTIKO KARTA TOKS DALYKAS:
PAREJO VYRESNELE IS MOKYKLOS IR AS STAIGA PAJUTAU, KAD NEGALIU BUTI VIENAME KAMBARYJE SU JA blink.gif o ji kaip tycia vis is paskos...neturiu kur dingti, neriau i miegamaji, o ji kur buvus kur nebuvus vel paas mane:) Tokio sudirgimo priezasties ir dabar nesuvokiu, tik zinau, kad 48 valandu begyje atsirado skausmingas spaudimas , toks, kad rodesi akis kazkas is vidaus isspaus.Nei kvepuoti, nei prisiliesti.Ir staiga ziuriu TV - reklama - isvardyja simptoums ir visi kaip kad mano.Nulekiu parduotuven, nusiperku vaistu ir ka manai?po 4 valandu atsileidzia skausmas ir pradeda varveti nosis, valytis akiduobiu kaulai:) baisuoklsikas patyrimas, baisuokliskas.Bet idomaisia, kaad ir po siai dienai nesuvokiu, ko ji, mano pirmagimis tuo metu man taip "uzkliuvo":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 22 rugsėjo 2010 - 17:17
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 22, 19:10)
Perfekta, ne tik avizu nuoviras, bet ir avizu dribsniu kisielius...tai puikus vaistas, tik ji verta vartoti maziausiai pusmeti.Jis isgydo net parkinsono liga:) Puikus sprenidmas gydytis naturaliomis priemonemis:)

dEL SINUSITO IR ARTIMO ZMOGAUS - MAN NUTIKO KARTA TOKS DALYKAS:
PAREJO VYRESNELE IS MOKYKLOS IR AS STAIGA PAJUTAU, KAD NEGALIU BUTI VIENAME KAMBARYJE SU JA  blink.gif o ji kaip tycia vis is paskos...neturiu kur dingti, neriau i miegamaji, o ji kur buvus kur nebuvus vel paas mane:) Tokio sudirgimo priezasties ir dabar nesuvokiu, tik zinau, kad 48 valandu begyje atsirado skausmingas spaudimas , toks, kad rodesi akis kazkas is vidaus isspaus.Nei kvepuoti, nei prisiliesti.Ir staiga ziuriu TV - reklama - isvardyja simptoums ir visi kaip kad mano.Nulekiu parduotuven, nusiperku vaistu ir ka manai?po 4 valandu atsileidzia skausmas ir pradeda varveti nosis, valytis akiduobiu kaulai:) baisuoklsikas patyrimas, baisuokliskas.Bet idomaisia, kaad ir po siai dienai nesuvokiu, ko ji, mano pirmagimis tuo metu man taip "uzkliuvo":)

blink.gif Lingulingu, tai nori pasakyt kad visdelto yra mano aplinkoje toks zmogus g.gif
O del avizu nuoviro tai mastau gal tikrai vertejo ilgiau pavartot, nes pas mane gavosi gal pora men bendrai sudejus g.gif Na, bet jau prisisodinau zelmenu tai kelio atgal nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 22, 17:10)

Ar kas nors iš tavo pažįstamų pagijo nuo parkinsono ligos, gerdamas avižų dribsnių kisielių?
Atsakyti