Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 10, 14:55)
user posted image
Pabaigiau siandien, maskavo idealiai, labai graziai ziurisi ant veiduko, po kiek laiko pavirsta i kompaktine, bet labai sunkiai dengesi, bandziau ir pirstais ir kempinele ir teptuku skystai pudrai, siaubas budavo, veliau pradejau tepti su kabuki, tai buvo idealu, bet vargdavau kol ji isplaudavau po kiekvieno naudojimo, vienu zodziu faina pudryte, bet ieskosiu kitos  biggrin.gif

Kaip ji į tą kompaktinę pavirsta? unsure.gif

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 08 10, 18:58)
Uriage lupų pieštukas. Pagaliau "damušiau". Nei vieno pliuso jis mano akyse neturi.

Šitą dar kankinu doh.gif Nėra pats blogiausias, bet jei lyginsim kainą be akcijos ir ką už tai gauni, tai prie prastesnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 10, 14:55)
user posted image
Pabaigiau siandien, maskavo idealiai, labai graziai ziurisi ant veiduko, po kiek laiko pavirsta i kompaktine, bet labai sunkiai dengesi, bandziau ir pirstais ir kempinele ir teptuku skystai pudrai, siaubas budavo, veliau pradejau tepti su kabuki, tai buvo idealu, bet vargdavau kol ji isplaudavau po kiekvieno naudojimo, vienu zodziu faina pudryte, bet ieskosiu kitos  biggrin.gif

Nera ji is stipriai maskuojanciu, sakyciau tai ji daro labai lengvau tik. gal si pudra netinka Jusu odos tipui. Man ji kuo lengviausia dengiasi plonyciu sluoksniu pirstais. Ir jokia kompaktine nevirsta ax.gif
Atsakyti
Baigėsi nenuplaunamas Rasos plaukų balzamas. Nei geras, nei blogas buvo. Plaukams nepakenkė sunaudojau ir tiek ax.gif Gal kiek lengviau plaukai išsišukuodavo po jo g.gif
Atsakyti
user posted image
Jau nebe pirma karta perkamas thumbup.gif
Garnier mineral Fresh rutulinis dezodorantas, nepatiko nei kvapas, nei rezultatas schmoll.gif
Faberlic ranku kremas-serbetas, visai neblogas, lengvas toks, bet nemanau, kad kartosiu, nes dar 5 ranku kremukai laukia savo eiles blush2.gif
Lumene lupu blizgis, jau nebezinau net koks, visi uzrasai nusitryne nuo nesiojimosi kosmetineje
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 08 10, 22:50)
user posted image
Jau nebe pirma karta perkamas  thumbup.gif

Labiausiai nepatiko iš visų bandytų lakų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 11 rugpjūčio 2010 - 09:13
user posted image
drėkinantis kondicionierius. Nepatiko, jokio drėkinimo, jokio lengvesnio plaukų iššukavimo.
Atsakyti
Na pagaliau susiemiau ir metu 3 tusus, visus naudot dar glaima ir dazo graziai, bet....

-Rimmel 'extra super lash': pagal aprasyma su juo galima pasidazyt nuo svelnaus iki dramatisko rezultato. Realybeje tik naturalus pavykdavo. doh.gif Siaip graziai atskirdavo, nelipino blakstienu, bet kaip rasiau labai kasdieniniam makiazui. Ir kazkodel jis man visai nelipo (ti kretsykiais ta tusa paiimu pasidazymui, netraukia jis manes). Dazo dar puikiai, 5-as menuo eina, bet nebenoriu sio tuso, o ir siaip iki rekomenduojamo ismetimo nebedaug like, tai atsisveikinu su juo:
user posted image

-Sephora 'atomic volume' miniukas: na gautas nemokamai, tai skustis negaliu.... O ir ismest negaila biggrin.gif Pradzioje jis man nepatiko, paskui visai geras tusas buvo, dabar vel kazkoks skystesnis. Nebepamenu jau kiek laiko naudoju - gal apie 3 menesius g.gif As ji tokiais periodais panaudoju, o tiksliau pradejau, nepatiko, numeciau, po kiek laiko paemiau ir patiko, daziausi, paskui vel uzmirsau ji, o dabar nedaro stebuklu. Na eilinis tusas, betp ilno nepirksiu ir si be gailescio metu. Beje, nepadaro man jis begales blakstienu, padidina apimti, bet ne taip, kaip noreciau.
user posted image

-Helena Rubinstein 'lash queen feather collection': nepriekaistingas wub.gif Ir metu tik todel, kad mano skaiciavimu (nuo kovo pradejau i atskira uzrasine rasytis kada ka pradedu naudot, bet sio nera ir kiek pamenu apie naujus metus pradetas) jau naudoju ji 8men (o akytes kazkas pries pora dienu paalergizavo (tikrai ne sis tusas), tai kelias dienas skaudejo ir nenoriu jautrint daugiau). Tusas pasakiskas ir bus kartojamas tikrai vel (tik dar turiu subaigt dabar likusius 3 pilno dydzio ir 1 miniuka tusus + n tusu (na gerai, kokius 5) is sandeliuko). wub.gif Nors tiesa sakant, patys pirmi pasidazymai nuvyle mane, norejau tusa parduot, nes buvo visiskas nesusipratimas: jokio tankinimo, lipino, velesi ir dar kai blakstienas pailgindavo, tai ant galiuku tie pailgejimai tokie uzlinke budavo doh.gif Bet ismest irgi gaila buvo, tai padejau i stalciuka ir tik po kurio laiko (manyciau geru 3 menesiu) paemiau ji vel su mintim ismest, tai aisku pabandziau darkart ir nustebau, kad toks puikus - ir iki siol jis lygiai taip pat puikiai dazo: nerealiai graziai atskirai blakstienas, padaro jas veduoklines, patankina, pailgina (bet nebepadaro lauztu galiuku), gerai laikosi. Tai tikrai pirksiu si ir paprasta 'lash queen' pabandymui. Kolkas jei reiketu rinktis tik 1 tusa, tai sis butu nr1. thumbup.gif
user posted image

Ai, dar ismetu sepeteli nuo Rimmel 'glam eyes' tuso - buvau pasilikus ji blakstienu sukavimui, bet dabar nuo HR pasilieku, tai ano neprireiks. O ir sukuot nedaznai tenka.
Atsakyti
Baigesi duso zele, siaip jau nemegstu aloe kvapu, bet sis kazkoks kitoks, labai skaniai kvepejo, butinai dar pirksiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Margaritos rozinis rutulinis dezodorantas baigesi. Labai patiko, i darba vel pirksiu ji, o namams pabandymui Madaros noriu dezodoranto smile.gif
Atsakyti
Ismetu du meginius Tarte kremo su spalva - atspalviai abieju man tiko, bet siaip nesuzavejo labai nei dengimusi, nei tai, kaip atrodo ant veiduko. Korres man labiau patinka, o Tarte kolkas tikrai nezadu pirkt pilnos pakuotes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 11, 16:33)
-Helena Rubinstein 'lash queen feather collection': nepriekaistingas  wub.gif
nerealiai graziai atskirai blakstienas, padaro jas veduoklines, patankina, pailgina (bet nebepadaro lauztu galiuku), gerai laikosi. Tai tikrai pirksiu si ir paprasta 'lash queen' pabandymui. Kolkas jei reiketu rinktis tik 1 tusa, tai sis butu nr1.  thumbup.gif 

Ir man jis buvo pasakiškai geras wub.gif daro viską, ką turi daryt tušas - ilgino, storino, rietė, atskyrdavo ir šiaip gerai laikėsi, ilgai naudojosi thumbup.gif
Labai ir labai vykęs pirkinukas buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
L'angelica burnos skalavimo skystis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 rugpjūčio 2010 - 19:16