Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės diskutuojam toliau...

QUOTE(Kirkė @ 2010 06 23, 15:20)
VALIOOO  thumbup.gif  šiandien gavom statybų leidimą  clap.gif  yahoo.gif assa.gif

4u.gif sveikinimai

o aš dabar galvoju gal geriau tas lietus pasibaigtų biggrin.gif pamatams tai gerai, bet mūrininkai dabartinio objekto nepabaigs ir mums tuo pačiu užvėluos doh.gif reiks nuvažiuot iki to namuko pažiūrėt, ar darbai vyksta per tokias dienas blink.gif
Atsakyti
VALIOOO  thumbup.gif  šiandien gavom statybų leidimą  clap.gif  yahoo.gif assa.gif 

thumbup.gif thumbup.gif kaip faina
Atsakyti

Vėliau bus drenažas. Dabar kasimės grioviuką kartu su kaimynu vandeniui nuleidinėti iki melioracijos griovio.
Dėl tų pamatų tai man irgi nesuprantama kodėl tokius aukštus darosi kai kurie žmonės. Čia gal kokį kompleksą viduje turi, pvz: jaučiasi neužtikrinti gyvenime,  smile.gif todėl statydami namą "išvaro" tokius pamatus, kad ne namas, o tvirtovė gaunasi.  lotuliukas.gif  hihihi.gif Betrūksta tik langų panašių į šaudymo angas, nors ir tokių esu mačiusi  blink.gif

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš tai irgi nesuprantu, o ir negražu man aukšti labai pamatai, gerai, jei dar sklypas sulyginamas su pamatu, bet jei 70 cm virš žemės blink.gif
Atsakyti
nori nenori tenka issikelti iki 70 cm,.nes busim visada duobej,del to,kad sklypas nera lygus...o pamatai vistiek zemem uzsistumdys,nes viska reiks sulyginti... tai viskas bus kaip ir liuks... dar.... viso pakelem tik 20cm...o pats rostverkas 50cm.,..vat ir gaunasi 70cm... nera taip daug... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2010 06 23, 19:38)
nori nenori tenka issikelti iki 70 cm,.nes busim visada duobej,del to,kad sklypas nera lygus...o pamatai vistiek zemem uzsistumdys,nes viska reiks sulyginti... tai viskas bus kaip ir liuks... dar.... viso pakelem tik 20cm...o pats rostverkas 50cm.,..vat ir gaunasi 70cm... nera taip daug... smile.gif

gerai padarete kad auksciau pasikelete nereiks baloje gyventi thumbup.gif patikekit zemiu dasivesti pamato apstumdymui visada rasit o namo pamuryto neiskelsi mirksiukas.gif ir pamatu jau veliau nedalipdysi ax.gif o drenazas geras dalykas (tik nemazai kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(megen @ 2010 06 23, 19:38)

suprantu, kai sklypas yra duobėje, tada ir keli pamatus. Mes irgi duobėje. Bet kai pagal altitudę kaimyno sklypas yra 40 cm aukščiau ir jis dar išsivaro 70 cm pamatus, tai jau... sorry... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
labutis

Kirke-sveikinimai drinks_cheers.gif

tikrai nervina kaip zmones ishsidirbineja ir kelia sklypus o ne drenaza daro..
mes vienoj vieojt nudrenavom ir normalus tas sklypas. tik aishku reikia palyginti nes jeigu duobetas tai ir matosi tos balos o jeigu ishlygini viskas ciki
pas mus ish vienos puses tokius gavom kelejus sad.gif gerai kad ju pusej galima sugalvoti ka nors -nes siauriausioji puse prie ju. bet man tai nepatinka schmoll.gif kiti pasidare drenaza ir treti zada drenaza darytis -bent ta paguoda
dabar kaip pagalvojam su mb perkant sklypa geriausiai jau matyti ka kaimynas pasidares smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 23, 14:20)

nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif pamenu kokia as buvau laiminga kai ji gavom,o dar architektas paskambino balandzio 1d. ir sako gavot,o as juoktis pradejau ir netikejau,galvojau,kad su balandzio 1-aja mane apgaudineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2010 06 23, 23:28)
labutis
Kirke-sveikinimai  drinks_cheers.gif

ačiū už sveikinimus ir pritariu tau drinks_cheers.gif -tikrai nervina, kai nemato ir negalvoja toliau savo sklypo ribos
Papildyta:
ačiūkas visiems už sveikinimus. 4u.gif
Eikit Kupolę švęsti, o ne SM sėdėkit biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 24, 00:18)
ačiū už sveikinimus ir pritariu tau  drinks_cheers.gif -tikrai nervina, kai nemato ir negalvoja toliau savo sklypo ribos
Papildyta:
ačiūkas visiems už sveikinimus.  4u.gif 
Eikit Kupolę švęsti, o ne SM sėdėkit  biggrin.gif  mirksiukas.gif

jau pašventėm gathering.gif alc.gif laukiu, kol MB indus suplaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2010 06 23, 22:28)
labutis

Kirke-sveikinimai  drinks_cheers.gif
mes vienoj vieojt nudrenavom ir normalus tas sklypas. tik aishku reikia palyginti nes jeigu duobetas tai ir matosi tos balos o jeigu ishlygini viskas ciki
pas mus ish vienos puses tokius gavom kelejus sad.gif  gerai kad ju pusej galima sugalvoti ka nors -nes siauriausioji puse prie ju. bet man tai nepatinka  schmoll.gif  kiti pasidare drenaza ir treti zada drenaza darytis -bent ta paguoda
dabar kaip pagalvojam su mb perkant sklypa geriausiai jau matyti ka kaimynas pasidares  smile.gif

aš irgi truputi įsiterpsiu dėl kėlimų blush2.gif pas mus lygiai tokia pati padėtis, abu kaimynai išsikėlė sklypus iki negaliu (mes jų turim tik du), o kitoje pusėje yra miškas thumbup.gif
tai va, gavosi pas mus toooooooookia duobė palyginus su jų sklypais, tai teks ir mums keltis, nes kitaip net ir drenažas mums nepadės, visas vanduo jų pas mus bėgs ir bėgs doh.gif o pirkom sklypą ir kaip privalumas buvo gražus šlaitas ir miškas šalia... dabar teliko miškas privalumas doh.gif
bet kai kaimynei pasakiau, kad ir mes kelsim, tai spėkit kaip sureagavo? tipo pas ją vanduo tada kaupsis... na realiai taip ir bus, bet kodėl mes turim tą patį kentėti? blink.gif unsure.gif kodėl jie prieš keldami savo sklypą apie tai nepagalvojo g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 06 24, 09:41)
aš irgi truputi įsiterpsiu dėl kėlimų  blush2.gif pas mus lygiai tokia pati padėtis, abu kaimynai išsikėlė sklypus iki negaliu (mes jų turim tik du), o kitoje pusėje yra miškas  thumbup.gif
tai va, gavosi pas mus toooooooookia duobė palyginus su jų sklypais, tai teks ir mums keltis, nes kitaip net ir drenažas mums nepadės, visas vanduo jų pas mus bėgs ir bėgs  doh.gif o pirkom sklypą ir kaip privalumas buvo gražus šlaitas ir miškas šalia... dabar teliko miškas privalumas doh.gif
bet kai kaimynei pasakiau, kad ir mes kelsim, tai spėkit kaip sureagavo? tipo pas ją vanduo tada kaupsis... na realiai taip ir bus, bet kodėl mes turim tą patį kentėti?  blink.gif unsure.gif kodėl jie prieš keldami savo sklypą apie tai nepagalvojo  g.gif  verysad.gif

vatir nesuprantamas man tautiečių bruožas "vis labiau nei kaimynas" doh.gif vistiek blogiausioj padėty lieka tas, kuris pirmas pasikelia sklypą biggrin.gif
Atsakyti