Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image pirksiu antra karta, veiksmingas

user posted image patiko, bet vasarai noreciau kazko dar lengvesnio, tad i jo vieta jau yra kitas kremukas, tikiuosi kad bus geresnis, jei ne grisiu prie sio.
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 04, 20:34)
Na, kad tą ir tą. Svarbu, ne purškiami  4u.gif

želiniai tai tokie, pagal kvapus neskirstau, man visi vienodai geri wink.gif o to rutulinio nerandu foto, jei įdomu, galėsiu nufotkinti savo, nes neišmestas dar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jelerny @ 2010 06 04, 23:53)
patiko, bet vasarai noreciau kazko dar lengvesnio, tad i jo vieta jau yra kitas kremukas, tikiuosi kad bus geresnis, jei ne grisiu prie sio.

Koks? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 birželio 2010 - 23:07
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 05, 00:08)
želiniai tai tokie, pagal kvapus neskirstau, man visi vienodai geri wink.gif o to rutulinio nerandu foto, jei įdomu, galėsiu nufotkinti savo, nes neišmestas dar smile.gif

Tai aš šituos želinius kaip tik dabar ir turiu, bet domino tie, jūsų atrasti pigesni, Margaritos firmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 05, 06:56)
Tai aš šituos želinius kaip tik dabar ir turiu, bet domino tie, jūsų atrasti pigesni, Margaritos firmos  biggrin.gif

dabar šitą naudoju, lyg geras, kolkas nieko negaliu pasakyti blogo po kelių dienų wink.gif
šitas naudotas anksčiau, tikrai geras biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū tau rolleyes.gif tikriausiai išbandysiu, nors paskutiniu metu pradėjo patikt labiau pieštukiniai ir želiniai cool.gif

Į temą: pabaigiau naudoti kūno pienelį, drėkinimo užteko, bet 24h tikrai nelaikė biggrin.gif
user posted image

(foto iš neto)
Atsakyti
Vakar pabaigiau.
Neblogi, bet stebuklu nedaro, o kaina nemaza, tad manau antra karta nepirksiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 05 birželio 2010 - 08:57
pagaliau pabaigiau ,kaip man jis nepatiko
user posted image
Atsakyti
NIDCKA,kuo nepatiko duso zele? Turejau tokia,pabodo tas sintetinis kvapas doh.gif
Atsakyti
user posted image

Nežinau,kažkaip nelabai
Dabar esu apmąstymuose ar man iš vis reikia tokio daikto,ir jeigu reik,tai kokio
Mąstau apie Rasos probleminei odai,bet ar nebus per daug ir prausiklis,ir kremas,ir tonikas iš tos pačios serijos g.gif
Atsakyti
Tikrai nebus per daug, pati taip naudoju.
Serija labai patinkanti Rasos.
Dar ir gelį turiu, bet visko kartu kiekvieną dieną nenaudoju, vis dėlto vasara, ir tai tik vakare naudoju, kad nepakenktų veido odai. smile.gif
Atsakyti
man tai prausiklis labai tinka ir patinka
Atsakyti
[quote=reeva,2010 06 05, 13:56]
user posted image

Nežinau,kažkaip nelabai
Dabar esu apmąstymuose ar man iš vis reikia tokio daikto,ir jeigu reik,tai kokio
Mąstau apie Rasos probleminei odai,bet ar nebus per daug ir prausiklis,ir kremas,ir tonikas iš tos pačios serijos g.gif
man tai ir nelabai patiko, su alijosiais 100 kartu geresnis thumbup.gif . Siandie vaziuosiu i Eurovaistine pirkti drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote=NIDCKA,2010 06 05, 12:41]
pagaliau pabaigiau ,kaip man jis nepatiko

o as kaip tik galvojau pirkti g.gif
Atsakyti