Na pagaliau susiemiau ir metu 3 tusus, visus naudot dar glaima ir dazo graziai, bet....
-
Rimmel 'extra super lash': pagal aprasyma su juo galima pasidazyt nuo svelnaus iki dramatisko rezultato. Realybeje tik naturalus pavykdavo.

Siaip graziai atskirdavo, nelipino blakstienu, bet kaip rasiau labai kasdieniniam makiazui. Ir kazkodel jis man visai nelipo (ti kretsykiais ta tusa paiimu pasidazymui, netraukia jis manes). Dazo dar puikiai, 5-as menuo eina, bet nebenoriu sio tuso, o ir siaip iki rekomenduojamo ismetimo nebedaug like, tai atsisveikinu su juo:

-
Sephora 'atomic volume' miniukas: na gautas nemokamai, tai skustis negaliu.... O ir ismest negaila

Pradzioje jis man nepatiko, paskui visai geras tusas buvo, dabar vel kazkoks skystesnis. Nebepamenu jau kiek laiko naudoju - gal apie 3 menesius

As ji tokiais periodais panaudoju, o tiksliau pradejau, nepatiko, numeciau, po kiek laiko paemiau ir patiko, daziausi, paskui vel uzmirsau ji, o dabar nedaro stebuklu. Na eilinis tusas, betp ilno nepirksiu ir si be gailescio metu. Beje, nepadaro man jis begales blakstienu, padidina apimti, bet ne taip, kaip noreciau.

-
Helena Rubinstein 'lash queen feather collection': nepriekaistingas

Ir metu tik todel, kad mano skaiciavimu (nuo kovo pradejau i atskira uzrasine rasytis kada ka pradedu naudot, bet sio nera ir kiek pamenu apie naujus metus pradetas) jau naudoju ji 8men (o akytes kazkas pries pora dienu paalergizavo (tikrai ne sis tusas), tai kelias dienas skaudejo ir nenoriu jautrint daugiau). Tusas pasakiskas ir bus kartojamas tikrai vel (tik dar turiu subaigt dabar likusius 3 pilno dydzio ir 1 miniuka tusus + n tusu (na gerai, kokius 5) is sandeliuko).

Nors tiesa sakant, patys pirmi pasidazymai nuvyle mane, norejau tusa parduot, nes buvo visiskas nesusipratimas: jokio tankinimo, lipino, velesi ir dar kai blakstienas pailgindavo, tai ant galiuku tie pailgejimai tokie uzlinke budavo

Bet ismest irgi gaila buvo, tai padejau i stalciuka ir tik po kurio laiko (manyciau geru 3 menesiu) paemiau ji vel su mintim ismest, tai aisku pabandziau darkart ir nustebau, kad toks puikus - ir iki siol jis lygiai taip pat puikiai dazo: nerealiai graziai atskirai blakstienas, padaro jas veduoklines, patankina, pailgina (bet nebepadaro lauztu galiuku), gerai laikosi. Tai tikrai pirksiu si ir paprasta 'lash queen' pabandymui. Kolkas jei reiketu rinktis tik 1 tusa, tai sis butu nr1.
Ai, dar ismetu sepeteli nuo
Rimmel 'glam eyes' tuso - buvau pasilikus ji blakstienu sukavimui, bet dabar nuo HR pasilieku, tai ano neprireiks. O ir sukuot nedaznai tenka.