Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(ievajac @ 2010 09 10, 14:45)
ji visai buteliuko i burna neima  smile.gif o svoris kaip ir neblogai auga. tik va per menesi paskutini tik 100 g. priaugom, bet ji jau sveria kaip 9 men maziukas. 8kg. 630 g.

mes 6 men sverem 9200g biggrin.gif
Atsakyti
Nu dabar vargelis Jums ax.gif Uzjauciu ax.gif Bet isaugs Jusu sunelis tas visas alergijas ir bus didelis ir stiprus vyriokas thumbup.gif Aukit ir Jus stiprus, sveiki ir dideli thumbup.gif
Vakar jau daviau 3 kartus koses, 2 kartus kruopiene ir 1 karta darzoviene, tai pienuko laaabai mazai gere, net krutine jautesi... Na bus matyti kaip siandien bus smile.gif
Atsakyti
mergaites, kokia sosyte, duodat, as dar tik pajieskose, dar skanios neatradom kad patiktu. mesytes nupirkau, jau sake deti į darzoviene
Papildyta:
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 10, 12:47)
Pabandykite "uzkalbeti danty" 4u.gif As visada, kai duodu ka nors naujo, ji laiko ta maista burnyteje ir ziuri akis isputus biggrin.gif Ragauja biggrin.gif Tada as ja pakalbinu, pasakau, kad labai cia skanu, nusisypsau. Ji pradeda juoktis ir valgyti biggrin.gif
Kol kas viska valge ka daviau, tik misinio negeria... Nors man kazkaip irgi jie kazkodel nea...

as ir tap darau, tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievajac @ 2010 09 10, 15:45)
ji visai buteliuko i burna neima  smile.gif o svoris kaip ir neblogai auga. tik va per menesi paskutini tik 100 g. priaugom, bet ji jau sveria kaip 9 men maziukas. 8kg. 630 g.

tik nepradek kosiu " per buteliuka girdyti" doh.gif reiskia dar nenori arba bandyk dar eksperimentuoti su kosemis,keiciant ivairias darzoves. Mes ir vargstam darzovienes jau kaip ir valgo,bet va grudu verysad.gif jau 8 rusiu pakeliai pradaryti,o dukryte tik va taip daro schmoll.gif
Atsakyti
mano dukryte kruopiene nelabai megsta, o gal skanios dar neradom, o darzoviene tik duok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ozkyte30 @ 2010 09 14, 12:02)
tik nepradek kosiu " per buteliuka girdyti" doh.gif reiskia dar nenori arba bandyk dar eksperimentuoti su kosemis,keiciant ivairias darzoves. Mes ir vargstam darzovienes jau kaip ir valgo,bet va grudu verysad.gif  jau 8 rusiu pakeliai pradaryti,o dukryte tik va taip daro schmoll.gif

oj merginos tik negirdykit kosiu per buteliuka...broliene savo berniukui nusprende sau palengvinti gyvenima ir viska male ir bulekiuku girde, berniukui jau 2 metai ir i burna nieko neima tik buteliuka geria...ir viska mala, jokio kieto maisto neima iskarto vemia vaikas.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 18, 18:41)
oj merginos tik negirdykit kosiu per buteliuka...broliene savo berniukui nusprende sau palengvinti gyvenima ir viska male ir bulekiuku girde, berniukui jau 2 metai ir i burna nieko neima tik buteliuka geria...ir viska mala, jokio kieto maisto neima iskarto vemia vaikas.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

O jetus, kaip baisu doh.gif Aš tai irgi laikausi tos nuomones, kad košes reikia valgyti su saukstu, o buteliukas skirtas gerti, o veliau ir is puodelio pratinti. Aplamai, kas sugalvojo tokia nesamone, kad koses is buteliuko maitinti .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 18, 11:11)
oj merginos tik negirdykit kosiu per buteliuka...broliene savo berniukui nusprende sau palengvinti gyvenima ir viska male ir bulekiuku girde, berniukui jau 2 metai ir i burna nieko neima tik buteliuka geria...ir viska mala, jokio kieto maisto neima iskarto vemia vaikas.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

ojej,tikrai nekas unsure.gif

Mums netoli 7 mėn,bet dar tik pradedam ragavimus košyčių. Labiausiai mano pupa mėgsta sausaininę Nestle ir tokią su šokolado gabaliukais.. Sakykit ar galima dažnai duot tos su šokolado gabaliukais ar ribot šiek tiek? Ryžių nevalgo,pirkau saldžią su bananais. Koikias dar duodate?

Po kiekvieno valgymo ar daržovienės,ar košės mergina nori pienelio(pati maitinu), pratinti gerti taip is papulio ar pasiūlyti kokių sulčių geriau ar vandenelio virinto,ar arbatos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 19 rugsėjo 2010 - 22:39
sunkiai mums sekasi su kosemis, neitinku jokiomis g.gif O darzoviene kerta net ausytes lapsi thumbup.gif
gerti as duodu arbatytes prie kosytes, nors vakare kai kose valgom duodu truputi misinuko, nes greiciau užmiega silto atsigerus, gal negerau darau ? g.gif

niekaip neatpatinu naktimis keltis unsure.gif
Atsakyti
Gydytoja sake duoti pienuko po kosyciu (pati maitinu). Esu kazkur skaicius, kad mazyliai suvalge kosyte, dar gali tiek pat pienuko isgerti.
Bet maniskei labai viduriai kietejau, jauciu, reiketu dar kokios arbatytes duoti, bet neysivaizduoju kokios... Tos tirpios, man gryna sintetika atrodo g.gif Duodu kartais vandenuko virinto, bet nelb ji jy geria...
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 09 20, 10:25)
Gydytoja sake duoti pienuko po kosyciu (pati maitinu). Esu kazkur skaicius, kad mazyliai suvalge kosyte, dar gali tiek pat pienuko isgerti.
Bet maniskei labai viduriai kietejau, jauciu, reiketu dar kokios arbatytes duoti, bet neysivaizduoju kokios... Tos tirpios, man gryna sintetika atrodo g.gif Duodu kartais vandenuko virinto, bet nelb ji jy geria...

mano maziukei irgi viduriai nuo kosiu kieteieja, praeina ir vel issikakoti negali, geriam ir mo ir arbatytes..bandau slyva sumaitinti, bet gudri jau labai, sukanda lupytes ir nebeima... unsure.gif
Atsakyti
Ka reiskia "mo"? blush2.gif
Maniske irgi nelb nori slyvu, nes daznai jos rugstokos:) Ir pirktine nelb noriai valge:)
Siaip dar gerasias bakterijas duodu, ten nuo viduriu uzkietejimo, is pradziu labai padejo, iskart issikakodavo, bet nuolatos vel gi negerai duoti.
Dar bandziau dziovintas slyvas ir por razinu isvirti, tai irgi kazkiek padejo, bet tam kartui tik. Sako razina reikia nuplikyti ir sutrinti, labai padeda. Bet vienos nebandziau, nzn kaip sutrinti:)))
Galvoju, kad jai skysciu truksta, kad kieteja... Logiskai mastant... O visi metodai tik vienam kartui...
Atsakyti