Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

tvarkiausi vonią, tai išmečiau
user posted image

patiko, bet nereikalingas man toks daiktas, balzamą ir tą naudoju vos retkarčiais. būtų mažesnis kiekis - kartočiau

user posted image

mamos buvo. šiaip kiek žinau, tai gyrė, patiko jai labai

Atsakyti
Rasos švelnus vaistažolių tonikas, netiko mano odai, stovėjo, kol pasibaigė galiojimas
Schwarzkopf got2b smooth&chic anti-frizz lotion, visai patiko, bet nežinau, ar kartosiu
Atsakyti
Išmečiau,bo jau n metų vonioj stovėjo,ir nesinaudojo jis man
user posted image
Atsakyti
user posted image

Tai geriausias kada nors bandytas balzamas. Bus kartojamas ne karta.

Veikia kaip balzamas, plaukas blizga, jokiu antenu
Neriebina
Plaukai islieka purus, neapsunkinti
Malonus neikyrus kvapas
Nedidele kaina
Be silikonu
Priedo dar ir eko lyg ir - tai kodel ne bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 06 11, 15:17)

Oho kokie geri atsiliepimai bigsmile.gif
Kur perkamas šitas daiktas? Kažkaip neatsimenu, kad būčiau mačius g.gif

O apie šampūną atsiliepimų būtų? rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai liūdnas tas balzamas pasirodė g.gif Gal kad mano plaukams daugiau maitinimo ir drėgmės reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 06 11, 15:24)
Oho kokie geri atsiliepimai  bigsmile.gif
Kur perkamas šitas daiktas? Kažkaip neatsimenu, kad būčiau mačius  g.gif

O apie šampūną atsiliepimų būtų?  rolleyes.gif

Eurokos pirkau, tiek sampuno, tiek balzamo kaina apie 14 lt. Sampunas is tos pat serijos irgi labai patinka. Tik nesibaige dar biggrin.gif siuo metu turiu du sampunas, pastaraji ir Schwarzkopf essensity kasdieniam naudojimui. Live clean man labiau tinka.

QUOTE(prieblanda @ 2010 06 11, 15:26)
O man tai liūdnas tas balzamas pasirodė g.gif  Gal kad mano plaukams daugiau maitinimo ir drėgmės reikia g.gif

Tai juk musu plaukai visai skirtingi mirksiukas.gif kiek pamenu, kas patiko man, tau netiko ir atvirksciai. Mano plaukas lengvas, plonas, greit dziusta, linkes garbanotis, purus nuo saknu, dazytas.
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 06 11, 15:35)
Mano plaukas lengvas, plonas, greit dziusta, linkes garbanotis, purus nuo saknu, dazytas.

g.gif Mano ir biggrin.gif
Reikės pabandyt, kaina nebloga, nebus gaila, jei netiks biggrin.gif
Atsakyti
jau gal 5 buteliukas veido prausiklio. KArtosiu ateity dar ir dar, taciau man jis veikia geriau, kai naudoju su pertraukom

user posted image

vietoj jo MArio Badescu prausiklis
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 06 12, 00:17)
jau gal 5 buteliukas veido prausiklio. KArtosiu ateity dar ir dar, taciau man jis veikia geriau, kai naudoju su pertraukom

user posted image

Kiek pamenu sis su grudeliais g.gif Kvapas man jo dieviskas, negalejau nustot uostyti, turbut vien del jo dar kart issigysiu biggrin.gif Is YR mano veidui labiau tiko prausiklis su ramaskem mirksiukas.gif

O as subaigiau Rocs dantu pasta (jau 4m. ja naudoju, bet dabar nera prekyboj, tai ir issigyti negaliu) ir alyvuogu alieju sunaudojau depiliacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 12, 11:55)
Kiek pamenu sis su grudeliais g.gif  Kvapas man jo dieviskas, negalejau nustot uostyti, turbut vien del jo dar kart issigysiu biggrin.gif  Is YR mano veidui labiau tiko prausiklis su ramaskem mirksiukas.gif

su grudeliais, bet man jie kazkaip nesijaucia... Vistiek papildomai naudoju sveitikli ax.gif
o kvapas tai tikrai... man niekad nenusibosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 06 12, 00:17)

user posted image

koks sito pilnas pavadinimas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 12 birželio 2010 - 18:30