Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

mirksiukas.gif Susibaigė:

1) Joanna serumas plaukams su pienu ir medumi. Nors išnaudojau iki pabaigos, bet galiu pasakyti- visiškas niekaliukas schmoll.gif Visų pirma nepatiko šleikštokas kvapas, neskalsus, o ir poveikio nebuvo, net nepadrėkindavo.

user posted image

2) Nivea grūdėta šveičiamoji dušo želė su vitaminu E. Seniai pirkta, ilgai lentynoje užsistovėjusi, jau net ir foto tokios neberadau internete... biggrin.gif

3) Oriflame Natural Skincare Soothing Eye Contour Gel paakiu želiukas. Lengvas, visai patiko.

user posted image

4) Jiva Cucumber Water ajurvedinis agurkų vanduo. Patiko! Naudojau vietoje toniko, kelis kartus pyliau į molio kaukę. Kada nors, manau, pakartočiau jį arba kokį kitą vandenį iš Jiva. Vasarai tiktų labai, nes nuvalius veidą jaučiasi toks tik agurkui būdingas sutraukiantis gaivumas. rolleyes.gif

user posted image

5) S'nonas rankų kremas. Nepirkčiau antrąkart. Riebus, sunkiai gėrėsi, rankos likdavo slidžios, tepdavausi nebent nakčiai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 08 birželio 2010 - 10:55
QUOTE(aprilita @ 2010 06 08, 11:51)
4) Jiva Cucumber Water ajurvedinis agurkų vanduo. Patiko! Naudojau vietoje toniko, kelis kartus pyliau į molio kaukę. Kada nors, manau, pakartočiau jį arba kokį kitą vandenį iš Jiva. Vasarai tiktų labai, nes nuvalius veidą jaučiasi toks tik agurkui būdingas sutraukiantis gauvumas.  rolleyes.gif

user posted image

Kur jo būna pirkt ir kokia kaina? blush2.gif Ir ar be denatūruoto alkoholio?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 08, 11:55)
Kur jo būna pirkt ir kokia kaina?  blush2.gif  Ir ar be denatūruoto alkoholio?

Aš pirkau Eurovaistinėje, kainavo apie 23-25 Lt, berods. Rašo, kad bealkoholis šitas vanduo.
Atsakyti
Turiu ir aš keletą priemonių iš Jiva. Ir jų katalogėlį, tai ten rašoma, kad Ajurvedinė kosmetika naudojama nusistačius savo došą pagal testą My Webpage smile.gif

Atsakyti
user posted image
i jo vieta Margaritos balzamas su kviečiu baltymais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusikas77: 08 birželio 2010 - 12:16
Aprilita, aš irgi turėjau tą plaukų serumą. Pritariu, nieko gero... Visiškai jokio poveikio wink.gif O paakių želė iš Oriflame man irgi patinka, nes rytais maloniai atgaivina ir padeda greičiau atmerkti akis smile.gif

Na o aš pabaigiau savo elvital šampūną ir tuo džiaugiuosi, nes labai jau putojo ir nelabai drėkino. Išivaizduoju kiek ten jame daug negerų dalykų...
user posted image
Atsakyti
pabaigiau JR Watkins kuno losjona, patiko, gal dar kada pirksiu
tik mano buvo su pompele
user posted image
dabar naudosiu lavera kuno josjona coconut dream ax.gif
Rusiska Aromatika alieju krutinei, patiko, pirksiu dar , kai busiu lt. ieskau kitokios priemones dabar blush2.gif
blush2.gif
Drogas Beauty Formulas vasko juosteles. Irgi reiks pirkt tokias pat ar kitokias g.gif
Atsakyti
1. user posted image
Labai patiko thumbup.gif Į jo vietą toks pats kitas, mano buvo šviesiai odai.
2. Margarita drėkinamasis kremas su išrūgomis iš naujos serijos:
user posted image
Visiškai nepatiko, optimizavau ant kojų, bet net ir jų nedrėkino, oda pasidengdavo kažkokia plėvele. Fui.
Atsakyti
Optimizavau, nes jau galiojimo laikas buvo pasibaigęs prieš mėnesį, tai patryniau šlaunis ir pabaigiau.
Tokio tipo daiktas man nereikalingas, geriau naudot paprastą su grūdeliais, nes oda nėra ant tiek jautri, kad negalėčiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ziema per didelius salcius tiko, bet kadangi galiojimas trumpas, likuti atidaviau, nes jau labai labai per riebus siam metu laikui rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 09 birželio 2010 - 08:37
Pabaigiau:
user posted image
Vichy Aqualia Thermal Mat. Labai patiko. Greitai susigerdavo ir oda likdavo labai švelni ir sudrėkinta.

user posted image
Tigi Catwalk Headshot šampūnas ir kondicionierius. Taip pat patiko, plaukai likdavo slidūs ir glotnūs, tik gal kiek greičiau susiriebaluodavo.
Atsakyti
Loreal Paris šampūnas:
user posted image
Labai patiko, jau nežinau kelintas, bus kartojamas ir vėl thumbup.gif
Atsakyti