Priverstinė pabaiga, kvapas jau atsibodęs, ir niekada nepatiko taip, kad vau būtų, tai šiandien nutariau supurkšt vos ne į orą kokius 10 ml, negaila, nes pirkau su akcija, mokėjau 30 litų, atlaisvinau vietą naujiem 

QUOTE(Eveliina @ 2010 06 17, 21:18)
ten veido kauke su zaliuoju moliu, pravalo poras siek tiek, bet molis geriau veikia

Maybelline 'lash stiletto' tusas - neilgai paturejau, bet atidaviau draugei, nes nepasakyciau, kad labai ilginima maciau, o blakstienas man sulipindavo....

Veet depiliacinis kremas - ne pirmas ir ne paskutinis

Bath&Body Works antibakterinis skystis - irgi ne pirmas ir ne paskutinis:

Ruby Rose seseliai (9 ir 12 spalvu paletes) - vieni is paciu paciausiu seseliu mano super jautrioms akims
Gaila neberadau pirkt tu paciu spalvu paleciu... O siaip naudojau ne visa palete, bet po kelias spalvytes is ju, bet laabai gaila kad pasibaige - kitu seseliu su tokiom spalvom neatradau

Veet depiliacinis kremas - ne pirmas ir ne paskutinis

Bath&Body Works antibakterinis skystis - irgi ne pirmas ir ne paskutinis:

Ruby Rose seseliai (9 ir 12 spalvu paletes) - vieni is paciu paciausiu seseliu mano super jautrioms akims

visai neblogas, ateity gal kada nusipirksiu toki, bet dabar tai, nes nemegstu paivairint priemones. i vieta jau turiu A'kin tonika

paakiu kremukas, patiko. i vieta dar nenusipirkau jokio, neissirenku niekaip
My Webpage
duso zele, nzn ar pirksiu dar, nes neputoja perdaug ir kvapas ispradziu patiko, bet dabar tai jau nebe

paakiu kremukas, patiko. i vieta dar nenusipirkau jokio, neissirenku niekaip

duso zele, nzn ar pirksiu dar, nes neputoja perdaug ir kvapas ispradziu patiko, bet dabar tai jau nebe

Labai patiko,maloniai tepesi,minkstino,drekino,maitino lupas tikrai kartosiu

Natura Siberica koju kremas nuo nuospaudu
Pradejau naudoti pavasario pradzioje ir tikrai pastebejau, kad pritryniau maziau nuospaudu ir jos greiciau uzgijo,be to maloniai kvepia, minkstina pedu oda, kartosiu

QUOTE(Almost @ 2010 06 19, 23:13)
iki paskutinio lašo. užteko ilgam (berods trims mėnesiams), ačiū Die, kad turiu antrą, tai nereiks nei išlaidaut, nei ieškot kažko kitko 

Mėginsiu ir tą kada nors, nes turimos šios serijos priemonės labai džiugina

Į temą:
Pastaruoju metu norisi šiek tiek atsinaujinti kvapus, todėl baigiau seniai pirktą nedidelį kiekį šių:

Labai džiaugiuosi šia ir prieš tai buvusia pabaiga, nes jau pavargau nuo tų besikaupiančių kvepalų buteliukų namie, tai susikaupiau ir pabaigiau per kelias dienas likučius iš 3 butelaičių, ir čia dar ne pabaiga, nes dar turiu tokių likučių po nepilnus 10 ml, tik ir laukiančius pabaigimo.
Jau nusižiūrėjau vienus kvepaliukus, pirksiu kai pabaigsiu dar vieną likutį, į 3 butelkų vietą stos 1 superinis

QUOTE(white kitty @ 2010 06 19, 22:31)

mane domintu kiek toks kainuoja

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 19, 23:19)
koks stos, jei nepaslaptis?

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 06 19, 23:13)

iki paskutinio lašo. užteko ilgam (berods trims mėnesiams), ačiū Die, kad turiu antrą, tai nereiks nei išlaidaut, nei ieškot kažko kitko

gal galite papasakoti kaip veikia, kokie ispudziai?