Įkraunama...
Įkraunama...

Kodel naudoti dirzo neverta

QUOTE(State @ 2010 06 22, 14:57)
Įsiterpsiu. Manau jei su vaiku neįmanoma susitvarkyti be fizinių bausmių, reikalinga ir beržinė košė. Vaikas turi išmokti paklusti tėvams.


Vaikas turi išmokti pasirinkti, o ne paklusti tėvams. Mane tėvai mokė jiems paklusti (be diržo, bet grynai - paklusti) ir kas iš to išėjo? Išėjau aš, visada turinti savo nuomonę ir besilaikanti jos, o kai pajuntu, jog tėvai spaudžia, nes nori "kad jiems paklusčiau", iš karto užsiblokuoju ir tikrai neketinu elgtis taip, kaip jie nori. Esu seniai suaugusi, bet iš didelio noro padaryti mane paklusnų vaiką tėvai užsiugdė merginą, kuri nerealiai džiaugėsi, kai išvyko į sostinę studijuoti ir kai PRADĖJO SAVO gyvenimą. Nuo tada man prasidėjo tikras gyvenimas su mano pačios mintimis ir pykčiais, jeigu tik pajuntu tėvų norą, kad jiems paklusčiau. Negali būti jokios kalbos apie tai, tėvai turi siekti, kad vaikas su jais tartųsi, konsultuotųsi, bet ne paklustų jiems, nes kuo daugiau tėvai stengsis, kad jiems vaikas paklustų, tuo labiau vaikas nuo jų atsiribos ir mažiau klausys.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 06 19, 19:51)
*Universalizmas ir bendrai new age judėjimas - tas bandymas visų religijų praktikas jungti į vieną košę - atsirado visai neseniai - ne ilgiau už 200metų. Jus gi ne galit vienareikšmiškai pasakyti, kad tikite būtent hinduizmu wink.gif.
**Prie ko veda toks suvedimas visko į moters vidų - rašiau anksčiau Važgantei, jeigu nori, gali pakomentuoti, ji atsisakė smile.gif. Nepyk, čia tiesiog asmeninės filosofijos, tikėjimo klausimas - aš tiesiog tikiu kitaip. O dėl ezoterikos - kažkada buvau įkritus į tą liūną,  labai skausmingai, dėl to taip netoleruoju.


*Mokymas atleisti-Kristaus mokymas.
**
QUOTE
Жизнь каждого человека зависит прежде всего от него самого, какого бы пола он ни был. И ни к чему обвинять других. Но если речь идет о семье как единстве, незримую сторону которой выражает ребенок, то необходимо в этом единстве выделить очередность по важности. Жизнь начинается с женщины.


ir Aciu Dievui, kad taip yra smile.gif
Atsakyti
Gerbiamam gluosniui galiu pasakyti, kad bent jau prie Kristaus (nekalbu apie šiuolaikines technologijas, kurios kai kurios manęs nežavi, kai kurios žavi) gyvenimas prasidėdavo ne nuo moters, o nuo moters ir vyro.
Kiek čia dar tokiom demagogijom užsiiminėsit, a? wink.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry39072735
verda diskusija apie vaikų lupimą
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 07 26, 20:42)
http://www.supermama...;#entry39072735
verda diskusija apie vaikų lupimą

kad ten ne diskusija. kažkas nusišnekėjo arba provokaciją padarė, o kitos kad supuolė kaip varnos doh.gif
Atsakyti
Va, straipsnis "ne varnoms" biggrin.gif
Ar bausime vaikus?: http://gyvenimas.del...s.d?id=35575789
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 19 rugpjūčio 2010 - 06:45
QUOTE(amber+ @ 2010 06 16, 01:30)
Tai as ir manau ,kad blogo nieko ner,bet va klausimas kaip toki nekantru,jautru,uzsispyrusi ,nekalbanti vaika aukleti yra taisiklingiausia.Dirzo naudot nenoriu.
Po keliu menesiu skrisiu i LT tai nuvaziuosiu i raidos centra paziuret ka jie del vako raidos pasakys. Bet kaip tuos pora menesiu elgtis,kai kantrybe senka.

Truputuka paskaitinėjau ir labai norėčiau sužinot kaip jums po vasaros, ar buvot raidos centre? Kaip sekėsi?

Su viena mama laukdamos išeinant iš baseino vaikų , aptarinėjom problemas ,kylančias su vaikais ( auginu neklaužadas pametinukus ,tik 1,5 m. skirtumas). Labai patiko jos posakis : tai kas gaujos vadas? Jeigu jau apsiimam vadovaut vaikams ,tai reikia labai didelio nuoseklumo ,kad pasiekt paklusnumo. Supratau , kad perdaug nuolaidžiauju ...Ir iš to visi nesutarimai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 22, 16:16)
Aš tai manau, kad vaikui tėvai turi būti autoritetais, ir tam diržas nereikalingas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2010 09 11, 23:03)
tai kas gaujos vadas? 


Labai gerai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.perkuvaik...e=article&id=25
Atsakyti
Neperskaiciau visos temos, bet pazadu tikrai perskaityti bet nesusilaikiau neparsius komentaro. Turiu du vaikus, vienas jau i paauglyste lipa, ir niekada neturejau uzristu spinteliu ar sukeltu brangesniu daiktu, mano vaikai buvo isaukleti, ir yra beje. Nuo pat mazumes zinojo, kur yra suaugusiuju daiktai o kur ju zaislai, niekada esupratau ir nesuprasiu leidimu vaikams daryti ka nori, atseit kad netraumuoti ju. O tai kada aukleti vaikus ruosiates, kai suaugs??? O su berniukais isvis smagu klausytis, kai vienose temose zmona skundziasi, koks vyras netvarkingas, blogas ir t.t o apsisukusi sunui is paskos su servetele laksto, ir dziaugiasi, koks gabus, kaip sienas moka nuteplioti, ir krist ant zemes saukdamas, cirkas ir tiek. Vyrai tokie, nes mes-MOTERYS juos tokius uzauginam, vaikai, kaip taupykle, ka idesi, ta turesi, bet tai nereiskia, kad jei jiems leisim daryti ka jie nori, jie tuo paciu atsilygins mums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2010 12 07, 21:49)
Neperskaiciau visos temos, bet pazadu tikrai perskaityti bet nesusilaikiau neparsius komentaro. Turiu du vaikus, vienas jau i paauglyste lipa, ir niekada neturejau uzristu spinteliu ar sukeltu brangesniu daiktu, mano vaikai buvo isaukleti, ir yra beje.


Labai idomu butu suzinoti, ka norima pasakyti savoka "isaukletas vaikas"
Ir kodel butent sioje temoje paskelbei savo zinute? ax.gif
Atsakyti