Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(Palme22 @ 2010 09 30, 18:01)
sveikos, o ko duodat uzsigerti jai valgo kosyte?

Aš tai duodu vandens atsigerti, sulciu negeria, pienuko taip pat. Pienuko duodu po valandos, nes vandens ne per daugiausia geria valgio metu.
Atsakyti
na mano taip pat, jei jau suvalgo kosytes taj MP neisiulysi nebent tik po kokios valandos kaj siek tiek praalksta, tada duodu arbatytes atsigerti, nes vandens negeria..
Atsakyti
O gal kas nors žinote, kiek gramų per dieną turi suvalgyti mėsos? Kažkur girdėjau, kad 50 g, ar gali taip buti?
Atsakyti
6 menesiu sake iki 2 saukstu, o db kaip 7 menesiu buvom, sake, kad iki 40g mesytes.
Atsakyti
mano irgi MP po koses iskarto negeria, geriam arbatyte-ramuneliu, misko uogu, obuoliu..sultys bandem-nepatinka! Beje vakare pradejom kruopu Hipp koses valgyti-uoj kaip patinka, nespeju sauksto atitraukti-jau issiziojus laukia...
Atsakyti
Mano mazylio dienos meniu:
8 val-200 misinelio
12 val-200 darzovines kosytes su mesyte(vistiena,kalakutiena)
16 val-200 misinelio
18 val- vaisiu tyreles apie 150
20 val- kruopu kosytes 200,uzsigeria misineliu

Nakti keliasi apie 3 val.isgeria 200 misinelio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Titute @ 2010 09 30, 17:35)
8 val-200 misinelio
16 val-200 misinelio

Nakti keliasi apie 3 val.isgeria 200 misinelio.  ax.gif

o nuo 12 iki 16 nieko nevalgo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 30, 21:47)

mano dukryte ir nuo 13 val iki 17 val nieko nevalgo g.gif

Atsakyti
nu siaip pagalvojus mano irgi miega kokios pusantros valandos diena tai ir susidaro toks tarpas...
Atsakyti
QUOTE(Titute @ 2010 09 30, 17:35)
8 val-200 misinelio
16 val-200 misinelio

Nakti keliasi apie 3 val.isgeria 200 misinelio.  ax.gif

o kiek sveria jusu vaikas??? Kazkaip mazai sakyciau valgo....Niu gal man tik taip atrodo... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Emanuel @ 2010 10 01, 10:30)
nu siaip pagalvojus mano irgi miega kokios pusantros valandos diena tai ir susidaro toks tarpas...

Niu musu irgi buna sminga pietu miego, tij iki 2,5- 3val. istempia smile.gif) antrad po baseino islmiegojo 3,5 val. :DDDD tai irgi gaunasi apie 4 valandas nevalgymo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 09 30, 20:47)

Nieko nevalgo.Turime toki maitinimosi ritma ir mums labai gerai sekasi su juo thumbup.gif
QUOTE(Nomadica @ 2010 10 01, 11:34)
o kiek sveria jusu vaikas??? Kazkaip mazai sakyciau valgo....Niu gal man tik taip atrodo... 4u.gif

Sveria 9,600 smile.gif riebuiliukas jis pas mane ,taip kad maisto jam tikrai pakanka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Titute @ 2010 10 01, 10:40)
Nieko nevalgo.Turime toki maitinimosi ritma ir mums labai gerai sekasi su juo  thumbup.gif

Sveria 9,600  smile.gif riebuiliukas jis pas mane ,taip kad maisto jam tikrai pakanka  ax.gif

Cia taip staigiai perskaiciau, parasiau ir nuejau valgio maziukui virt ir galvoju....kad ne taip issireiskiau doh.gif , norejau pasakyt ne kiekiu mazai....man pasirode kad valgo retokai... bet matau, kad svoriu jis jau kaip geras 7 men vaikiukas, tai maisto tikrai pakanka mirksiukas.gif .. Mes kadangi geriam dar MP, tij del to dazniau valgom doh.gif ... Misinukai vistiek maistingesni...Svarbu svoris geras, auga sveikas, reiskaisi viskas OKI thumbup.gif

mes valgom:
MP
MP
kosyte
darzoviene
(pasmaliziaut) tyrele
kosyte Naktine (kartais tyrele naktine, prikl. nuo to ar praalkes buna smile.gif smile.gif)
MP
MP
geriam sultis arbatas,MP dienos metu nebent uzmiegant arba pabundant smile.gif) Visa kita laika cia tik zaisliukas lotuliukas.gif kuri galima pakramtyt ir patampyt isikandus biggrin.gif

Musu sveria apie 8Kg dabarkazkur. labai judrus, lovytej vaikscioja , baseina lankom, tij plaukioja, toks makaliuzas...nepuculis toks, sportiskas labai jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 01 spalio 2010 - 11:11