Šiaip visai patiko, bet dar milijoną kitų priemonių noriu išbandyti. Plaukai lieka pakankamai minkšti (gal tik galėtų labiau žvilgėti)... Pats mėgstamiausias tušas. Pabaigusi turimus, tikrai kartosiu. Toks paprastas, normalus prausiklis. Jokių stebuklų (bėrimų neapmažėjo, oda nepasidarė nuostabiai graži), tačiau jų ir nebūna (bent jau šioje srityje ). Ateityje bus kartojamas. Kvapas puikus tik laikosi visas 5 min. Svarbiausia per jas būna smagu
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...
Atsibodo sandėliuot tai paėmiau ir išsitepiau visa tuo rutuliuku Čia kvapas incandessence iš avon, 8 ml rutulinis pieštukas Taip pat jau baigės(arba baigsis už pusvalandžio, kai eisiu jau dantų valyt)
baiges veet rasera depiliacinis kremas, siaip patiktu, bet kai nervina, kad man ju paskutiam kartui uztenka vienai ir puse kojos o ir siaip greitai jos naudojas-pora kartu ir neber.
1) Galutinai ištuštėjo kasdieniniai "rankinukiniai" kvepaliukai Elizabeth Arden Green Tea, 30ml. Patiko kiekvienai dienai- kvapas neįkyrus, toks "žalias" ir buvo tinkamas pavasariui
2) Fenjal Sensitive Touch prausiamasis dušo kremas. Labai patiko: nesausino, netempdavo odos po prausimosi, malonaus švelnaus kvapo, kreminis. Tik gal kiek netaupus, vis norėdavosi daugiau užpilti ant kempinės, nes silpnokai putojo. Brangokas... bet gal ateityje pakartosiu.
3) Oriflame Pure Nature Hazlenut and Goji Berry Protecting Lip Balm. Neblogas, bet lūpų balzamus retai perku antrą kartą tokius pačius
4) Rasa plaukų aliejus. Kol kas dar turiu kitų priemonių plaukų galiukams, bet tikrai pakartosiu šitą pirkinį vėliau- likau patenkinta poveikiu.
aš taip pat
po to karto,kai kažkada prieš šimtą metų tiesiog komandiruotėje pritrūkau rankų kremo ir sugalvojau nurėžti apspaudytai tūbelei galvą/galą iškrapštyti likučius, ir o-tu-groži pamačiau, kokią gausybę rankų dar tais likučiais sutepčiau
subaigiau:
Lancome valomąjį pienelį
ir Himalaya Herbals plaukų kremą/kaukę - ši prasta, prastai plaunasi, apsunkina garbanas
Man taip pat labai nepatiko tuo, kad sunku su ja duše - sunkiai išsispaudžia - arba mažas lašelis, arba visas gabalas Ir svarbiausia nesugalvojau kaip ten likutį iš jos iškrapštyti, tai taip ir išmečiau, greičiausiai ne iki galo sunaudojus (dėl keistos konsistenijos ir prastos pakuotės kaip tokiai konsistencijai)
Man taip pat labai nepatiko tuo, kad sunku su ja duše - sunkiai išsispaudžia - arba mažas lašelis, arba visas gabalas Ir svarbiausia nesugalvojau kaip ten likutį iš jos iškrapštyti, tai taip ir išmečiau, greičiausiai ne iki galo sunaudojus (dėl keistos konsistenijos ir prastos pakuotės kaip tokiai konsistencijai)