Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietukės diskutuojam toliau...

labutis

burbuliuks-taip tada geriau susikelti jums. ir jau neziureti i kaimynus, nes gailesites kaip jau sutvarkysit aplinka kad nesusikelet.. kaimyne jeigu nores ishkas melioracijos duobe paleis sklypa smile.gif

su taip kaimynais yra jau kaip yra. va musu dabar ruoshiames eikshtele darytis (musu ji su vienu kaimymu) tai paprashe kad jau puse eishteles reikia labai atsitvarti. nu davem mes leidima argi gaila nors ir del to eikshtelej nebus kaip apsisukti, bet kaip nors. tikiuosi kad nuo to jie bus irgi supratingesni prisimine tai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai ačiū aciuks.gif O vonios grindys biški žemiau, nes plytelės gaunasi storiau negu kambarių danga, ane? Ir kiek cm sudaro betonas virš putplasčio? Ir dar, gal atsimeni kokio aukščio palikot durų angas nuo perdangos (arba nuo esamo betono)? Nes standartinės 210cm, skaičiuojam kiek čia nuo plokštės gaunasi g.gif

Paveluotai atsakau blush2.gif Taip, vonios grindys zemiau. Virs putplascio penki cm betono, o del duru nematavom ax.gif

QUOTE(megen @ 2010 06 22, 19:26)
sveikos statybininkes 4u.gif  bandysiu ir as jungtis prie jusu ir diskutuoti... :)matau 
pas dauguma dar pradedanciuju stadija... smile.gif na mes jau irgi  turim pamatus...laukiam rytoj babketisto,kad suveziotu zvyra...na o po situ darbu turetu prasideti muras...smile.gif,dar norejau paklausti...is kokiu blokeliu statot namus... ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Kirkė @ 2010 06 23, 15:20)
VALIOOO  thumbup.gif  šiandien gavom statybų leidimą  clap.gif  yahoo.gif assa.gif

SVEIKINU 4u.gif

renkames grindis, apsistojom ties kamstinem.. glinglingas radau tavo pasisakyma apie jas, gal jau isigijot? kokia tavo nuomone ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmietė: 24 birželio 2010 - 13:02
dekui 4u.gif Marmietė smile.gif na pas mus kaip irgi gaunasi slaitas ir miskas...tai turim vienus kaimynus auksciausiasm taske,beabejo neissikelsim iki ju lygio neimanoma biggrin.gif ,bet truputuka reikejo,nes tikrai duobej sedetumem....salia teka mazytis upeliukas,tai lietaus vandeni bandysim nuleisti i ji...o kiti kaimynai turbut uz 40m. ir tai niekas negyvena... o jei lygiam sklype zmones keliasi kuo auksciau....tai net nzn ka pasakyti,tik iskyla klausimas ,o kam to reikia??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megen: 24 birželio 2010 - 13:31
QUOTE(Marmietė @ 2010 06 24, 13:56)
renkames grindis, apsistojom ties kamstinem.. glinglingas radau tavo pasisakyma apie jas, gal jau isigijot? kokia tavo nuomone ?

Mes pirkom kamštines grindis, klijuojamas (kur 4 mm storio), pačio paprasčiausio rašto. Nuomonės kol kas neturiu - vakar parsivežėm, stovi sukrautos krūvelėje biggrin.gif Niekaip neįkalbinu savo meistrelių klijuoti kamštį - gyrėsi, kad darę, bet neapsiima nors tu ką. Jei nepasiduos provokacijom, pati klijuosiu - tada galėsiu apie klijavimą nuomonę pasakyti ax.gif
Kol kas neapsisprendžiau dėl lako. Tie, kur pardavė kamštį siūlo kažkokį dvikomponentį poliuretaninį laką. Dar radau Bona Mega vienkomponentį arba Bona Trafic, kuris irgi dviejų komponentų. Dvikomponentis atsparesnis ir brangesnis kokia 200 Lt man reikalingas kiekis. Bet jei pati darysiu tai taip nenoriu su tuo maišymu terliotis blush2.gif Gal kuri esat susidūrusi - ar Bona Mega lako atsaprumo pakanka gyvenamom patalpom?
Duris galų gale po keleto pasibarimų atvežė thumbup.gif Padarytos sakyčiau "grubiai" - kai kur nedašveista ir paviršius šiukštus, štapikai suleisti nelygiai, yra keletas vietų kur šakelės paglaistytos matosi. Bet matmenys atrodo neblogai išlaikyti - dvejas šiandieną įstatėm, tai darinėjasi tvarkingai. Žodžiu visumoje likau patenkinta - uosis man gražu, medinėm filinginėms labai idelaus apdirbimo ir nereikia, svarbu gražiai be strigimų darinėtųsi. Ir namaisu durimis tampa į namus panašūs thumbup.gif

Gerų Joninių visoms. Važiuojam parsivežti vaiko iš kaimo - nuo pirmadienio į stovyklą, tai reikia dar atprausti ir apskalbti po trijų savaičių atostogų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Kirkė,2010 06 23, 15:20]
VALIOOO thumbup.gif šiandien gavom statybų leidimą clap.gif yahoo.gif assa.gif

per kiek laiko gavot leidima nuo pridavimo projektavimo salygu savadui gauti iki statybu leidimo,mes jau gavom salygas,jas ivykdem ir vel pridavem i savivaldybe,sake liepos pradzioj turim gauti dokumentus,jai viskas bus tvarkoj,tai liks tik i statybu inspekcija
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 06 24, 19:53)
per kiek laiko gavot leidima nuo pridavimo projektavimo salygu savadui gauti iki statybu leidimo,mes jau gavom salygas,jas ivykdem ir vel pridavem i savivaldybe,sake liepos pradzioj turim gauti dokumentus,jai viskas bus tvarkoj,tai liks tik i statybu inspekcija

nesupratau tavo parašymo g.gif blink.gif Vasario mėnesį pradėjom reikalus su architektu, kovo pradžioje pateikėm prašymą projektavimo sąlygų sąvadui gauti, sąvadą gavome po Velykų. Tada visi derinimai, projektavimai. Birželio pradžioje projektą pridavė į Savivaldybę, ir 23 d išrašė statybų leidimą.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 06 24, 22:32)
nesupratau tavo parašymo  g.gif  blink.gif Vasario mėnesį pradėjom reikalus su architektu, kovo pradžioje pateikėm prašymą projektavimo sąlygų sąvadui gauti, sąvadą gavome po Velykų. Tada visi derinimai, projektavimai. Birželio pradžioje projektą pridavė į Savivaldybę, ir 23 d išrašė statybų leidimą.

supratau,turejau omeny nuo tada kada pateiket prasyma,tai reiskia nuo kovo iki birzelio vidurio,skaitosi per 3men.

o pas mane jau sendien muryti pradejo,negaliu atsidziaugti,tiek laiko laukiau,5metus tvarkiausi,ziuriu ir galvoju akivaizdu,bet neitiketina rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 06 24, 17:58)
Mes pirkom kamštines grindis, klijuojamas (kur 4 mm storio), pačio paprasčiausio rašto. Nuomonės kol kas neturiu - vakar parsivežėm, stovi sukrautos krūvelėje  biggrin.gif Niekaip neįkalbinu savo meistrelių klijuoti kamštį - gyrėsi, kad darę, bet neapsiima nors tu ką. Jei nepasiduos provokacijom, pati klijuosiu - tada galėsiu apie klijavimą nuomonę pasakyti  ax.gif
Kol kas neapsisprendžiau dėl lako. Tie, kur pardavė kamštį siūlo kažkokį dvikomponentį poliuretaninį laką. Dar radau Bona Mega vienkomponentį arba Bona Trafic, kuris irgi dviejų komponentų. Dvikomponentis atsparesnis ir brangesnis kokia 200 Lt man reikalingas kiekis. Bet jei pati darysiu tai taip nenoriu su tuo maišymu terliotis  blush2.gif  Gal kuri esat susidūrusi - ar Bona Mega lako atsaprumo pakanka gyvenamom patalpom?
Duris galų gale po keleto pasibarimų atvežė  thumbup.gif Padarytos sakyčiau "grubiai" - kai kur nedašveista ir paviršius šiukštus, štapikai suleisti nelygiai, yra keletas vietų kur šakelės paglaistytos matosi. Bet matmenys atrodo neblogai išlaikyti - dvejas šiandieną įstatėm, tai darinėjasi tvarkingai. Žodžiu visumoje likau patenkinta - uosis man gražu, medinėm filinginėms labai idelaus apdirbimo ir nereikia, svarbu gražiai be strigimų darinėtųsi. Ir namaisu durimis tampa į namus panašūs  thumbup.gif

Gerų Joninių visoms. Važiuojam parsivežti vaiko iš kaimo - nuo pirmadienio į stovyklą, tai reikia dar atprausti ir apskalbti po trijų savaičių atostogų  biggrin.gif

Mes nusiziurejom sviesias "sampanines", bet ziurint tam tikru kampu jos lyg murzinos atrodo ... ax.gif tai vis svarstau, abejoju... o del lako paklausiau tik kainos, o daugiau dar nesigilinau.. jei ne paslaptis, is kur pirkot? ir ar visam name zadat det?

QUOTE(egleja @ 2010 06 25, 13:25)

o pas mane jau sendien muryti pradejo,negaliu atsidziaugti,tiek laiko laukiau,5metus tvarkiausi,ziuriu ir galvoju akivaizdu,bet neitiketina  rolleyes.gif  schmoll.gif

pamenu .. geras jausmas wub.gif labai sveikinu ir linkiu gero rezultato 4u.gif

dabar ieskau plyteliu, gal kas Kaune kur zinot gera parduotuve? buvau Iris ir Dvarcioniu keramikoj, bet nieks nelipo ..
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 06 25, 14:07)
dabar ieskau plyteliu, gal kas Kaune kur zinot gera parduotuve? buvau Iris ir Dvarcioniu keramikoj, bet nieks nelipo ..

Pabandyk Hansa plyteliu turguje (Bazej).
Atsakyti
pabandyk savanoriuose pries hyper maksima,ten tokia parduotuvyte nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmietė @ 2010 06 25, 14:07)

Man patiko "dubingiuose" antram aukste po kaire yra plyteliu parduotuve.Daug ka uzsako is katalogu, kainos normalios.

"Linea" savanoriuose man wub.gif , bet kainos man buvo neikandamos, tai tik dekoriuku dezute is ju emiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 06 25, 14:31)
Pabandyk Hansa plyteliu turguje (Bazej).

QUOTE(egleja @ 2010 06 25, 17:53)
pabandyk savanoriuose pries hyper maksima,ten tokia parduotuvyte nebloga mirksiukas.gif

QUOTE(Caca* @ 2010 06 25, 20:07)
Man patiko "dubingiuose" antram aukste po kaire yra plyteliu parduotuve.Daug ka uzsako is katalogu, kainos normalios.

"Linea" savanoriuose man  wub.gif , bet kainos man buvo neikandamos, tai tik dekoriuku dezute is ju emiau. rolleyes.gif

Aciu 4u.gif kita savaite aplankysiu smile.gif
Caca del Linea drinks_cheers.gif
Atsakyti