QUOTE(pagyvenus @ 2010 06 24, 17:58)
Mes pirkom kamštines grindis, klijuojamas (kur 4 mm storio), pačio paprasčiausio rašto. Nuomonės kol kas neturiu - vakar parsivežėm, stovi sukrautos krūvelėje

Niekaip neįkalbinu savo meistrelių klijuoti kamštį - gyrėsi, kad darę, bet neapsiima nors tu ką. Jei nepasiduos provokacijom, pati klijuosiu - tada galėsiu apie klijavimą nuomonę pasakyti
Kol kas neapsisprendžiau dėl lako. Tie, kur pardavė kamštį siūlo kažkokį dvikomponentį poliuretaninį laką. Dar radau Bona Mega vienkomponentį arba Bona Trafic, kuris irgi dviejų komponentų. Dvikomponentis atsparesnis ir brangesnis kokia 200 Lt man reikalingas kiekis. Bet jei pati darysiu tai taip nenoriu su tuo maišymu terliotis

Gal kuri esat susidūrusi - ar Bona Mega lako atsaprumo pakanka gyvenamom patalpom?
Duris galų gale po keleto pasibarimų atvežė

Padarytos sakyčiau "grubiai" - kai kur nedašveista ir paviršius šiukštus, štapikai suleisti nelygiai, yra keletas vietų kur šakelės paglaistytos matosi. Bet matmenys atrodo neblogai išlaikyti - dvejas šiandieną įstatėm, tai darinėjasi tvarkingai. Žodžiu visumoje likau patenkinta - uosis man gražu, medinėm filinginėms labai idelaus apdirbimo ir nereikia, svarbu gražiai be strigimų darinėtųsi. Ir namaisu durimis tampa į namus panašūs
Gerų Joninių visoms. Važiuojam parsivežti vaiko iš kaimo - nuo pirmadienio į stovyklą, tai reikia dar atprausti ir apskalbti po trijų savaičių atostogų
Mes nusiziurejom sviesias "sampanines", bet ziurint tam tikru kampu jos lyg murzinos atrodo ...

tai vis svarstau, abejoju... o del lako paklausiau tik kainos, o daugiau dar nesigilinau.. jei ne paslaptis, is kur pirkot? ir ar visam name zadat det?
QUOTE(egleja @ 2010 06 25, 13:25)
o pas mane jau sendien muryti pradejo,negaliu atsidziaugti,tiek laiko laukiau,5metus tvarkiausi,ziuriu ir galvoju akivaizdu,bet neitiketina
pamenu .. geras jausmas

labai sveikinu ir linkiu gero rezultato
dabar ieskau plyteliu, gal kas Kaune kur zinot gera parduotuve? buvau Iris ir Dvarcioniu keramikoj, bet nieks nelipo ..