Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(Emanuel @ 2010 09 20, 13:42)
mano maziukei irgi viduriai nuo kosiu kieteieja, praeina ir vel issikakoti negali, geriam ir mo ir arbatytes..bandau slyva sumaitinti, bet gudri jau labai, sukanda lupytes ir nebeima... unsure.gif

O ka daktare jusu sako del uzkietejimo??? es ***** gaila vaiko 4u.gif o kaip opbuoliukas, kokia itaka daro ??? Gal obuoliuko zalio duokit smile.gif
Atsakyti
Mano gydytoja pavaduojanti kolege, liepe statyt klizmutes, jei y antra diena neissikakoja pries kose, tai kazkiek laiko taip ir darem, kai jau visai neprakakodavo, o db tai ji pati issikakoja, bet visada kietai... Kazkaip atrodo, kad taip neturi buti...
Ai, as dar kartais duodu Duphalac 5ml, bet jau kai ilgiau nekakoja...
Duodu obuoliuko, bet pucia vidurius jai... Sake dar gydytoja duoti alyvuogiu aliejaus, apie saukstely galima, padeda viduriukams. Tiesa sakant, reguliariai, kiekviena diena nebandziau duoti.
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 09 14, 12:02)
tik nepradek kosiu " per buteliuka girdyti" doh.gif reiskia dar nenori arba bandyk dar eksperimentuoti su kosemis,keiciant ivairias darzoves. Mes ir vargstam darzovienes jau kaip ir valgo,bet va grudu verysad.gif  jau 8 rusiu pakeliai pradaryti,o dukryte tik va taip daro schmoll.gif

pritariu. nes tam ir pradedam ivedinet maista , koses, darzovienes, kad po truputuka vaikas ismoktu valgyti ne tik gerti. su laiku vis nesmulkesni maista.
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 20, 13:47)
Ka reiskia "mo"?  blush2.gif
Maniske irgi nelb nori slyvu, nes daznai jos rugstokos:) Ir pirktine nelb noriai valge:)
Siaip dar gerasias bakterijas duodu, ten nuo viduriu uzkietejimo, is pradziu labai padejo, iskart issikakodavo, bet nuolatos vel gi negerai duoti.
Dar bandziau dziovintas slyvas ir por razinu isvirti, tai irgi kazkiek padejo, bet tam kartui tik. Sako razina reikia nuplikyti ir sutrinti, labai padeda. Bet vienos nebandziau, nzn kaip sutrinti:)))
Galvoju, kad jai skysciu truksta, kad kieteja... Logiskai mastant... O visi metodai tik vienam kartui...

MP=praleidau raidyte. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nomadica @ 2010 09 20, 19:08)
O ka daktare jusu sako del uzkietejimo??? es ***** gaila vaiko  4u.gif o kaip opbuoliukas, kokia itaka daro ??? Gal obuoliuko zalio duokit smile.gif

pas daktare dar nebuvom, eisim, kai sukaks 6 menesiukai...kai pirma kart mergyte issikakoti negalejo, vaistineje rekomendavo microlaks klizmutes pusyte padaryti, tai maziuke issikakojo..praejo pora dienu ir vel negali...jau nezinau ka dayti blush2.gif ..eisim pas daktare, gaila vaikiuko, sliauzioja ir matau kad steni, islenda toks mini kakutis kietas ir viskas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuel: 20 rugsėjo 2010 - 22:11
labai gerai avyzu nuovira viena ar su pienuku skiesta sugirditi koi pora kartu per diena ir nebekietės vyduriukai thumbup.gif Mums taip buvo, o paskui viskas susireguliavo, tik daug labai neduokit, kad atvirkštinio procesi nebūtu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 21, 00:11)
MP=praleidau raidyte. blush2.gif
Papildyta:
pas daktare dar nebuvom, eisim, kai sukaks 6 menesiukai...kai pirma kart mergyte issikakoti negalejo, vaistineje rekomendavo microlaks klizmutes pusyte padaryti, tai maziuke issikakojo..praejo pora dienu ir vel negali...jau nezinau ka dayti blush2.gif ..eisim pas daktare, gaila vaikiuko, sliauzioja ir matau kad steni, islenda toks mini kakutis kietas ir viskas. unsure.gif

pabandykit avyzu nuovyra, tikrai pades, mano mergyte ir labai kankinosi, kai tik pradejome košytes valgyti, bet paskui viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti

pabandykit avyzu nuovyra, tikrai pades, mano mergyte ir labai kankinosi, kai tik pradejome košytes valgyti, bet paskui viskas susitvarke thumbup.gif

o kur gauti to nuovyro?
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 21, 11:42)
pabandykit avyzu nuovyra, tikrai pades, mano mergyte ir labai kankinosi, kai tik pradejome košytes valgyti, bet paskui viskas susitvarke  thumbup.gif
o kur gauti to nuovyro?

nusiperki avizu paprastu ( kruopu skyriuje tikrai rasite) paverdi vandenyje kaip sriubyte, nupili skisti nuo avizu ir sugirdai, galima su misinuku ar pienuku pamaisyti. Virti ilgai avizu nereikia 15 min kokiu rolleyes.gif

o jai vaikutis viduriuoja, tai ryziu nuovyra sugirdai thumbup.gif
Papildyta:
ir kai mano maziai buvo uzkieteja smarkiai, net verkdavo, tai radau, kad reikia tirmometro galiuka pamuiluoti ir ikisti i ruriuka, suveike iskarto,nereikejo jokios klizmutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 21, 20:16)
nusiperki avizu paprastu ( kruopu skyriuje tikrai rasite) paverdi vandenyje kaip sriubyte, nupili skisti nuo avizu ir sugirdai, galima su misinuku ar pienuku pamaisyti. Virti ilgai avizu nereikia 15 min kokiu  rolleyes.gif

o jai  vaikutis viduriuoja, tai ryziu nuovyra sugirdai  thumbup.gif
Papildyta:
ir kai mano maziai buvo uzkieteja smarkiai, net verkdavo, tai radau, kad reikia tirmometro galiuka pamuiluoti ir ikisti i ruriuka, suveike iskarto,nereikejo jokios klizmutes  thumbup.gif

o as siandien vaistineje klausiau avizu arbatytes lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif akis ispute vaistininke unsure.gif , sako nieko negirdejau apie tokia smile.gif

bandziau su ausu krapstuku ruryte pakutenti -nepadeda, o microlaks bijau, kas per daug tas nesveika...
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 22, 00:07)
o as siandien vaistineje klausiau avizu arbatytes  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif akis ispute vaistininke  unsure.gif , sako nieko negirdejau apie tokia smile.gif

bandziau su ausu krapstuku ruryte pakutenti -nepadeda, o microlaks bijau, kas per daug tas nesveika...

dukrytei is pradziu viduriukai kietejo,tada pradejau virti koses,kad visada butu arba cukinija arba moliugas(nesvarbu ka dar bedeciau),nes lasteliena valo vidurius.zalia obuoli skutu ir butinai nors po truputi vandenuko virinto duodu.Vengiu banano,grudu koses jei perku su vaisiais,tai ziuriu,kad su obuoliu butu,vengiu ryziu.Man neprireike,bet zinau,kad kitos burokeliu sulciu biski pila i koses arba virta burokeli deda,nors esu skaiciusi,kad iki 3 metu burokelis nerekomenduojamas,tai net nezinau.o viduriukai mums susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 09 22, 15:28)
dukrytei is pradziu viduriukai kietejo,tada pradejau virti koses,kad visada butu arba cukinija arba moliugas(nesvarbu ka dar bedeciau),nes lasteliena valo vidurius.zalia obuoli skutu ir butinai nors po truputi vandenuko virinto duodu.Vengiu banano,grudu koses jei perku su vaisiais,tai ziuriu,kad su obuoliu butu,vengiu ryziu.Man neprireike,bet zinau,kad kitos burokeliu sulciu biski pila i koses arba virta burokeli deda,nors esu skaiciusi,kad iki 3 metu burokelis nerekomenduojamas,tai net nezinau.o viduriukai mums susitvarke thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 09 22, 14:28)

pritariu, del cukinijos, obuolio, moliugo thumbup.gif
Atsakyti
as irgi jau verdu savo mazei cukinija su moliugu, kapoja net ausys lapsi, bet kakoja visdar prastai...
Atsakyti