Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 09 28, 18:12)
Norejau paklausti ar kodavimasis padeda alkoholizmu serganciam zmogui?

Verta pasiklausyti, pasigilinti:)

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 10 03, 20:45)
sventas naivume  rolleyes.gif
jus tikra, kad ta piena nesuvalgote kokiu kitu  pavidalu? pvz. balta duona ar bandeles, lietiniai ar kiti blynai ar kiti gaminiai is teslos kaip koldunai- virtinukai, ar omletai, kugelis,  saldainiai, sokoladai...jau nesakau apie kitus pieno produktus kaip grietine, sviestas ir varske...? ir valgote tuos 15 metu tik pacios pagaminta maista? zinote, net maistas supranta mylim mes ji ar ne. jei as apie kazka galvoju, kad tai blogis, protestuoju pries ji ( o alergija ir yra protestas) tai as ta energija bet kokiam pavidale nepriimu. zmones saujom geria papildus ir niekaip nesupranta kodel jiems truksta kokio  nors gyvybiskai svarbaus mineralo pvz. kalcio  doh.gif
tokiems protingiems kenkia is vis gyventi, o ne piena gerti  doh.gif

Gluosni, skaitau tavo paskutinius postus ir nepažįstu tavęs...Kas pasidarė? Tiek smerkimo gaidelių anksčiau nebuvo mirksiukas.gif
O dėl meilės maistui- pritariu. Pastebėjau, kad vegetarai turi polinkį į alergijas... Gal todėl, kad per daug apie maistą šneka ir jį sureikšmina? g.gif
Atsakyti
Skaičiau dabar straipsnį , kad 1995m. Prancūzijoje buvo atlikta šeimų vaisingumo analizė, o jos išvados: šeimos, kur vienas iš tėvų vegetaras, yra 55 proc. nevaisingumas, kuriose abu potencialūs tėvai yra vegetarai - 85 proc. nevaisingumas blink.gif
Ką jūs į tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 10 04, 08:14)
Skaičiau dabar straipsnį , kad 1995m. Prancūzijoje buvo atlikta šeimų vaisingumo  analizė, o jos išvados: šeimos, kur vienas iš tėvų vegetaras, yra 55 proc. nevaisingumas, kuriose abu potencialūs tėvai yra vegetarai - 85 proc. nevaisingumas  blink.gif
Ką jūs į tai? g.gif

Aplink mane daug vegetarų ir visi turi vaikų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 10 03, 21:45)
sventas naivume  rolleyes.gif
jus tikra, kad ta piena nesuvalgote kokiu kitu  pavidalu? pvz. balta duona ar bandeles, lietiniai ar kiti blynai ar kiti gaminiai is teslos kaip koldunai- virtinukai, ar omletai, kugelis,  saldainiai, sokoladai...jau nesakau apie kitus pieno produktus kaip grietine, sviestas ir varske...? ir valgote tuos 15 metu tik pacios pagaminta maista? zinote, net maistas supranta mylim mes ji ar ne. jei as apie kazka galvoju, kad tai blogis, protestuoju pries ji ( o alergija ir yra protestas) tai as ta energija bet kokiam pavidale nepriimu. zmones saujom geria papildus ir niekaip nesupranta kodel jiems truksta kokio  nors gyvybiskai svarbaus mineralo pvz. kalcio  doh.gif
tokiems protingiems kenkia is vis gyventi, o ne piena gerti  doh.gif

aišku, kad suvalgau. Bet jei dar ir tą parduotuvinį "pieną" pilsiu ant viršaus - stiklinė ir bus perpildyta. Nevalgau varškės išvis, nemėgstu. Grietinės - labai mažai. O be to, sveikiausia valgyt rūgščius prieno produktus. Šitiek daug literatūros šia tema, beje...O visus kitus produktus ir patiekalus, kuriuos suminėjot, visiems sveika apribot tongue.gif
O jūs gerkit į sveikatą tą pieną ir gal nebūsit ir toliau naivi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Spalvota diena @ 2010 10 04, 09:14)
Skaičiau dabar straipsnį , kad 1995m. Prancūzijoje buvo atlikta šeimų vaisingumo  analizė, o jos išvados: šeimos, kur vienas iš tėvų vegetaras, yra 55 proc. nevaisingumas, kuriose abu potencialūs tėvai yra vegetarai - 85 proc. nevaisingumas  blink.gif
Ką jūs į tai? g.gif

dabar apskritai daug porų negali turėti vaikų verysad.gif Nemanau, kad dauguma jų - vegetarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 04 spalio 2010 - 08:49
QUOTE(gryda @ 2010 10 04, 09:48)
dabar apskritai daug porų negali turėti vaikų  verysad.gif Nemanau, kad dauguma jų - vegetarai.

Ne, tai žinoma, tiktai mane nustebino tokie tyrimų rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 10 02, 18:52)

O vietoj sviesto pasigaminkite ghee - labai puikus ir skanus dalykas  thumbup.gif

Norėčiau paklasuti, kaip pati gaminat ghee? Aš dariau pagal visas instrukcijas, net termometrą laikiau įkišusi, bet gintaro spalvos ir riešutų kvapo nesigavo. Nors baltymų kruopos iškrito.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 10 04, 11:00)
Norėčiau paklasuti, kaip pati gaminat ghee? Aš dariau pagal visas instrukcijas, net termometrą laikiau įkišusi, bet gintaro spalvos ir riešutų kvapo nesigavo. Nors baltymų kruopos iškrito.

na, susiradau interenete receptą ir jo laikiausi. Man pavyko. Bet esu gaminusi tik 1 kartą ax.gif Nes tik viena šeimoje tokį sviestą ir tevalgau. Man skanu.

Gausim bart, kad ne į temą kalbam.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 04, 08:56)

O dėl meilės maistui- pritariu. Pastebėjau, kad vegetarai turi polinkį į alergijas... Gal todėl, kad per daug apie maistą šneka ir jį sureikšmina?  g.gif

kai skrupulingai pradedama galvoti ir rinktis, ką dėsim į burną, gyvenime galima pražiopsoti daug įdomių dalykų biggrin.gif Kūnas pas žmogų nėra alfa ir omega g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 04, 07:56)
O dėl meilės maistui- pritariu. Pastebėjau, kad vegetarai turi polinkį į alergijas... Gal todėl, kad per daug apie maistą šneka ir jį sureikšmina?  g.gif

o visavalgiai serga kitomis ligomis.
Nesu nei už vegetarus, nei prieš juos, nei už viską valgančius, nei prieš juos. Kraštutinumai apskritai blogis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2010 10 01, 14:53)
Gerbiu jūsų nuomonę ir įsitikinimus. Tačiau žinios priklauso nuo to, kur domimės. Jei pasiklausysim induistų, pav., Torsunovo, tai būtent dėl jūsų paminėtų priežasčių karvė laikoma šventu gyvuliu ir pieno produktai priskiriami satviniam maistui. Nes karvė savo noru tarnauja žmogui visą gyvenimą, o galiausiai miršta nuo jo rankos.  (manau, neverta kalbėti apie tai, kad parduotuvės pienas kitoks nei 'tikras'.)

Kai kurių pakraipų mokymai teigia, kad net daržoves valgant mes "nusidedam" ar nusikalstam.  Gal esat skaičiusi, kad atliekant čiodo ritualus medituojantis atlieka savo kūno paaukojimus visoms gyvoms būtybėms, kurias suvalgė, tame tarpe ir augalams, jei tik atmintis nepaveda g.gif Juk ir kvietys augina grūdus ne batonams, o tam, kad pasisėtų ir taip pratęstų save smile.gif
Papildyta:

Na, nuo pieno produktų galvos turbūt niekada neskaudėjo, bet nuo saldumynų ir mėsos- pastoviai persistengus pavartoti blink.gif Aišku, viskam turi būti ribos. Ir vandens perteklius organizmui nesveika.

mastau taip; ne vienas zinduolis negeria ar kitaip nevartoja(nesimelzia) kito zinduolio pieno. ne vienas zinduolis nevartoja savo pieno isauges is vaikystes. zmogus yra zinduolis. be pieno ne vienas zinduolis nepasimire. ir ca atsargu kazkaip uztenka... vedose daug kas yra rasoma. apie kastas taipgi pat mirksiukas.gif reiskia tos ligos kurios ateina vartojant pieno produktus, gali kilt is dvasiniu priezasciu - mes negeri. atimam piena is karvutes vaiko. vienas japonu mokslininkas teigia, kad jei zmones nevartotu pieno ir jo gaminiu nesirgtu tokiom ligom kaip infarktai, insultai ir veziai. nes pienux daugina lasteles, kurios siaip reikalingos auganciam versiui. o kur daugiau suaugusiam zmogui augti? nu kas cia zino. bet gal reikia tiketi zmogum, kuris ju nevartoja nuo 19 m, o nuo tada nustojo sirgti g.gif man sunku atsisakyti pieno produktu, nes jie man iprasti ir pan. blynus kepu, surelius valgau, bet stengiuosi kuo maziau. labai mazai. ir zinau, kad del to kalcio man nepritruks.
del mesos - zmogus yra mitybos grandines virsuje, deja. todel zmonija vegetarais tikrai netaps...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 spalio 2010 - 10:39
o ir kalcis kalciui nelygus.

http://www.homosanit...AJUS_IR_REALYBE

http://www.homosanit...askirdami_kalci

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 04 spalio 2010 - 10:56