Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 25, 23:25)
Ir aš šią nemalonią problemą turėjau trumpam po visų trijų gimdymų. Manau, kad tai neturi jokių dvasinių priežasčių, o susiję su hormoniniais pakitimais...

Taip aiškina visas ligas šiuolaikinė medicina. Žinoma jiems nėra jokių dvasinių priežasčių ax.gif

QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 26, 01:13)
RamuneM, mane nustebino tavasis uzklausimas - paliksiu vietos pamastymams:) Pagarbiai ML

Kodėl nustebino? Jus minėdama apie užkietėjusių vidurių dvasines priežastis, neminėjote, kad išimtis pagimdžiusios moterys ar žmonės ką tik po operacijų (jie taip pat dažnai turi šią laikiną problemą). Po poperacijų dar galima išvedžioti, kad sutrinka organizmo veikla, nes tai nėra natūrali procedūra, tai intervencija į organizmą. Tačiau gimdymas, tai natūralus procesas. Nekalbėkime apie komplikacijas, apie cezarius, epidiūrus ir t.t., o apie natūralų gimdymą ir po jo apsunkusią virškinimo sistemą.

Atsiprašau, LinguLingu, kad turiu analitinį mąstymą ir negaliu visko neapmąsčiusi, priimti sprendimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 26, 16:17)
Taip aiškina visas ligas šiuolaikinė medicina. Žinoma jiems nėra jokių dvasinių priežasčių  ax.gif
Kodėl nustebino? Jus minėdama apie užkietėjusių vidurių dvasines priežastis, neminėjote, kad išimtis pagimdžiusios moterys ar žmonės ką tik po operacijų (jie taip pat dažnai turi šią laikiną problemą). Po poperacijų dar galima išvedžioti, kad sutrinka organizmo veikla, nes tai nėra natūrali procedūra, tai intervencija į organizmą. Tačiau gimdymas, tai natūralus procesas. Nekalbėkime apie komplikacijas, apie cezarius, epidiūrus ir t.t., o apie natūralų gimdymą ir po jo apsunkusią virškinimo sistemą.

Atsiprašau, LinguLingu, kad turiu analitinį mąstymą ir negaliu visko neapmąsčiusi, priimti sprendimų  ax.gif

Dekui RamuneM uz atsaka.Neminejau del vienos papraastos priezasties - kalba sukosi apie viduriu uzkietejima kaip pirmine priezasti .Tavo minetieji atvejai yra salutinis padarinys, kuris tera pasekme. Siuo atveju pirmine priezastis butu operacija:)
Atsiprasineti nereikia, nes kiekvienas is musu esam tokie, kokie esam.Net ir analitiskai mastant vertetu prisiminti pazvelgti i bendra "plana" kitaip sakant - visuma. Gimdziau tris kartus ir tik pirmaji karta viduriai uzkietejo.Kitus kartus buvau gudresne - kadangi turejau begales pienelio, pasirupinau atstatyti skysciu kieki organizme, kiek imanoma anksciau ir pavyko isvengti viduriu uzkietejimo.Kas be ko, viskas velgi remiasi i musu poziuri, paziuras ir TIKEJIMA:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 26, 15:43)
Nuojauta  - puikus dalykas.O ar bandei saves klausti ka tai galetu reiksti? Bet koks skausmas, poreikis savibausmei...Kodel save baudi? Kojomis mes remiames, vaikstom, einam pirmyn arba atgalios.
Atskirai pamascius apie ibrezimus aiskeja, jog zmogus, kuris jauciasi draskomas situacijos, gyvenimo, kad ji gyvenimas apiplesineja sekmes atzvilgiu, meiles, draugu atzvilgiu, pinigais - nutinka kad jis isidreskia.Tavuoju atveju kazkodel atejo galvon mintis, vidujai nepasitiki DIEVU, jautiesi jo skriaudziama " Dieve, kodel visi turi,o man neduodi"?...mazdaug taip, kazkas panasaus.Bet svarbiausia, jog pati ieskotum, tikrai surasi atsaka:)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
manau, kad tas variantas, kad gyvenimas ne viska man duoda visai galimas smile.gif o paciai tai lindo mintis, kad gal gyvenime lendu i dalykus, i kuriuos geriau nelisti, nes paskutiniu metu atsirades susidomejimas taro, kuno energijom ir dvasiniu saves tyrinejimu smile.gif
Atsakyti
Neatsistebiu kiek skaitau, kokia sitoj temoj faina atmosfera wub.gif

Naudoju pasta su visais pribumbasais, be fluoro, tikrai padeda drinks_cheers.gif Bet kartais buna tokiu dienu, kai atrodo dantis skauda net nuo peilio brukstelejimo i lekste, ir panasiu saiziu garsu blink.gif Uztai ir pradejau ieskoti priezasties...
Papildyta:
xxxmazexxx, bet kad kunas nenoretu jog ji tyrinetum juk nera logiska g.gif
Atsakyti
LinguLingu, mano viduriai nebuvo užkietėję nei karto po visų keturių gimdymų, bet nebuvo visą mėnesį po gimdymo virškinimo sistema gera, tiksliau tuštinimosi sitema, nebuvo taip kaip visada. Puikiai žinojau visas praktikas kaip save apsaugoti, skysčius atstatyti, ką gerti, ką valgyti ir kaip. Ir kiek supratau iš gydytojų, tai aš vos ne vienetinis atvejas, laimingoji, kuri kažkokiu būdu tai išvengiau. Tai nieko bendro su požiūriu mirksiukas.gif Kiekviena moteris norėtų, kad organizmas kuo greičiau atsistatytų po gimdymo, bet taip nebūna. Aš esu viena iš tų, kurios senovės laikais pagimdydavo laukuose ir toliau tęsdavo darbą. Gal todėl ir po gimdymo problemų didelių neturėjau, bet meluočiau, jei sakyčiau, kad viskas buvo taip pat. Mes, moterys, mėgstame labai greitai užmiršti tuos nepatogumus, sakyti kitoms, kad buvo menkniekis, viskas normalu, bet tai juk ne tiesa. Kas išbalansuoja moters organizmą po tokio natūralaus veiksmo, kaip gimdymas?

Juk ne bereikalo tiek daug daroma, kad moteris gimdytų kuo lengviau, be skausmo, bet kad ir kokios pagalbos jai suteikiamos, organizmo atsistatymas nebūna lengvesnis. Aš net negaliu sakyti, kad po natūralaus gimdymo atsistato lengviau, nes vėl tai priklauso nuo konkrečios moters organizmo. Ir vis tiek mano nei smegenys, nei širdis nerimsta ... Kodėl moters organizmas išbalansuojamas po gimdymo?

Dabar nukrypimas, kurį prisiminiau iš vaikų pokalbio. Vyresnėliai vaikai pakankamai dideli, kad suprastų apie mano nėštumą, todėl jiems teko atsakyti į labai daug ir sudėtingų klausimų. Daugiausiai gavau iš mažiausiojo, penkiamečio. Vienas iš klausimų: kodėl vyrai turi spenelius. Čia po to kai išsiaiškinom kaip kūdikis maitinsis, kam moteriai skirtos krūtys. Nieko kito neliko, kaip vėl ir vėl perskaityti žmogaus sukurimo istorijas Biblijoje. Ir mažasisi užsikabino už sakinio: o kas būtų buvę, jei žmogus būtų buvęs patenkintas su gyvūnais ir Dievas nebūtų matęs, kad jam negera būti vienam? Kas tada būtų gimdę vaikus?

Bandžiau atsakyti, kad Dievas būtų radęs kitus būdus, nes jis Dievas. Tačiau nuo tos dienos pradėjau mąstyti daugiau apie moters šią nuostabią paskirtį GIMDYTI ir kai perskaičiau LinguLingu žinutę apie vidurių užkietėjimo priežastį, tai ir užsidegė smegenyse lemputę su klausimu kaip čia dabar yra.
Atsakyti
QUOTE(xxxmazexxx @ 2010 09 26, 17:41)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
manau, kad tas variantas, kad gyvenimas ne viska man duoda visai galimas smile.gif o paciai tai lindo mintis, kad gal gyvenime lendu i dalykus, i kuriuos geriau nelisti, nes paskutiniu metu atsirades susidomejimas taro, kuno energijom ir dvasiniu saves tyrinejimu  smile.gif

Mieloji, Dievas ir taro neturi nieko bendro.Gal kaip tik del to ir jauti tai ka jauti:) Tai ka tu "tyrineji" tera ezoterika...nemaisykim to su Dievu ir dieviskumu, neplakim visko i viena katila, pasekmes to paprastai buna liudnos

Papildyta:
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 26, 17:58)
================
ir kai perskaičiau LinguLingu žinutę apie vidurių užkietėjimo priežastį, tai ir užsidegė smegenyse lemputę su klausimu kaip čia dabar yra.

Dekui RamuneM uz issamu atsaka, tik as priminsiu, kad uzklaususioji paraase aiskiai jog vaikuciu dar neturi , tai pat pabresiu , jog viduriai kieteja ne tik moterims, bet ir VYRAMS ir dazniau, si tema ne apie gimdyves ir ju pogimdyvines patologijas.Apie nuskausminimus ir gydytoju taktikas bei bizni, turiu sava nuomone, kurios nepakeis pasisakymai sioje temoje.Kalba sukasi apie
bendrus bruozus, mintyjima ir neigiamu isgyvenimu itaka musu organzimui, tad as ir pasiliksiu tame diskusijos lygmenyje. Dekui
ML
Papildyta:
QUOTE(RamuneM @ 2010 09 26, 17:58)
.[B] Puikiai žinojau visas praktikas kaip save apsaugoti, skysčius atstatyti, ką gerti, ką valgyti ir kaip. Ir kiek  supratau iš gydytojų, tai aš vos ne vienetinis atvejas, laimingoji, kuri kažkokiu būdu tai išvengiau. Tai nieko bendro su požiūriu  mirksiukas.gif

Niekaip nesutinku del poziurio - butent todel ir esi kas esi, bei jautiesi isimtinai sveikai,ko pasekoje fizinis kunas nebeturi "pasirinkimo" kaip tik vykdyti tiksliai informacinius nurodymus ,nes turi teisinga poziuri i mityba, i sveikata .
Tai mano nuomone, taip as "matau" , gal todel ir mano fizinis kunas kol kas sveikas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 26 rugsėjo 2010 - 17:38
Ramune, mane labai sudomino tavo klausimas. Prisimindama savo gimdymus, prisimenu ir labai daug neigiamų emocijų, susijusių su medikais...Gal dėl tų neigiamų emocijų, patiriamų tokiu svarbiu gyvenimo momentu, ir susiję kai kurie negalavimai, moterims atsirandantys po gimdymo?
Atsakyti
O aš neturėjau jokių neigiamų emocijų. Tik gal su pirmų vaikų turėjau daugiau baimės iš nežinojimo kaip ten man bus. Bet su visais kitais aš visada buvau rami ir tikra, nes puikiai žinojau kaip mano kūnas elgiasi, ką turiu daryti, kokios pagalbos iš vyro prašyti, o gydytojai buvo tik tam, kad priimtų mažiukus. Visą kitą man nei truputį nebuvo įdomu ir nejaudino.

Tačiau žinoti kodėl laikinai moteris po to momento tampa pilna mini ligelių, norėčiau. Būtent kaip žvelgia dvasinių priežasčių aiškintojai.

Kai žmogus prisidaro ligų kitais atvejais, lyg ir viskas aišku. Aiškinamės, ieškom, keičiam ir dirbam.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 26, 19:46)
Mieloji, Dievas ir taro neturi nieko bendro.Gal kaip tik del to ir jauti tai ka jauti:) Tai ka tu "tyrineji" tera ezoterika...nemaisykim to su Dievu ir dieviskumu, neplakim visko i viena katila, pasekmes to paprastai buna liudnos.

Gal galėtumėt plačiau apie tai parašyti?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 09 26, 20:02)
Gal galėtumėt plačiau apie tai parašyti?

Dekui Gytare uz paklausima, deja tai atskira tema
Uzsuk i svetainnele, gal rasi ko ieskojusi:) ML
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 26, 19:33)
Dekui Gytare uz paklausima, deja tai atskira tema
Uzsuk i svetainnele, gal rasi ko ieskojusi:) ML

Akivaizdus verbavimas lotuliukas.gif Ne, į mano svetainėlę prašom mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 26, 19:36)
Akivaizdus verbavimas  lotuliukas.gif  Ne, į mano svetainėlę prašom  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Isiterpsiu..
Kazkaip instinktyviai mamalupa.lt narsyklej suvedziau. lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti