Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 07, 16:14)
Taigi ne cementines tos juosteles  biggrin.gif

na nemanau, kad reikia cementinių kapiliarams ištraukti..

QUOTE(shopingas @ 2010 08 07, 16:41)
Nebijau - gi ne kasdien naudoju (turbut geriausiu atveju per menesi 1-2 kartus, jei neuzmirstu). O ir nera ten taip baisu, kaip gali atrodyt - na ir naudoju del nosies sonu, kur ir taip pas mane rausva. Dabar pagalvojau, kas isvis i kelias dalis tas juosteles galima perkirpt, tai vienos turetu 2 kartams uztekt, nes nera prasmes ir ant pacios nosies det. O ir susitaupytu  biggrin.gif

Aš kažkada irgi naudojau, bet perskaičiau kažkuriuos narės komentarą (rodos Prieblandos), kad gali iškelti juos į paviršių (o pas mane ir taip jie nėra giliai) tai pabijojau ir mečiau tą reikalą smile.gif
Atsakyti
user posted image
Puikiai laikesi, geras kvapas, tik kiekis (50 ml) didokas, buvo nusibode.
user posted image
Nepatiko visai, nes sunkiai tusa nuvalydavo, nors jis ir nebuvo atsparus vandeniui.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 03, 22:22)
Kuo taip patinka? Ką daro? Kokie Jūsų plaukai? smile.gif

patinka tuom,kad issplovus plaukus kita ryta galiu juos atgaivinti situo birzaliuku smile.gif jis labai lengvas,neikyraus kvapo.

man to atgaivinimo reikia,nes plaukai garbiniuoti-banguoti,tai normaliai formai palaikyti tureciau plauti kasdien. o su siuo vandeneliu pratempdavau dar ir antra diena smile.gif

ryskesnio kazkokio poveikio nepastebejau. kuri laika nepirksiu,bandysiu verstis su Hempz leave in purskalu biggrin.gif
Atsakyti
Berods,kad toki subaigiau (net pati nebepamenu...). Visai neblogas, neapsunkina plauku, bet nekartosiu, yra dar daugiau priemoniu kurias norisi ismeginti.

user posted image
Atsakyti
user posted image
buvo faina - blogai, kad baigesi verysad.gif sulauksiu akcijos atrakcijos ir vel pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
sumucinau rimmel lasting finish minerals mineraline pudra, nepatiko, reik daug padirbeti, kad graziai pasidengtu, ji man plemais dengdavo kazkaip, nelabai maskuoja, o ir sviesiausia spalva, kuria turejau biski tamsoka. i jos vieta nemazas likutis essence, kuri irgi i tamsiaja puse, bet kol vasara, stengiuos naudot.

nebedaug beliko naudot rimmel vinyl gloss blizgesio, patiko visai, grazi spalva,nors jis nelabai pigmentuotas, bet man uzteko, neblogai laikesi. Gal kada gyvenime pakartosiu, jei begamins, maciau pakeite pakuotes... biggrin.gif
ir bare minerals lupu blizgesio strawberry cream nebedaug beliko, buvo miniukas, pirktas kartu rinkinuke su mini tusu ax.gif grazi spalva, pakankamai pigmentuotas, skaniai kvepia,jo vieton turiu kitos firmos identisko kvapo ir spalvos rolleyes.gif
ismetu avon blisgesiuka svelniai rozines spalvos,irgi is miniuku kolekcijos. senokai as ji turiu, net ir nebesinori tept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 21:46)
Isbandei jau? UK ju ant kiekvieno kampo bigsmile.gif as jau turiu priklausomybe jiems.. toks jausmas, kad daugiau nieks nedrekina lupu.. tik subaigiau, galvoju reik subaigt kitus turimus, kitu firmu ir tada pradesiu nauja.. kur tau doh.gif taip issausejo lupos-tie kiti nepadeda.. teko nauja ta vel imt doh.gif

Aha isbandziau smile.gif Pilna ju tikrai ir naudoja juos kas antras, puiki preke 4u.gif beje kazkur prisiskaiciau ir naudojau ji dar pedu kulnams, nes kartais man uzeina nerealus sausumas, tai labai paminkstina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 05, 12:47)
Pabaigiau dušo žele su juoduoju šokoladu.. pabaigoj pradėjo erzinti kvapas smile.gif
user posted image

O kur tokią galima rast? blush2.gif
Atsakyti
Liko vos vienam kartui handmade naturals kondicionieriaus, patiko, bet dabar galvoju AO pirksiu ar koki kita g.gif
Atsakyti
user posted image patiko, pirksiu kada nors vel

user posted image

user posted image

Loreal pudros labai patiko, veidas atrode naturaliai, beveik visa diena oda islikdavo matine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 09 rugpjūčio 2010 - 07:46
Pagaliau išpurškiau visą 100ml karsta.gif
Buvau gavus dovanų, pati nebūčiau tokio didelio kiekio pirkus, bet suėjo skaniai biggrin.gif Geras kvapas, gal kada nors ir kartosiu kokį 30tuką smile.gif
Kol kas baiginėsiu daugybę mažų likučių, norisi apsivalyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 08 08, 19:24)
O kur tokią galima rast? blush2.gif

Oriflame
Atsakyti