Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

LinguLingu, gražus pasakojimas, bet pati žinai, jog lengva padėti kitam, sunku padėti sau...Gi ir pati turėjai rimtų bėdų ir iki šiol nesi iš jų išbridus, nors žinių turi pakankamai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 09 24, 15:21)
LinguLingu, Angele šviesusis, kokie galingi ir teisingi šitie žodžiai  wub.gif
Šimtą tūkstančių kartų ačiū Tau už juos, už tai, kad parašei juos, už tai, kad jie dabar yra čia, už Tavo Širdį ir gražius ketinimus. heart.gif  bis.gif

(Visoms pasiūlymas, tuos žodžius namie pasikabinti prieš akis, kad kasdien matytumėm ir galiausiai suprastumėm rolleyes.gif )

Spalvota Dienle, dekui tau uz nora darbuotis DIEVO VYGNUOGYNE...
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 24, 16:16)
Spalvota Dienle, dekui tau uz nora darbuotis DIEVO VYGNUOGYNE...

Noro darbuotis ji nepareiškė mirksiukas.gif Ji padėkojo už tavo duotą viltį smile.gif O tai ne tas pats. Aš vis dar turiu vilties, kad ir tu, LinguLingu, kada nors išlipsi iš savo priklausomybių ir pasveiksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 24, 17:20)
Noro darbuotis ji nepareiškė  mirksiukas.gif Ji padėkojo už tavo duotą viltį smile.gif O tai ne tas pats. Aš vis dar turiu vilties, kad ir tu, LinguLingu, kada nors išlipsi iš savo priklausomybių ir pasveiksi smile.gif

na, ne man skirta, bet.... Vaizgante, sorry, "neskaniai" skamba tokie pasisakymai... gal nereiktu viesint? nezinau, kokios problemos, kokie jusu santykiai, bet skaitau sia tema gana senai. Nera taip lengva atsikratyti savo problemu. Kitu - geriau matomos. Ir ne tik LinguLingu jas geriau mato. Jei is jos pasisakymu yra naudos kitiems, tai kodel gi ne.... Kad is knyginiu ziniu pamatyti desningumus, irgi ne viena knyga reikia perskaityt 4u.gif
ai....pilnatis gi dabar lotuliukas.gif (visus veikia) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 24 rugsėjo 2010 - 16:48
QUOTE(Ryke @ 2010 09 24, 16:47)
na, ne man skirta, bet.... Vaizgante, sorry, "neskaniai" skamba tokie pasisakymai... gal nereiktu viesint? nezinau, kokios problemos, kokie jusu santykiai, bet skaitau sia tema gana senai. Nera taip lengva atsikratyti savo problemu. Kitu - geriau matomos. Ir ne tik LinguLingu jas geriau mato. Jei is jos pasisakymu yra naudos kitiems, tai kodel gi ne.... Kad is knyginiu ziniu pamatyti desningumus, irgi ne viena knyga reikia perskaityt 4u.gif
ai....pilnatis gi dabar  lotuliukas.gif (visus veikia)  g.gif

Pilnatis čia niekuo dėta biggrin.gif Tiesiog kai aklas aklą veda, abu į duobę įkrenta. Kas, kad eidami vienas kitą guodžia, jog viskas bus gerai...Va man tie guodimai ir nepriimtini...Geriau žmogui žinoti realią padėtį.
Atsakyti
Kokia idomi tema wub.gif Skaiciau visa drinks_cheers.gif As irgi turiu klausima... Po sios vasaros pajutau, jog man sunku susikaupti. unsure.gif Gerai, kad nieko mokytis nereikia, nes tikrai butu sudetinga. aisku, vasara buvo karsta, bet dabar kai oras atveso, tik labai pamazu griztu i vezes, bet visgi jauciu pablogejima. Ar galejo itakoti tai stresas? Niekad nebuvau tingine, bet atrodo negaliu net pradetu anksciau darbu uzbaigti. Kaip kokiam sarkofage uzdaryta jauciuosi. Gal ka patarsite?

Ir dar, rodos niekur nebuvo klausta kur skaiciau.. Ka reiskia kai turi virskinimo sutrikimu? man visa gyvenima viduriai uzkieteje, o dar pries puse metu ir refliuksa igyjau.. Atrodo gydimas pavyko, bet visgi noreciau suzinot siu negalavimu dvasines priezastis... Viliuosi kad padesit pradeti eiti teisingu keliu..
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2010 09 24, 20:29)
Kokia idomi tema  wub.gif Skaiciau visa  drinks_cheers.gif As irgi turiu klausima... Po sios vasaros pajutau, jog man sunku susikaupti.  unsure.gif Gerai, kad nieko mokytis nereikia, nes tikrai butu sudetinga. aisku, vasara buvo karsta, bet dabar kai oras atveso, tik labai pamazu griztu i vezes, bet visgi jauciu pablogejima. Ar galejo itakoti tai stresas? Niekad nebuvau tingine, bet atrodo negaliu net pradetu anksciau darbu uzbaigti. Kaip kokiam sarkofage uzdaryta jauciuosi. Gal ka patarsite?

Ir dar, rodos niekur nebuvo klausta kur skaiciau.. Ka reiskia kai turi virskinimo sutrikimu? man visa gyvenima viduriai uzkieteje, o dar pries puse metu ir refliuksa igyjau.. Atrodo gydimas pavyko, bet visgi noreciau suzinot siu negalavimu dvasines priezastis... Viliuosi kad padesit pradeti eiti teisingu keliu..

Sveika mieloji, tu jau eini, nauju keliu turiu omenyje:) kitaip nebutum net uzklaususi:)

Zmones, kurie nesugeba paleisti senu ideju, sunkiai "virskina" naujas, zmones, kurie gyvena prisiminimais, uzstrige praeities ivykiuose...o kartais pasireiskiantis sykstumas (sunku patiketi, kad sykstumas gali tureti kazka bendro su viduriu uzkietejimu) kencia nuo uzkietejusiu viduriu.Turint omenyje tai persasi isvada, kad nesugebejimas susikaupti ir faktas, jog nesugebi atlikti pradetu darbu vercia galvoti, jog esi tiek fiziskai, tiek ir emocionaliai persipildziusi visa kuo...prisiminkim kad ir stikline, sklidina vandens...kiek vandens galima pripilti i pilna stikline?...Siuo atveju virskinimo sistema tiesiogiai susyjusi su smegenu veikla:) g.gif lotuliukas.gif Fiziskai atpalaiduoti viduriu uzkietejima padetu siltas vanduo ryte, tik nubudus, saukstas naturalaus sviesto su medumi, dienos metu grausk saliero kotus, o dar geriau - gerk zalias sultis - sauja salotu lapu, sauja spinatu, zalias obuolys, saliero kotas, agurkas, salantro pora sakeliu sudek i mixeri, uzpilk stikline vandens, sumalk, isspausk ir gerk kas diena.Pradek nuo dvieju triju saukstu, kol prieisi iki stiklines, toliau puses litro dienoje ir po pusmecio uzkietejimo nebeliks:)
Atsakyti
Lingu Lingu
kaip jūs rašėte apie senučiukę, patiriančią haliucinacijas, didelė asmenybė, kad klaidžioja po astralą..
iš tiesų tokiu atveju reikalinga begalinė kantrybė ir dar dvigubai tiek didesnė meilė
manau kad mano mamai yra kažkas panašiaus tik jos liga šizoftrenija

gal ką galėtumėte parekomenduoti mitybos klausimais, o ir gal kokių kitokių pagalbos būdų žinote.. kokių gerų idėjų

Didelis ačiū=)
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 09 25, 11:43)
Lingu Lingu
kaip jūs rašėte apie senučiukę, patiriančią haliucinacijas, didelė asmenybė, kad klaidžioja po astralą..
iš tiesų tokiu atveju reikalinga begalinė kantrybė ir dar dvigubai tiek didesnė meilė
manau kad mano mamai yra kažkas panašiaus tik jos liga šizoftrenija

gal ką galėtumėte parekomenduoti mitybos klausimais, o ir gal kokių kitokių pagalbos būdų žinote.. kokių gerų idėjų

Didelis ačiū=)

Mieloji, labai sunku ka patarti nematant zmogaus.

Bendrais bruozais imant - suvokiau, jog musu atveju bobulyte gyvena praeities prisiminimias, bet to nesuvokia.Kadangi subtilieji kunai turi atminti, jai atrodo, jog ji tai isgyvena butent ta akimirka, kada ja prisiminimai apie ta ar ana ivyki gyvenime yra apeme. Mums teko prisitaikyti prie jos gyvenimo ir prisiminimu kaitos ritmu, teko uzdangstyti stiklinius bei veidrodinius pavirsius, teko uzrakinti didesne dali duru namuose, pasalinti astrius bei duztancius daiktus. Saules laidos metu pastebejom, jog ji suirsta dazniau, todel vengiam sviesos kontrastu, dangstom langus.Kai jai uzeina judrumo metas, tiesiog leidziam jai judeti.Halucinaciju metu priklausomai nuo jos bukles, kalbedami priimam tai kaip "realybe", jei tai bauginantys vaizdiniai, tiesiog raminam arba bandom ja kazkuo sudominti.Tai tiesiog procesas, kiekviena diena, kiekviena valanda, mintue.Man pasiseke - jos vyras nepaprasto intelekto zmogus , bet MEILES pilna sirdimi, daznai leidziam jam isikisti jei jau mes nesugebam jai padeti...
Musu atveju padeti zymiai palengvino detoxsifikacija.Naudojam miltelius, kuriuos beriu ant jos megstamiausio sumustinio.Taip pat yra mazutis zirniukas, kuris palaiko zarnyne reikalinga bakteriju santyki ir yra mineralu misinys.Siuo atveju ieskojau ilgokai produktu, kurie veikia svelniai bet paastoviai, ir galima juos vartoti be pertraukos ilga laika.Detoxsifikacijos pavojus yra tas, jog toxsinai turi jungtis su riebalais, tik tokiu budu jie yra salinami per zarnyna, kitu atveju jie paprasciausiai patenka i krauja i limfa ir ima cirkuliuoti organzimu, kas sukelia apsinuodyjimo tikimybe.
Dabar apie dieta - bobulyte augusi mexsikoje, todel megsta visokias salotas, zalesius, kas yra labai i nauda.Jos megstamiausias vaisius - avocadas.Tai puikus riebalu saltinis. Taip pat valgom daug nekaitintu, naturaliu arba zaliu riesutu.Jei zmoguciui kramtyti sunku, galima malti kavos maluneliu padziovintus truputi riesutus ir miltelius deti i maista. Avizu dribsniai - mirktyi geriau, bet galima pamirkius per nakti virti trumpai ir pagardinti arba spirguciais arba sirupu, daug uogu, daug vaisiu, ypac papaja.Daug ir daznai vandens, net jei kyla pavojus jog bus slapia lova ryte:).Taip pat musu dietoje zemuogiu, erskeciu, melyniu arbatu misiniai.Kalbant apie mesa - jos valgom labai nedaug ir be padazu.Duona musu rupi ir tamsi, skatinati tustinimasi.Siuo atveju viduriu uzkietejimas yra neleistinas del nesugebejimo nusakyti savu pojuciu,ko pasekoje galimos rimtos pasekmes .Pradziai tiek
Vienam zmogui atlaikyti toki kruvi begalo sunku, todel butina pagalba is salies, todel yra dvi pamainos.
Po tryju menesiu pastebejau, jog bobulyte skaito mano mintis tikraja to zodzio prasme ir ne tik mano - dieduliukas sedejo ir skaite man laikrasti apie banku padeti musu mieste.Mes aptarem keleta dalyku, jis pakilo nuo stalo ir nuejo i seimos kambari prie TV, o as iejau pro duris i vonios kambari, per kuria patekau i miegamaji, nes bobulytei reikejo pagalbos apsirengiant.Ji pakele galva, paziurejo kazkaip kiaurai per mane, kaip vaikais uzsisvajojes megsta ziureti i suaugusyji kai buna savyje ir klausia?
I koki banka tu nesi savo pinigus? net pritupiau - nes ir apie tai su dieduliuku kalbejom.Girdeti ji negalejo, nes dvejos durys buvo uzdarytos...ir taip kasdien, o ir pripratau jau .Ji kaip antena sugaudo visus aplinkos daznius, tad nuo jos nuslepti savu emociju beveik neimanoma.Belieka MYLETI, kito kelio nera lotuliukas.gif todel atvira sirdimi priimu visas savo pamokeles ir darau geriausiai ka galiu, ko daznai nutinka, kad nepakanka lotuliukas.gif toks jau gyvenimas - KURIMAS

Jei kils klausimu, uzsuk pas mus i svetainele arbatos puodeliui...prie arbatos malonu pabendrauti
Atsakyti
Aš irgi su klausimu ir gal sulauksiu patarimo.
Prieš pusę metų prasidėjo problemos: skausmas mylintis, lytiniuose organuose atsirado niežulys, deginimas. Tyrimai idealūs, ligos niekas nerado, išrašė vaistų, nes kažlą turėjo išrašyti, padėjo. Prieš mėnesį vėl atsinaujino tie patys simptomai, vėl daktarai nieko neranda, tyrimai idealūs.. Gal patarimų?
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 09 25, 15:09)
Prieš pusę metų prasidėjo problemos: skausmas mylintis, lytiniuose organuose atsirado niežulys, deginimas.
Tyrimai idealūs, ligos niekas nerado, išrašė vaistų, nes kažlą turėjo išrašyti, padėjo. |Prieš mėnesį vėl atsinaujino tie patys simptomai, vėl daktarai nieko neranda, tyrimai idealūs.. Gal patarimų?

Neaiski paryskinta pasisakymo dalis:
Pakomentuok prasau issamiau - dekui ML
suprantu jog tyrimai gali buti idealus, israse vaiztu nors 'ligos" ir nerado? Kam ir nuo ko vaistukai buvo israsyti? Gal gali parasyti pavadinima? Tikiu jog bendrom jegom rasim atsakus ir situacija pageres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 09 25, 15:09)
Prieš pusę metų prasidėjo problemos: skausmas mylintis, lytiniuose organuose atsirado niežulys, deginimas. Tyrimai idealūs, ligos niekas nerado, išrašė vaistų, nes kažlą turėjo išrašyti, padėjo. Prieš mėnesį vėl atsinaujino tie patys simptomai, vėl daktarai nieko neranda, tyrimai idealūs.. Gal patarimų?

O iki to laiko, kol sulauksiu atsako, pamastykim drauge - Savo poreikiu neigimas,prisitaikymas prie nepakenciamusalygu, nesamoningas noras pebgeti is situaciju, kurios veda prie nemaloniu ar bauginanciu poklabiu gali sukelti niezuli makstyje.Save nevertinimas, nepasitikejimas sukelia baime, baime zadina savigynos refleksus, kas gali paasireiksti kaip pretenzijos vyrui.
NEzinau kokie jusu santykiai, bet man padejo pamenu atviras pokalbis apie santykius ir paaiskejo, jog zmogus labai supratingas, ir paaiskejo, kad tai ne, jis bet mano baime:)
Intymumas yra puikus vaistas nuo visu liug.Dazna is moteru ne tik kad nedrysta, bet ir bijo pasisakyti ka jaucia arba ko ne...
Gyvenimisko dziugesio trukumaas yvenime, kaltes jausmas, pyktis ant partnerio, isugdytas lities organu gedyjimosi jausmas, pojutis :nesvarumo" ir t.t. begales priezasciu:) Taip pat saves baudimas uz visa kas auksciau isvardinta:)
Niezejimaas gali atsirasti ir po oralinio sexso, ypac jei partnerio organizmas uzrugstejes arba jis yra kandidos nesiotojas, arba turi paradantoze...prazdiai uzteks:)ir nesibaimink, rasi atsaka, nes yra kalusimas.Visata rupinasi tais, kurie iesko :_)
Atsakyti